PATRU zodii afectate de Luna Plină în Fecioară de pe 24 februarie. Ce le-au pregătit astrele?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Luna Plină de pe 24 februarie vine cu surprize pentru unii nativi. Iată mesajele astrelor pentru aceștia!

În timpul Lunii Pline însoțite de o conjuncției Soare-Saturn, se evidențiază importanța unei analize profunde a realității și a perspectivelor noastre.

Aceste evenimente ne îndeamnă să reflectăm asupra echilibrului între visare și responsabilitate, între idealism și pragmatism.

În timp ce Luna Plină în Fecioară ne conduce către finalizări și adaptări necesare, conjuncția Soare-Saturn subliniază nevoia de maturitate și responsabilitatea în fața schimbărilor și a reușitelor.

Când ne referim la arhetipul Fecioarei, subliniem concepte precum austeritatea, ordinea, eficiența și optimizarea. În contrast, arhetipul Peștilor aduce în discuție idei de dizolvare, haos și confuzie. În situația în care aceste două semne sunt în opoziție, vor fi nevoite să negocieze.

Luna Plină îi va afecta mai mult pe cei care au în astrograma natală marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Gregory Scott, astrolog internațional, ne aduce previziunile sale legate de ce îi așteaptă pe acești nativi. Poți vedea părerea completă a acestuia chiar AICI.

Iată ce mesaje au astrele pentru cei cu marcaj mutabil!

Lună Plină în Fecioară pe 24 februarie: O perspectivă matură asupra fericirii

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru tine, devine extrem de clar modul în care poți fi de ajutor altora în viața lor personală sau în activitatea acestora profesională. Dacă ești în căutarea scopului tău în viață, această perioadă a Lunii Plinii reprezintă un moment oportun pentru a-l găsi. Este ca și cum un "burete al semnificației" (după cum spune Gregory Scott) ar absorbi aceste informații și  te ajută să găsești un răspuns.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Îți regăsești puterea interioară și începi să-ți clarifici ce poți face și care sunt responsabilitățile tale, la fel și ale celor din jur. Poți renunța la ceea ce nu mai este necesar. Dacă ai fost pus în situația dificilă de a lua o decizie, acum vei simți că este mult mai ușor să faci acest lucru. Totul pare să se așeze, mai ales fiindcă această Lună Plină se petrece în semnul tău. Totuși, fii atent la tentația de a fi prea sever și de a întrerupe complet legăturile.

Lună Plină în Fecioară pe 24 februarie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În timpul acestei Luni Pline, s-ar putea să trăiești o experiență care te face să te simți acasă, ca și cum acel loc ar fi al tău, că aparții acolo și simți că totul este în ordine. Această experiență îți clarifică scopul și te ajută să iei decizii bune și importante. Întreabă-te cum poți aduce mai mult confort, cum să obții sentimentul de apartenență, armonie și pace în viața ta, prin deciziile pe care le iei acum.

Pești/Ascendent în Pești

Relațiile romantice sunt susținute masiv pentru tine în această perioadă de câteva zile, deci petrece cât mai mult timp cu persoana iubită și creează amintiri minunate în acest timp. Astfel, vei avea o perspectivă clară în privința celui pe care îl iubești și cine te iubește pe tine.

Vezi și Astrologii internaționali despre Luna Plină în Fecioară de pe 24 februarie: ”Este momentul să fim disciplinați!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...

Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel