PATRU zodii afectate de Luna Nouă în Vărsător. Apar mari schimbări profesionale, în relație și în familie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 10 februarie, avem o Lună Nouă în Vărsător. Astrele transmit mesaje importante pentru patru nativi! Există multe schimbări, dar și provocări care pot apărea!

Cei doi aștri foarte importanți - Soarele care reprezintă energia conștientă și Luna care reprezintă energia inconștientă, se întâlnesc în cel mai noncomfomist semn zodiacal. Un moment prielnic pentru a căuta prospețime, indiferent de domeniu. O putem lua de la capăt și să aducem noutate în viața noastră!

Această Luna Nouă ne vorbește despre originalitate. Vărsătorul reprezintă ceea ce este mai sus de cer, iar energia sa aduce în discuție revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Cei cu acest arhetip pronunțat în astrogramele natale se țin departe de turmă. Este un moment extraordinar pentru a te gândi la următorul pas!

Nativii cei mai afectați de această Lună Nouă sunt: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Iată ce le transmit astrele!

Taur/Ascendent în Taur

În plan profesional, ar putea să-ți meargă foarte bine. Ai putea avea idei inovative și noi oportunități pentru proiecte și afaceri pot veni către tine. Ar trebui să explorezi mai mult tehnologia în această zonă. Toate acestea le poți face la locul curent de muncă sau poți începe să cauți alt domeniu. 

De asemenea, nu este exclus să-ți faci noi idealuri și aspirații. Într-o notă mai puțin plăcută, pot surveni tensiuni și provocări legate de obiectivele tale și sănătate. 

În plan personal, pot apărea unele situații care îți pot împiedica ascensiunea în domeniul profesional. 

Este posibil să-ți dorești să faci lucrurile doar în felul tău. 

TREI zodii se bucură de o perioadă înfloritoare. DOUĂ zodii vor avea dezechilibre

Leu/Ascendent în Leu

Întrebarea pe care ar trebui să ți-o pui este: Ce schimbări poți face în relația ta, astfel încât să aduci un impact pozitiv în viața profesională?

În carieră, s-ar putea să ai parte de surprize sau de dorința de a o lua de la capăt. Este posibil să apară un fel de revelație, care te va face să mergi mai departe. 

Dacă ești singur, pot apărea oportunități neașteptate de a întâlni pe cineva. Dacă ești într-o relație, ceea ce se întâmplă în plan profesional, va afecta planul amoros. De exemplu, dacă primești o altă ofertă pentru job, vei vrea să schimbi modul de abordare al relației. Poate să încerci o relație la distanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În relațiile tale, vor apărea cele mai multe surprize. Dacă ești într-o relație, noi oportunități de a trece la următorul pas apar la orizont. Poate fi vorba despre a vă muta împreună, nu neapărat un angajament. 

Într-un aspect negativ, ai putea întâmpina și situația în care partenerul este mai distant. Poate deveni mai rebel și revoluționar. Ai putea descoperi ceva despre persoana iubită sau să-ți spună ca are nevoie de o pauză. 

Trebuie să găsești pacea din interiorul tău. 

Pluto în Vărsător de pe 21 ianuarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Descoperiri pot apărea în ceea ce privește mediul familial și al locuinței. Provocări legate de locuința actuală pot surveni, dar și oportunitatea de a te muta în altă parte.

În familie, ai putea să vindeci rănile vechi. Să ajungi la un moment de realizare a trecutului. Cu toate acestea, ai putea lăsa impresia că ești contra acestora. 

Trebuie să abordezi viața într-un mod diferit. 

Îți recomandăm și Scorpionul trebuie să se conecteze cu familia. Gemenii au nevoie să se îndepărteze de cei dragi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Final de FEBRUARIE memorabil pentru o zodie

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn de pe 28...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology

Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

Pixabay.com

DOI nativi din zodiacul chinezesc vor înfrunta provocări, UNUL este norocos

Pixabay.com

De la întuneric la lumină. Care sunt factorii declanșatori ai TREZIRII SPIRITUALE și etapele acesteia

Pixabay.com

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are nevoie de vorbe frumoase, nu de cadouri!

pixel