Oportunități și compromisuri pentru PATRU zodii, valabile până în primăvara anului 2025
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce trebuie să știe următoarele semne din zodiac?

Lilith, cunoscută și sub denumirea de Luna Neagră, simbolizează aspectele subconștiente ale psihicului nostru, dorințele reprimate și instinctele fundamentale. Aceasta reprezintă cel mai îndepărtat punct atins de Lună în orbita sa în jurul Pământului. În astrologie, Luna guvernează emoțiile noastre, iar atunci când aceasta se află la distanță, ne pierdem accesul la sentimentele noastre.

Lilith/Luna Neagră în astrogramă. Semnificația și influența sa în fiecare semn din zodiac

Arhetipul Balanței este cel legat de echilibru, diplomație, pace și frumusețe. Până pe 28 martie 2025, cât timp Lilith va tranzita acest semn, va transforma perspectiva noastră asupra acestor teme și ne va oferi o viziune mult mai îndrăzneață. 

Ce aduce Lilith pentru aceste zodii până în martie 2025?

Berbec și Ascendent în Berbec

Până în martie 2025, Lilith va tranzita casa a șaptea, ceea ce va intensifica dorința de a avea o relație, indiferent de circumstanțe, sau de a face ca relația actuală să funcționeze. Este posibil să faci concesii pentru a evita despărțirile și a nu supăra pe nimeni, ceea ce te-ar putea îndepărta de adevărata ta identitate. Vei crea numeroase oportunități în sfera relațională și vei simți o dozare mai mare de curaj, însă va fi nevoie să accepți și multe compromisuri.

Ceea ce trebuie să înveți până la finalul tranzitului lui Lilith în Balanță este importanța de a exista autentic în relație. Este bine să comunici când ceva nu funcționează, să ai curajul să te exprimi. De exemplu, nu ezita să spui când nu te simți bine.

Gemeni și Ascendent în Gemeni

Lilith va tranzita casa a cincea, ceea ce îți va aduce beneficii semnificative. Aceasta va stimula idei tentante și, deși nu este direct asociată cu emoțiile, poate influența plăcerea. Vei avea oportunitatea să te redescoperi și să reflectezi asupra semnificației plăcerii și creativității în viața ta. Cu Lilith în casa a cincea, vei avea șansa să iubești și să cucerești.

Priapul în casa a unsprezecea poate aduce teama de ceilalți. Daniela Simulescu îți sugerează să fii mai egoist. Dacă ai copii, concentrează-te pe a-i învăța să fie independenți, nu să depindă de tine.

Leu și Ascendent în Leu

Lilith va tranzita casa a treia, aducând provocări, șocuri, rebeliune și îndrăzneală. În această perioadă, nu te vei mai concentra pe virtuți, principii sau justiția colectivă. Cu Lilith în casa a treia, mintea ta va genera idei și conexiuni neobișnuite. Vei simți o dorință puternică de a-i provoca și de a-i manipula pe cei din jur, cărora le vei atinge cele mai sensibile puncte.

Dacă altădată evitai să treci peste ceilalți, acum vei acționa diferit. Te vei exprima deschis, vei reproșa și vei fi foarte independent în gândire și comunicare. Nimeni nu te va mai putea supune.

Pești și Ascendent în Pești

Lilith se află în Casa a opta, care este legată de intimitate și transformări profunde. De obicei, se simte confortabil aici, dar poate aduce blocaje sau tensiuni în sfera intimă, mai ales pentru cei din relații. Această perioadă te poate încuraja să accepți ajutorul altora, chiar dacă îți va fi dificil. Va fi foarte important să te deschizi și să primești sprijin din partea celor din jur în timpul acestui tranzit.

Lilith în această casă te îndeamnă să accepți ajutorul altora. Cu Priapul în Casa a doua, nu te vei mai putea baza exclusiv pe tine din punct de vedere financiar. Este posibil să realizezi că va trebui să trăiești cu mai puțin.

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Gemeni și Fecioară

Pentru semnele mutabile, trecerea lui Pluto din...



Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Rac, Leu și Fecioară. „Trebuie să-i împaci pe toți, dar pe tine nu te împacă nimeni!”

freepik.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?