PATRU zodii afectate de retrogradarea lui Neptun. Previziuni valabile până pe 3 decembrie 2022
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Neptun petrece aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a se deplasa prin întregul zodiac. Pe 12 aprilie 2022 Neptun a făcut o conjuncție cu Jupite în semnul Peștilor. Această conjuncție este un eveniment rar care se întâmplă o dată la 13 ani şi care schimbă radical lumea aşa cum am cunoscut-o până acum. În ceea ce privește retrogradarea lui Neptun, aceasta a început pe 28 iunie și va dura până pe 3 decembrie!

Lui Neptun îi place misterul și îi place la nebunie să facă lucrurile să pară tot ceea ce nu sunt. Este precum o iluzie optică.  Influența sa aduce în discuție și problemele psihologice, dar și pe cele legate de sănătatea mintală. Neptun e o planetă misterioasă care aduce la suprafață lumi întunecate. În momentul în care retrogradează ne aruncă în iluzie și nu mai știm exact ce să credem. 

Retrogradarea lui Neptun îi va afecta pe cei cu marcaj mobil în astrogramă, Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești.

Din punctul de vedere al astrologiei, Neptun vorbește despre iluzie și dependență. Atunci când apare în astrogramă, în special amplificat de alte aspecte, cum ar fi cele cu Uranus sau Jupiter, de exemplu, poate să aducă dependența de alcool, droguri, dar și o mare iluzie. Este ca un număr de magie performat în fața ta, te vei lăsa instant vrăjit de puterile sale, te vei simți învăluit și nu îți vei da seama care sunt trucurile. În schimb, ajută la tot ceea ce înseamnă artă vizuală, fotografie, cinematografie și îți schimbă pe loc percepția pe care o aveai până acum. Ai văzut ceva și deodată te freci la ochi și vezi lucrurile într-o cu totul altă lumină. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

E posibil să simți un val de energie în zona carierei tale, în sensul în care te vei întreba dacă te afli pe drumul cel bun. Încearcă să nu faci niciun fel de schimbări ieșite din comun, în special dacă tu însuți ești înspăimântat de ele. E posibil ca anumite proiecte ale tale să se deruleze mult mai încet decât îți planificaseși. Chiar dacă nu ai încă parte de claritatea pe care ți-o dorești în zona profesională, nu îți face griji, există un rost pentru toate.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

S-ar putea să fii destul de confuz în următoarea perioadă, în special în ceea ce privește relațiile amoroase. În ceața lui Neptun s-ar putea să găsești un partener, însă fii foarte atent la calitățile și defectele acestuia, e greu de spus cum ar putea evolua mai departe relația. Dacă ești deja într-o relație, este posibil să simți nevoia de mai mult spațiu personal. S-ar putea să visezi la romantism, însă nimic nu se va realiza dacă tu nu depui un dram de efort.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

S-ar putea să nu știi ce să faci cu emoțiile tale în această perioadă a retrogradării lui Neptun. Te vei simți când nostalgic, când inspirat, când confuz, când rănit. Nu vei ști exact cum să îți abordezi stările. Secrete vechi de familie pot ieși la suprafață și îți vei schimba complet părerea despre rudele tale. Încearcă să nu exagerezi cu reacțiile, ci mai degrabă să îți accepți familia, cu bune și cu rele. Alege să petreci timp alături de ei și sprijiniți-vă reciproc. 

Pești/ Ascendent în Pești

Neptun se mișcă prin semnul tău, așa că s-ar putea să îți dorești să îți redefinești propria imagine în public. O să încerci diverse look-uri, dar și stiluri de viață, arătându-le tuturor natura ta cameleonică, însă ai grijă ca în aceste jocuri de imagine să nu cumva să pierzi chiar esența ta, ceea ce ești tu cu tine, esența sufletului tău. O să îi atragi pe cei din jurul tău, care vor cădea destul de ușor în „capcana” ta, vei da dovadă de un magnetism ieșit din comun. Și la serviciu vei fi bine aspectat, poți cere o mărire de salariu.

sursă: Renée Watt pe shondaland.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel