PATRU numere personale care vor răzbate în 2023
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Află care sunt cele patru numere personale care pot răzbate în 2023, chiar dacă pot întâmpina contexte mai dificile.

Vrei să cunoști previziunile numerologice pentru 2023? Vorbim despre un an 7 în numerologie, bazat în special pe educație și introspecție. Merită să te axezi pe intuiție și să nu uiți de spiritualitate, care este foarte importantă în acest an nou.

Mai mult, 2023 va vorbi și despre o analiză mai profundă a lucrurilor pe care le facem, dar și pe gânduri departe de a fi superficiale. Experții în numerologie spun că numărul 7 este guvernat de Lună și că poate simboliza perfecțiunea sau chiar iluminarea. Cifra 7 este legată și de religie, mitologie sau filosofie.

Calculează corect anul personal

Cum să calculezi numărul personal pentru 2023? Obții rapid rezultatul, din ziua nașterii tale și anul 2023. Iată un exemplu. Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Așadar, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Acum adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. 

Pentru acest exemplu, anul personal este 9.

Descoperă numerele personale care pot răzbate anul acesta

Anul personal 2

Cei cu an personal 2 pot răzbate în 2023, dacă aleg să privească înainte. Pot înfrunta un an mai dificil, în care viața li se pare goală sau fără sens. Trebuie să lase în spate tot ce i-a rănit în ultimii ani. În schimb, pot să se gândească la ceea ce vor cu adevărat în noul an și să vadă lucrurile cu mai multă încredere spre viitor.

Ai nevoie de curaj, fiindcă poți ajunge din nou pe piedestalul meritat.

Anul personal 3

Trebuie să te bazezi pe noi orizonturi în 2023. Pot să apară probleme, dar ești încurajat să mergi înainte. Se impune și păstrarea unei atitudini deschise, scapă de tipare și fă ceea ce crezi că te ajută real pe tine. În acest fel, o să faci loc în viața ta și lucrurilor care te motivează cu adevărat. Cei care te pot ajuta să deschizi noi orizonturi sunt și oamenii, așa că fă-le loc.

Încearcă și să fii mai optimist, nu strică niciodată!

Anul personal 5

Poți să ai un an al transformărilor. Dacă ai anul personal 5, ca să răzbați, ești îndemnat să ieși cât mai mult din carapace. Pentru tine, 2023 poate fi o perioadă ideală să te afirmi, să te reinventezi. Ai ocazia să-ți transformi viața, dar trebuie să prinzi mai mult curaj.

O să primești și energia pozitivă de care ai atât de multă nevoie și ești inspirat de cei din jur. Anul va fi blând cu tine, îmbrățișează-l.

Anul personal 9

Ca să parcurgi cu bine anul, trebuie să-ți oferi timp. Poate fi un an de regăsire pentru tine, așa că nu te grăbi și evaluează corect direcția în care merge viața ta. Setează-ți mai clar scopurile sau obiectivele și nu mai continua goana după vizibilitate.

Ar fi bine și să-ți asculți intuiția mai mult, dar să nu iei decizii pripite. Gândește-te și la consecințe. Este un an bun să scapi de oamenii toxici și să le faci loc celor sinceri și reali, care te sprijină.

Vezi și: 3 numere personale cu ambiție fără măsură în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

pixel