PATRU zodii care se pregătesc de schimbări memorabile. Află dacă te afli printre ele!
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Din 16 mai, Jupiter intră în semnul Taurului.

Unul dintre cele mai importante tranzite la care se uită un astrolog atunci când se ocupă de previziuni, este cel al lui Jupiter. Acesta petrece aproximativ un an într-o zodie și este recunoscut în primul rând pentru schimbările pozitive pe care le aduce. Nu degeaba i se spune Marele Benefic!

Până pe 16 mai, Jupiter este încă în Berbec. Avem timp suficient să mai facem schimbări pe care să le "monetizăm" pe urmă. 

Patru zodii vor fi și ajutate, dar și provocate să se dezvolte de către următorul tranzit al lui Jupiter prin al doilea semn al zodiacului. 

Taur/Ascendent în Taur

De pe 16 mai, până la finalului lui 2023, Jupiter intră în semnul tău. Cu cât ai făcut mai multă curățenie în prima parte a anului, cu atât vei primi mai multe. De pe 4 septembrie până pe 31 decembrie 2023, Jupiter va retrograda, deci îți lasă timp pentru rezolvări.

Poate că Jupiter vine și îți dă curajul de a-ți achiziționa casa la care ai visat, să schimbi locul de muncă sau să începi o școală. Asigură-te că ai voie bună și multă veselie. Nu te feri nici de cheltuieli, chiar dacă ești chibzuit. Ai șansa să petreci în 2023 și să ieși la evenimente. Pe scurt, bucură-te mai mult de viață, dar ai grijă și la acumularea kilogramelor în plus. Este un an foarte bun pentru Taur și cei cu ascendent în Taur. Deși Jupiter vine și cu evenimente care pot să pară neplăcute, acestea au rostul lor. 

Leu/Ascendent în Leu

De pe 16 mai, Jupiter intră în Casa a 10-a. Acest lucru aduce o îmbunătățire vizibilă pe partea profesională. Poți lua cursuri noi, pe care să le folosești pentru a activa în acel domeniu. Șefii te vor aprecia sau tu vei fi un șef mai bun. Cu Jupiter în Casa a 10-a, poți să oficializezi și o relație, dar și să o rupi. Deci urmează vremuri interesante! 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Din 16 mai, Jupiter întră în Casa a 7-a. Ești singur? Poți găsi partenerul perfect, poți să te căsătorești sau să te bucuri de activități extraordinare în cuplu. Este un an minunat din punctul de vedere al relațiilor. Dacă ești deja într-o relație, cu Saturn în Casa a 5-a, va apărea nevoia de a avea un copil, dar și mici dificultăți, precum probleme de sănătate sau mult stres. Nu face un copil doar pentru că nu te mai simți fericit sau împlinit. Verifică întotdeauna și partea emoțională, ca să fii suficient de matur pentru acest pas.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

După 16 mai, Jupiter întră în Casa a patra. În această perioadă, pot fi evenimente în familie, plăcute sau neplăcute. Este o etapă potrivită și pentru găsirea casei visurilor tale. Obiectivul tău nu mai este cariera în a doua parte a anului. Toți vărsătorii vor avea parte de o schimbare radicală până în 2024, pentru că până pe 11 iunie, Pluto este în semnul lor. Poți să-ți schimbi radical înfățișarea sau poți observa modificări esențiale la nivel interior.

Horoscopul BANILOR 2023. Vești bune pentru Berbec și Balanță. Pierderi pentru Vărsător și Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

pixel