PATRU zodii ocrotite de Divinitate! Cine poate renaște în următoarea lună?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce semne din zodiac vor primi binecuvântări de la astre în următoarea perioadă?

Azi, pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur. Deci, începe sezonul Taurului! De aceea, le urăm la mulți ani tuturor acestor nativi. Soarele va ieși din semnul energic și plin de curaj al Berbecului, iar până pe 21 mai, va sta în cel mai metodic și pragmatic semn zodiacal, cel al Taurului.

Așa că o să ne îndreptăm mai mult atenția spre confort, spre ceva palpabil. Vrem să vedem roadele proiectelor de care ne-am ocupat. O să vrem să ne ocupăm de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de aspectul financiar. Taurul este semnul căruia nu îi place graba. Vrea să fie lăsat ușor, să meargă în ritmul lui. Așa că putem avea în minte: "Trăiește clipa!" și "Grăbește-te încet!".

Este adevărat că în 2023, sezonul Taurului nu este simplu, fiindcă va fi însoțit de retrogradarea lui Mercur în același semn. În consecință, suntem invitați să ne axăm pe siguranță și pe confortul dintr-un anumit domeniu. Și da, va trebui să reluăm idei și decizii. Chiar dacă totul se va mișca mai încet, nu te îngrijora atât de tare, nu este cazul.

Taur/Ascendent în Taur

Încă o dată, la mulți ani tuturor sărbătoriților! Soarele luminează asupra semnului tău, așa că poți să renaști, să înflorești, să rodești și să te scuturi. Pe de-o parte, apare mai multă mișcare, iar pe de alta, începi să fii mult mai atent la modul în care te văd cei din jur.

Ești mai grijuliu la modul în care te îmbraci, la cum arăți în general. Mai ales că toate reflectoarele se află deasupra ta. Și da, este perfect în regulă să fii mai vanitos sau chiar puțin mai egoist în timpul sezonului Taurului. Așa că ai face bine să te ocupi cât mai mult de personalitatea ta, dar și de înfățișare. Schimbă ceva, dar nu trebuie să ai așteptări mari. Și nu uita să te pregătești de intrarea lui Jupiter în semnul tău, pe 16 mai!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Și Fecioarele sunt favorizate de astre, deși se pot lovi de diferite situații și chestiuni administrative. Soarele intră de astăzi la tine în Casa a 9-a și îți poți da seama că nu ai avut dreptate în anumite momente. Ai în continuare prejudecăți, dar vei observa că apare și o nevoie destul de acută de a studia, de a învăța, de a accepta și perspective diferite.

Îți dorești să știi mai multe, să te informezi, să citești, să îți lărgești pe cât se poate orizontul cunoașterii. Și apetitul pentru călătorii îți va crește, așa că îți poți planifica o vacanță. Însă, nu uita că Soarele se va apropia și de Mercur, guvernatorul tău, retrograd, deci pot apărea amânări, anulări sau anumite întârzieri.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele va intra în Casa a 7-a. Așadar, relația devine un subiect important pentru tine, în special datorită faptului că și Jupiter va intra în același loc. Afli anumite lucruri sau devii mai conștient de faptul că unele dintre acțiunile tale au adus necazuri în relație. 

Totodată, îți este puțin frică de faptul că ceilalți își doresc mai multă independență. S-ar putea ca unii să dorească să se detașeze de tine, iar tu riști să apelezi la tot felul de manipulări sau tertipuri. Ai grijă și la Mercur retrograd, fiindcă este posibil să reiei anumite discuții cu foști parteneri.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

De azi, Soarele va fi la tine în Casa 5-a. Ce îți aduce sezonul Taurului? Vrea să fii mai atent la iubire, dar și la parteneri și relații. Pe de o parte, nativii Capricorn singuri vor avea o poftă nebună să flirteze, să cucerească. Iar cei care sunt într-o relație se pot gândi profund la ce pot face ca să își repare legătura.

Da, există șansa de a relua unele pasiuni. O să ai un simț speculativ extraordinar, însă ai face bine să nu te grăbești prea mult.

Îți recomandăm să citești și: 20 Aprilie: Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Daniela Simulescu: "Putem renunța la unele obiceiuri care ne dăunează, multe dintre ele moștenite"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Taur

Horoscop. Pe 8 mai va avea loc o Lună Nouă în Taur. 

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu o rutină nouă

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Mai multă socializare pentru o zodie

Freepik.com

Ce tip de femeie ești în funcție de data nașterii? Iată trăsăturile speciale care te definesc!

pixel