PATRU zodii săptămâna aceasta se zbat între cheltuieli, schimbări și excese. Apare și o poveste între dragoste și ură
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Daniela Simulescu aduce previziunile pentru săptămâna 18-24 iulie. Principalele evenimente se leagă de intrarea lui Venus în Rac, a lui Mercur în Leu, și începutul sezonului Leului. Patru dintre zodii vor avea provocări săptămâna aceasta și trebuie deja să se gândească la retrogradarea lui Jupiter de la finalul lunii. Ce anume îi așteaptă pe nativii aflați mai jos.

Va fi o săptămână interesantă pentru Raci, aceștia vor avea ceva revelații cu privire la cheltuieli și la faptul că nu pot opri felul în care se duc banii. Leii se pregătesc să devină vedetele sezonului, se vor schimba complet până la finalul săptămânii. Scorpionii vor arde în relațiile lor și nu vor ști dacă e caldă sau e rece, în timp ce Săgetătorii trebuie să se gândească serios unde anume au exagerat și ce vor să facă mai departe. 

Rac/ Ascendent în Rac

În primul rând, Soarele va ieși din semnul vostru, nu mai aveți așa de mulți ochi ațintiți asupra voastră. Dar Venus intră în semnul vostru. Simțiți nevoia să primiți complimente, dar să și oferiți. E posibil să aveți o revelație legată de bani. O să vi se pară că buzunarele voastre pur și simplu se golesc văzând cu ochii și nu vă puteți opune. O să vă verificați conturile, o să vă stresați, frica de a pierde va fi destul de accentuată. Jupiter se va pregăti să retrogradeze în casa a 10-a. Începe o perioadă foarte importantă pentru voi, s-ar putea să începeți să simțiți asta deja.

Leu/ Ascendent în Leu

Începeți săptămâna lipsiți de energie, în primele zile sunteți epuizați, vi se pare că nu merge nimic. Dar după 22 iulie veți avea o altă atitudine, o altă perspectivă datorată intrării Soarelui în semnul vostru. Aveți mai mult curaj pentru că și Mercur intră în semnul vostru. Este o săptămână pentru studiu, pentru concentrare. Pentru că Venus va intra în casa a 12-a, dacă sunteți printre cei care vor să treacă mai departe, să încheie cu suferința după o relație, Venus vă ajută să vă închideți rănile. Pentru cei care sunt într-o relație, v-ar prii să fiți cât mai departe de ochii celorlalți, să nu vă lăudați cu relația. Pentru cei care sunt singuri, atenție la persoanele toxice care ar putea să apară în viața voastră. Este o tendință către a alege parteneri indisponibili. Cu Marte în casa a 10-a, la serviciu dacă nu vii să ceri, nici nu o să primești.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Tranzitul lui Marte în casa a 7-a vă face să treceți printr-un du-te vino, o poveste despre dragoste și ură. Marte în casa a 7-a vă „perpelește”, spune astrologul Daniela Simulescu, și o face încetișor, nu vă arată ce este acolo exact, nu puteți vedea dacă e albă sau neagră. Totul se întâmplă cu încetinitorul, veți avea frustrări. Astrologul vă recomandă să vă duceți mai mult spre sfera profesională și să străluciți acolo cât puteți de mult, să fiți omul potrivit la locul potrivit. Dar asta înseamnă să nu mai stați în trecut, să vă concentrați pe ce se întâmplă acum, în prezent. Luați oportunitățile și transformați-le în aur. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Trebuie să vă gândiți unde anume ați avut un exces din mai încoace. Că a fost în iubire, în rromantism, în stilul de viață, prea multă mâncare, prea multe cheltuieli. Veți căuta următorul pas în viața voastră. Poate că în ianuarie ați avut anumite obiective și ele nu mai sunt aceleași acum. Până la urmă la voi e vorba despre următorul pas, alt loc de muncă, altă relație, altă casă: mișcare, mutare, experimentare. Vă veți schimba perspectiva asupra următoarei perioade. Dacă aveți activități legate de capacitatea intelecetuală, este benefic. Nu uitați că gândirea pozitivă care nu are anumiți piloni, care nu este susținută, nu este folositoare, este chiar toxică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel