OPT filme pe care trebuie să le (re)vezi în august
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Este vara, ai vacanță și nu știi exact la ce să te uiți. Îți recomandăm câteva filme de vară pe care cu siguranță îți va face plăcere să le (re)vezi. 

Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Racului până pe 11 august vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. După 11 august Venus intră în Leu. Vom iubi cu înflăcărare, vom face declarații de dragoste și vom deveni foarte teatrali în momentele intime. Când planeta iubirii tranzitează semnul cel mai solar, vrem totul sau nimic. Dar, bineînțeles, totul pornește de la iubirea de sine. Cu cât ne vom răsfăța și aprecia, cu atât vom fi adorați și de ceilalți. Lui Venus în Leu îi plac petrecerile, podoabele, cuvintele pompoase și pofta de viață! Și da, ne vom îndrăgosti de cei mai narcisiști oameni!

Nu-i așa că august e perioada perfectă pentru filme romantice?

Filme pe care să le (re)vezi în august:

1. Nevastă de împrumut (2011), titlu original „Just go with it”, cu îndrăgiții actori Adam Sandler și Jennifer Aniston, s-ar putea să fie pe placul tău. Este vorba despre un chirurg celebru care o convinge pe asistenta lui să se dea drept soția sa, iar asta doar pentru a impresiona o altă femeie. Lucrurile se complică pe parcurs, însă filmul îți va plăcea, are toate ingredientele. Iubire, călătorie, copii amuzanți și ceva vreme la pisicină într-un spațiu tropical. 

2. Casă, dulce casă (2002), titlul original este „Sweet Home Alabama” și este o comedie romantică și vi-i aduce în prim-plan pe actorii Reese Witherspoon, Josh Lucas și Patrick Dempsey, aflați într-un triunghi amoros. Protagonista se întoarce în orășelul natal pentru a divorța de soțul de care se măritase în adolescență, însă poate să o facă?

3. Capcană pentru părinți (1998), titlul original- „The Parent Trap” ne arată povestea unor fetițe gemene (jucate de Lindsay Lohan) despărțite la naștere care fac schimb de identitate și încearcă să își împace părinții? Vor reuși? Până atunci ne plimbă după ele în câteva aventuri savuroase. 

4. An bisect (2010), cu același titlu în engleză, „Leap Year” ne duce în Irlanda într-o călătorie numai bună de vacanță. Aflăm despre tradițiile irlandeze în care fata îl poate cere pe băiat într-o anumită zi a anului, iar acesta trebuie să accepte. Este o comedie romantică și ne face să visăm cu ochii deschiși privindu-i pe Amy Adams și Matthew Goode. 

5. Turistul (2010), („The Tourist”) este un film extrem de fascinant care te va duce în vacanță la Veneția. Avându-i ca protagoniști pe Angelina Jolie și pe Johnny Depp, e greu de crezut că nu te va prinde, e plin de magnetism. Te vei bucura de mister, dragoste, pasiune și acțiune. 

6. Propunere indecentă („Indecent Proposal”, 1993) pentru că nu îți pot aduce o listă în care să nu fie și Demi Moore și pentru că până la urmă, ce e mai important în viață? Alegi dragostea sau banii? Și la final cu ce rămâi?

7. Mesaj pentru tine („You've got mail”, 1998). Ai nevoie de Meg Ryan și Tom Hanks în viața ta vara asta. O poveste despre farmecul librăriilor mici, despre începuturile intrării tehnologiei în viața noastră și despre cât de frumoasă este dragostea până la urmă. Un patron al unei librării imense se îndrăgostește de proprietara librăriei de cartier care se va închide tocmai din cauza lui. Ce va ieși din asta?

8. Buletin de București, 1982 pentru nostalgici, pentru Bucureștiul de care sigur îți amintești sau pe care l-ai auzit din poveștile alor tăi. O fată are nevoie de buletin de București și se pregătește o căsătorie aranjată cu un taximetrist care era, de fapt, medic veterinar. Părinții fetei vin la nuntă și se dezlănțuie o adevărată nebunie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DOUĂ rețete delicioase care nu îngrașă. Încearcă-le și tu!

Ne aflăm în sezonul Taurului, care vorbește și despre...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu o rutină nouă

Sursă foto: Pexels

Încă o săptămână cu Mercur în Berbec. La ce trebuie să fie atente toate zodiile?

Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Discuții provocatoare pentru o zodie

pixel