PATRU zodii care au început în forță luna mai. Ce surprize le pregătesc astrele? „Planurile ți se dau peste cap!”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată care sunt cele patru zodii vizate de astre în această săptămână!

Avem o săptămână destul de importantă din punct de vedere astrologic. În primul rând, pentru că pe 5 mai, avem o Eclipsă de Lună/Luna Plină în Scorpion. Totodată, ne pregătim ușor și de intrarea lui Jupiter în semnul Taurului. Ne aflăm în acea perioada dintre eclipse. Să ne amintim că pe 20 aprilie, am avut o Eclipsă de Soare/Luna Nouă în Berbec.

Între două eclipse, mai ales cum sunt acestea, avem de-a face cu multă instabilitate, decizii luate pe grabă sau tot felul de evenimente neplăcute, surprize și mult haos. Dispar oameni, apar alții, vin revelații. Nu este o perioadă bună în care să luăm în glumă tot ce ni se întâmplă, fie că au loc diferite contexte pe plan personal sau profesional.

Bineînțeles că nu toți nativii vor trece prin evenimente ciudate, ci mai degrabă cei care au în hărțile natale marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. 

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția de azi, dintre Mercur retrograd și Soare se petrece în semnul tău. Mai mult, eclipsa de Luna de pe 5 mai are loc pe axa Taur-Scorpion. Așa că ai o săptămână destul de nebună în față. Petrecăreață, distractivă, dar, în același timp, destul de amețită. Te simți ca într-o perioadă de după beție, în care nu îți dai seama prea bine ce se întâmplă cu tine.

În primul rând, organismul tău nu te ascultă așa cum ți-ai dori, dar nici cu partenerul nu te înțelegi excelent și nu știi ce vrea cu adevărat de la tine. Pe plan profesional, se pot întâmpla tot felul de situații la care nu te aștepți și cărora nu îți dai seama cum să le faci față.

Pe scurt, poți avea o stare total neplăcută până duminică. Astrologul îți recomandă ca în următoarele zile, să nu promiți nimănui marea cu sarea și să nu te implici în proiecte foarte serioase, ci mai degrabă să te ocupi de ceea ce se află prin propria ogradă. Jupiter va intra în curând în semnul tău și își dorește curățenie în viață, ca mai apoi să te ajute să crești. 

Scapă de tot ceea ce nu îți este bun, nu te arunca în nimic și permite-i acestei stări de aparentă amețeală să te cuprindă. 

Rac/Ascendent în Rac

Planurile îți sunt date peste cap. Dacă ți-ai organizat ceva anume pentru această săptămână, dar și pentru viitorul apropiat, poți fi anunțat că se amână acele planuri sau că trebuie să revii asupra unor decizii. Apar reajustări, recorectări, trebuie să reiei, să repari și așa mai departe. 

De exemplu, conjuncția dintre Mercur retrograd și Soare de astăzi se petrece în Casa a 11-a, care are legătură cu următorul pas pe care îl faci. Așa că pot apărea schimbări asupra acestui lucru. Eclipsa de Lună de pe 5 mai are loc pe axa 5-11. Pentru unii dintre acești nativi Rac, copiii vor trece prin tot felul de evenimente ciudate, dar importante. Pentru alții, care nu au copii, relațiile cu cei din jur vor avea de suferit. Te poți regăsi într-un moment în care va trebui să spui ce gândești și o să ai frica de a nu-i supăra pe cei din jur.

Ai mare grijă și la următorul lucru: dacă simți că viața ta a intrat într-o buclă care nu îți convine, încearcă să îți dai seama de unde a pornit totul și să corectezi, dacă este posibil.

Balanță/Ascendent în Balanță

Balanțele, întocmai ca Berbecii, sunt cele mai afectate semne pe plan financiar. Așa că trebuie să ai mare grijă la acest aspect pe tot parcursul săptămânii. De ce spunem asta? Ei bine, Eclipsa de Lună de pe 5 mai se va petrece pe axa 2-8, care este o axă financiară. 

Mercur retrograd lângă Soare este tot în Casa a 8-a, așa că sunt vizați atât banii tăi, cât și banii celorlalți. Guvernatorul tău, Venus, face un careu cu Neptun, așa că te poți lăsa păcălit foarte ușor. Ai foarte mare grijă, mai ales că atunci când vorbim despre axa 2-8, vorbim și de situații legate de supraviețuire, de propriile limite, de frici. 

Nu în ultimul rând, poate că sunt nativi Balanță care duc o luptă cu tot ceea ce înseamnă alimentație. Să nu uităm că această axă are legătură și cu ceea ce mâncăm, așa că fii mai precaut în această zonă.

La final de săptămână, Venus va intra în Rac și o să te ajute și pe plan profesional.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Zilele acestea, relațiile cu copiii sunt foarte complicate, indiferent de vârsta lor. Apar situații neprevăzute și momente care nu îți convin, dar nu ai de ales. Plus că, această conjuncție dintre Mercur retrograd și Soare de pe 2 mai te face cam leneș, ai vrea ca toate să se rezolve de la sine.

Eclipsa de pe 5 mai se va petrece pe axa 5-11. Poate ai copii de care te-ai îndepărtat sau ei au făcut acest lucru. Este un moment bun să te gândești de două ori înainte și să nu mai lași ego-ul să te conducă. Nu mai judeca atât de dur, indiferent dacă ești în postura de copil sau de părinte.

Pasiunile tale sunt importante în această perioadă. Ai nevoie de ele!

Citește și: Zodia care poate triumfa pe plan financiar în 2023. „Ai, dar și dai!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

pixel