PATRU ZODII cu „portofelul DOLDORA de bani” în luna mai
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în prim-plan veștile pentru zodiile care vor avea succes la bani în luna mai. 

Peștii, Fecioarele, Săgetătorii și Gemenii vor avea succes la bani în luna mai a acestui an, însă depinde mult și de ei ce anume vor face, pentru că „astrele vin cu oportunități, dar nu îți baga și în traistă”.

Pești/ Ascendent în Pești

Vreți un salariu mai mare, vreți un bonus, vreți o primă, vreți să vă extindeți afacerea. Începeți să vă puneți întrebarea: „cum pot să mă vând eu mai bine?”. Vă doriți nu doar un loc de muncă mai bun, ci unul care să aibă și mai multe beneficii. Și zona aceasta financiară chiar va fi bine aspectată, însă va presupune și anumite cheltuieli pe care nu le veți simți din prima. Nu exagerați cu cheltuielile, cumpărați lucruri care să vă dea valoare sau investiți în educația voastră. Faceți în așa fel încât banii să lucreze pentru voi.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Veți vedea că reflectoarele vor lumina această partea financiară a vieții voastre. Dacă aveți conturi sau investiții comune, ar fi bine să le puneți la punct și să discutați mai pe larg despre ele alături de partenerul vostru.  Putem vorbi despre moșteniri, de asemenea, despre taxe, impozite sau credite. Luna mai este o lună bună dacă vreți să luați un credit sau dacă vreți să scăpați de un credit. Trebuie să fiți atenți dacă sunteți într-un proces, dacă trebuie să recuperați niște bani. Aveți grijă, căci Jupiter vine și vă ajută, dar aduce și pierderi. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Toate eforturile voastre încep să se vadă în sfârșit și asta pe toate planurile, atât personal cât și profesional. Intrând în Berbec, Jupiter vă promovează, vă dă încredere, chef de iubire, de aventură, de experimentat. Mulți dintre voi vă veți dori un copil sau vă veți bucura ca niște copii. S-ar putea să aveți poftă să studiați, să faceți tot felul de lucruri care vă dau o stare bună, lucruri pentru voi înșivă. Folosiți banii pe care îi primiți pentru a vă bucura. Puteți să vă bucurați prin stilul vostru de viață, să vă schimbați hainele, să oferiți cadouri și în acest fel să simțiți și mai multă bucurie. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Faceți un bilanț al câștigurilor, apoi mergeți să vă distrați, dar nu înainte de a vă întreba pe voi înșivă cum a fost atmosfera la locul de muncă și cum v-ați simțit în relația cu șefii? Faceți o listă a evenimentelor întâmplate acolo și apoi detașați-vă puțin de toată zona aceasta a jobului. Luați o pauză sau cel puțin nu vă implicați și nu vă stresați foarte tare acolo. Mercur va retrograda în semnul vostru și vă va pune să vă gândiți și la altceva. Bine ar fi să vă concentrați acum pe evenimente sau pe zona socială. Mergeți la întâlniri, participați la concerte, puneți la cale petreceri alături de prieteni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel