Părerea unui astrolog internațional despre Eclipsa de Lună: "Este un moment ideal să lăsăm în spate vechi obiceiuri!”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Azi, avem Lună Plină în Pești. Ce ne spune un astrolog internațional în legătură cu acest aspect?

Ce aflăm de la astrologul internațional Pam Gregory în legătură cu Eclipsa de Lună de astăzi?

Aceasta este de părere că avem de a face cu o superlună! Este un moment prielnic pentru a lăsa în spate ceea ce nu ne mai ajută, ceea ce nu ne mai servește și pentru a ne elibera de vechile obiceiuri. Pot fi și relații care ne dăunează sau locuri de muncă ce nu mai rezonează cu interesele noastre actuale. 

De asemenea, astrologul amintește că pot fi o mulțime de inundații potențiale odată cu această eclipsă. Este adevărat că au fost și în tara noastră, însă Pam Gregory amintește îndeosebi de inundațiile și furtunile masive cu întreruperi de curent în Asia de Sud-Vest, în principal în Vietnam și Thailanda, care s-au soldat cu peste 200 de morți până acum.

Această eclipsă, mai ales că este o SuperLună, este foarte probabil să aducă inundații și vreme extremă.

Dacă facem referire la această eclipsă de Lună, astrologul te îndeamnă să fii atent la ce visezi în această perioadă, fiindcă pot exista mesaje puternice pentru călătoria vieții tale.

Pluto, după cum bine știți, s-a mutat înapoi în semnul Capricornului, unde va rămâne până pe 19 noiembrie. Această planetă tranzitează antepenultimul semn din zodiac încă din 2008. Ei bine, dacă folosim tranzitele lui Pluto într-un mod altruist, deci în beneficiul altora, pot funcționa foarte bine. Însă dacă le folosim în scopuri proprii, nu este la fel de potrivit. Vorbim despre planeta puterii, așa că gândește-te unde ai pierdut puterea și controlul din 2008 până în prezent.

De asemenea, Capricornul este un semn al stăpânirii de sine, al disciplinei. Cum s-au schimbat aceste aspecte pentru tine în ultimii optsprezece ani? În funcție de Casa pe care Pluto o tranzitează la tine, ai urmat o altă cale, ai construit ceva productiv?

Ești într-un loc mai bun acum decât în ​​2008? Cum ți-ai folosit simțul responsabilității în viața ta? Dacă l-ai folosit, ești mai conștient de asta acum? Care au fost lecțiile pentru tine? Ce ai învățat din tot acest periplu al lui Pluto?

Reflectați asupra aspectelor legate de putere. În Capricorn, observăm că puterea socială, politică și economică a fost concentrată la vârful unei elite. Cum vi s-au schimbat perspectivele asupra acestei situații? V-ați simțit vreodată lipsit de putere, poate cedându-le autoritatea altora? Dacă da, sunteți acum mai conștient de această dinamică? Simțiți acum un sentiment mai puternic de suveranitate personală comparativ cu anul 2008, când poate că nu considerați acest aspect ca fiind o problemă?

Această temă ne pregătește pentru influența lui Pluto în Vărsător, care va dura 20 de ani și va marca o schimbare majora în distribuția puterii către oameni. Este important să abordăm această tranziție cu hotărâre, concentrare și convingere. Aceasta se aliniază cu o perioadă de conștientizare spirituală crescută, în care ne recunoaștem ca fiind ființe spirituale, cu un scop profund în a contribui la evoluția umanității. Dacă ne vedem ca victime, nu vom putea să ne îndeplinim acest scop în mod eficient. 

Youtube video image

Ai în vedere și următorul articol de pe site-ul nostru: Se schimbă macazul pentru o zodie! Un astrolog internațional spune că e cea mai afectată de Eclipsa de azi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?