PATRU lucruri pe care ar trebui să le știi despre RETROGRADAREA lui MERCUR(10 mai - 3 iunie)
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop Mercur retrograd. Deși încă nu a început, tot simțim efectele acestui aspect. 

Mercur îl reprezintă pe Hermes și este planeta care guvernează comunicarea, gândirea, procesele mentale și călătoriile. Și când este retrograd -  când 'pare' să se deplaseze înapoi pe orbita sa - acele zone ale vieții devin un pic haotice. Trebuie să verifici totul cu atenţie. În timpul retrogradării, cu siguranță te poţi aștepta la complicații, dar şi la răsturnări de situaţie care să te ajute. 

Este posibil ca lucrurile să se oprească sau să te lovești de obstacole în acest timp, deci, mai degrabă decât să încerci să depui noi eforturi sau să găsești moduri noi de rezolvare, recomandabil este să iei o pauză în care să revizuiești proiectele recente sau pentru a rafina lucrurile pe care le-ați început, fie acasă, fie la serviciu. 

Și acum este ușor să faceți confuzii sau să treceți cu vederea detaliile, așa că verificați din nou e-mailurile de la serviciu pentru greșeli și asigurați-vă de mai mulre ori înainte de a trece la treabă. 

1. Retrogradează din Gemeni în Taur

Toate retrogradările lui Mercur din 2022 încep în semne de aer și se termină în semne de pământ. Ce înseamnă asta? Că astrele ne ajută să ne dăm seama dacă deciziile noastre sunt construite pe un temei sigur și nu doar pe niște porniri superficiale. Iar acum pentru că Mercur se va întoarce în Taur, mulți dintre noi vor trebui să îți facă noi calcule, bugete, finanțări. Sau de ce nu? Să schimbe modul în care economisesc. 

2. Efectele se vor vedea până pe 5 iulie

Chiar dacă retrogradarea se întâmplă efectiv în perioada 10 mai - 3 iunie, vom vedea consecințele până pe 5 iulie, când Mercur va ieși din Gemeni și va intra în Rac. Deci nu este cazul să te bucuri prea repede ci să fii cu ochii-n patru pentru ceva timp de acum încolo. 

3. Fake-news/atacuri cibernetice

Mercur va face un careu cu Saturn(3 iunie) și un careu cu Neptun(2 iulie), deci ne vom confrunta cu limitările unor sisteme informatice, dar și cu posibile atacuri cibernetice. Și cum avem un război în desfășurare, riscul de a ne păcăli este unul destul de ridicat. 

4. Care sunt zodiile cele mai afectate?

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni și Taur, dar și Săgetător sau Scorpion. Acești nativi vor trebui să reajusteze, corecteze, reia, remixeze. Pe scurt: să aibă destulă răbdare. Și dacă nu o au, sigur vor avea șansa să o învețe. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel