Patru zodii de bărbați care își doresc mereu să dețină controlul
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ce îi face pe unii oameni să aibă o atitudine negativă față de alții? Este oare rezultatul unei vieți dificile, dorința de atenție sau senzația că sunt constant judecați? 

Știai că semnul zodiacal ar putea fi unul dintre motivele pentru atitudinea lor negativă față de viață? Dacă cineva este deosebit de sensibil și se simte rănit de cele mai mici lucruri, atunci poate construi bariere în jurul său pentru a ține oamenii la distanță. 

Conform astrologiei, aceste patru semne zodiacale tind să aibă o atitudine negativă față de alții și față de viață, în general.

Vărsător

Vărsătorul este un gânditor analitic cu o minte strălucită. Acest lucru poate duce la frustrare și furie atunci când alții nu împărtășesc sau nu înțeleg raționamentul lor. Aceasta explică de ce  își pierde rapid răbdarea cu persoanele pe care le consideră mai puțin inteligente. Vărsătorii nu reușesc să vadă aspectele pozitive ale unei situații și se agață de cele negative, care pot sau nu să fie reale.

Berbec 

Bărbații Berbec au o abordare a vieții asemănătoare cu a unui copil mic. Sunt motivați de entuziasmul lor, iar personalitatea lor incendiară le susține curajul caracteristic. Guvernați de Marte, ei sunt născuți să fie războinici. De asemenea, sunt faimoși pentru accesele lor de furie necontrolate. Berbecul preferă să fie la comandă, ceea ce poate duce la ignorarea opiniilor și credințelor altora. Asumarea lor poate să îi facă să ia decizii rapide și nechibzuite, pe care le regretă ulterior. În mijlocul unui moment tensionat, aceștia pot acționa irațional și iresponsabil. 

Toamna prin ochii zodiilor. Ce oportunități ai, în funcție de semnul solar?

Taur 

Bărbații Taur sunt persoane practice. Pot avea o dorință puternică de a juca la sigur, de a petrece timp singuri și de a rămâne leneș în zona lor de confort. Toate acestea, luate împreună, pot deveni baza atitudinii lor negative față de ceilalți. Acest semn încăpățânat poate refuza să petreacă timp cu familia și prietenii sau să facă sacrificii pentru alții, deoarece acordă o mare valoare bogăției materiale. În plus, disperarea lor de a obține bogăție și bunuri materiale poate provoca o atitudine negativă față de viață.

Gemeni 

Gemenii sunt persoane joviale, cărora le place să adune informații și să le distribuie celor din jur. Bărbații Gemeni se bucură să repete aceeași poveste de nenumărate ori, an după an. Cu toate acestea, au dificultăți în a-i asculta pe alții și pot recurge la minciuni pentru a-și dovedi punctul de vedere. Sunt capricioși și sarcastici, ceea ce poate fi perceput ca o atitudine negativă față de ceilalți. Acest lucru provoacă multă iritare și resentimente în ei, ceea ce cu siguranță nu este benefic pentru cei cu care lucrează.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Rac, Leu și Fecioară. „Trebuie să-i împaci pe toți, dar pe tine nu te împacă nimeni!”

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. „O să-ți dai seama că nu ești Dumnezeu!”

freepik.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?