Patru zodii forțate să se maturizeze în 2023
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și intrarea lui Saturn în Pești vin cu lecții importante pentru semnele mutabile. 

Marte a intrat în semnul Gemenilor pe 20 august și și-a început retrogradarea pe 30 octombrie. Semnele mutabile(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) se pot “lăuda” cu un final de 2022 și un început de 2023 destul de dinamice și provocatoare. Marte își va opri mersul înapoi pe 12 ianuarie, iar efectele se vor prelungi până pe 25 martie. Am putea spune că semnele menționate mai sus o vor duce mai bine, vor fi mai așezate și mai răbdătoare. Doar că ce să vezi? Pe 7 martie, Saturn își începe tranzitul în semnul Peștilor și nu va face decât să le aducă teste suplimentare, dar și o maturizare puțin forțată. 

Marte a adus agitație, furie și grabă, iar Saturn le va arăta că nu mai este cazul să copilărească, ci să se călească emoțional în primul rând. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte retrograd ți-a adus multă instabilitate din august încoace. Saturn intră în Casa a 10-a, cea a statutului, a carierei și a puterii, pe 7 martie. Poate că vor fi nativi care primesc o promovare, dar acest tranzit vine și cu o mare responsabilitate și cu foarte multă muncă. O persoană responsabilă pentru tine, de obicei tatăl, sau chiar soțul, poate trece prin niște momente mai grele. 

În 2023 trebuie să renunți și la niște obiceiuri pe care le tot repeți. Se anunță drumuri multe pe la doctori, pentru tine sau cei dragi. Din mai până la finalul anului, este un moment oportun să pleci din țară, să te întorci sau să evadezi. Mulți își vor pierde și cheful de a lucra într-un domeniu și pot exista modificări pe partea profesională. Orice ar fi, bazează-te pe tine. Pune-ți întrebări și gândește-te la cum vei supraviețui, dacă nu mai primești ajutor sau validare de la cei din jur. Construiește-ți propriul drum și nu sta în locuri în care îți pierzi speranța, fiindcă te poți îmbolnăvi. 

Intrarea lui LILITH în LEU între 8 ianuarie și 3 octombrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Anul debutează cu Mercur retrograd, guvernatorul tău, așa că poți simți instabilitate. Se adaugă și Marte retrograd în Casa a 10-a, așa că poți încerca, dar pare că nu se văd roadele. Cu toate acestea, pe parcurs, lucrurile se stabilizează. În prima parte a anului 2023, trebuie să reții că nu trebuie să te grăbești cu deciziile, cel puțin din punct de vedere profesional, până pe 12 ianuarie. La această dată, Marte își oprește retrogradarea în Casa a 10-a a carierei. După 12 ianuarie, toate fricile pe plan profesional vor începe să dispară.

Este o perioadă bună să stai singur, dacă nu îți dorești relație, sau să accepți și să-ți asumi o relație serioasă, cu un partener potrivit. Dacă ești într-o relație care nu funcționează, vei vedea ce nu merge și poate îți dorești să rupi acest parteneriat. În 2023, nu începe relații de dragul societății sau din cauza presiunii celor din jur. Cu Saturn în Casa a 7-a, din 7 martie, nu te aștepta să întâlnești relații cu fluturi în stomac sau cu chimie nemaivăzută.

Se impune atenție și pe partea partenerială. Dintr-o dată, poți observa că nu o să mai găsești oameni atât de disponibili pentru tine. Te poți simți singur sau dornic de izolare. Muncește mai mult la tine, nu la ceilalți, ca să fii acceptat așa cum ești. În schimb, este o perioadă nemaipomenită pentru a oficializa relații. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Saturn va intra în Pești, care pentru tine reprezintă Casa a patra. Viața nu o să ți se mai pară atât de frumoasă din martie. Acest tranzit vine cu noi provocări și vrea să-și dea seama care sunt bazele tale interioare. Poate că te-ai mutat într-o casă nouă, dar ești nevoit să faci modificări care te seacă de energie. Dacă ai făcut un copil, este posibil să apară discuții sau probleme în relația cu familia și rudele. De fapt, Saturn te învață să prioritizezi și să echilibrezi relațiile, chiar dacă vine la pachet cu o vulnerabilitate. Deși este importantă familia în care te-ai născut, ar fi bine să nu te lași influențat de discuții sau probleme și să te axezi pe familia pe care ți-ai creat-o.

De pe 7 martie, este chiar recomandat să-ți faci un obicei din statul acasă. Resursa importantă a lui Saturn o reprezintă maturizarea. Devii mult mai conștient de persoana ta, te maturizezi și te călești emoțional. Înveți o acceptare radicală și poate nu-i mai judeci atât de mult pe cei din jur.

Previziunile lunii IANUARIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Pești/Ascendent în Pești

În 2023, Saturn va intra în semnul tău pe 7 martie și va sta acolo mai mult de 2 ani. Ce poate să-ți aducă, cel supranumit "Lordul Karmei?" Maturizare. Indiferent de vârsta pe care o ai, Saturn vrea de la tine să nu mai fii copil, ci un om matur, așa că mai taie din excese sau alintături. Pot exista și schimbări în plan relațional odată cu intrarea lui Saturn în semnul Peștilor. Poate te căsătorești, divorțezi, te separi sau ești nevoit să ai grijă de unul dintre părinți. Îți poate aduce cele mai rele evenimente, care să te responsabilizeze. Nu mai vrea visare, ci un progres real din partea ta. 

Saturn te învață să ai mai multă grijă de tine, așa că în următorii doi ani, poți să simți că nu mai poți face ce făceai înainte, mai ales din punct de vedere fizic. Poți să te simți bătrân, oricare ar fi vârsta ta. Așa că, ar fi bine să te ocupi de sănătatea ta fizică și emoțională, mai ales dacă ai neglijat aceste aspecte în ultimii ani. Această planetă mai vrea de la tine să pui o nouă cărămidă în viața ta. De ce nu, un nou loc de muncă, o nouă casă sau o nouă relație. Totuși, toate acestea vin cu responsabilități noi. Din fericire, Saturn vine și cu multe reușite, pentru care vei fi mulțumit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel