Oportunități de necontestat pentru Fecioară, Scorpion și Pești. Pierderi pentru Berbec, Săgetător și Vărsător
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Ultimele zile ale Sezonului Taurului din 2023 va beneficia și de intrarea lui Jupiter în același semn!

Iată că mai beneficiem de Soarele în Taur pentru aproape o săptămână! Și atenție că, în zilele următoare, va avea loc un eveniment astrologic foarte important: Jupiter, Marele Benefic, va intra în același semn. Cu alte cuvinte, ne aflăm înaintea unor schimbări serioase. Jupiter îi dă apă la moară Soarelui, iar unii dintre noi vor resimți acest fapt. Conjuncția de semn a celor doi aștri creează nevoia de a construi, de a pune baze, de a stabiliza un domeniu din viața noastră. 

Pe lângă cele sus menționate, vă reamintesc faptul că Mercur  își oprește retrogradarea în aceeași zodie. Iar următoarea Lună Nouă va fi unde credeți? Tot în Taur! 

Berbec / Ascendent în Berbec

Zona financiară va fi prioritatea ta. Vei spune că așa se întâmplă permanent, doar că acum se schimbă foaia. Vor fi pierderi, desigur vor fi și câștiguri(trăiască Jupiter!). Și vei intra într-o buclă! Întrebări pentru tine: Unde merg toate aceste cheltuieli, oare nu cumva irosim foarte mult? Aici va fi accentul până pe 21 mai, în zona financiară unde va trebui să vă trasați mai clar niște bilanțuri și să vedeți exact cum și pe ce cheltuiți. Important este să înveți să ieși pe plus. 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Vă loviți de chestiuni administrative. Jupiter să alătură Soarelui din casa a 9-a. Parcă vedeți noțiunea de dreptate diferit. Faceți o revizie a principiilor și valorilor personale. Aveți în continuare prejudecăți, dar apare și o mare nevoie de a studia, de a învăța, de a vedea și alte perspective. Deveniți însetați de alte idei, vreți să citiți, să vă lărgiți orizontul cunoașterii. Cu siguranță vă va crește apetitul pentru călătorii. Mercur, guvernatorul vostru, își va opri retrogradarea, deci mai scăpați de întârzieri, amânări sau anulări. În orice caz, trebuie să vă gândiți la obiective mai mărețe!

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Jupiter se alătură Soarelui într-una dintre cele mai importante case pentru voi, cea a parteneriatelor afective. Relația devine prioritără. Aflați anumite lucruri, deveniți conștienți că unele dintre acțiunile voastre au fost dăunătoare relației. Vă schimbați programul astfel încât să îi dedicați timp persoanei iubite. Mercur nu va mai fi retrograd, deci mai scăpați de tentația de a relua discuțiile cu foști parteneri. Dacă sunteți singur, vor apărea numeroase oportunități. 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Cu Soarele și cu Jupiter în casa a șasea trebuie neapărat să vă dați seama dacă are rost să vă sacrificați pentru carieră. Întrebările obligatorii: Ce muncesc, ce stil de viață am? Cum muncesc? Este vorba despre funcționare, eficiență, optimizare și multe treburi gospodărești. Nu faceți și nu credeți promisiunile colegilor! Este cazul să nu mai ignorați simptomele corpului și să căutați metode personalizate pentru a gestiona stresul. Chiar dacă Mercur nu va mai fi retrograd, tot vei fi atras de autodiagnosticare sau automedicamentați! Doctorul Google nu nu îți va fi un aliat de încredere. 

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Cu Jupiter și Soarele în casa familiei, vreți nu vreți, trebuie să petreceți timp cu rudele. Trebue să vă implicați și trebuie să acceptați. Ce-i drept, unele eveniment nu vor fi pe placul vostru. De asemenea, unii dintre voi se vor trezi pe nepusă masă că vor să se mute, că vor o casă mai mare, că vor să redecoreze. Afacerile imobiliare sunt bine aspectate. Dar și creșterea familiei, indiferent de ce înseamnă asta.  

Pești / Ascendent în Pești

Jupiter, guvernatorul vostru, se alătură Soarelui în casa a treia. Frații și surorile au parte de evenimente marcante. Iar pentru voi  o perioadă bună pentru învățare. Dar atenție! Cunoștințele pe care le veți dobândi ar fi bine să fie practice, să vă ajute să avansați în carieră sau să vă găsiți un alt domeniu în care să activați. Veți fi mai pragmatici în gândire, deci puteți să vă ocupați și de strategiile financiare. Și încă ceva: veți fi pe drumuri permanent!

Citește și Horoscopul banilor mai 2023. Tensiuni și pierderi financiare pentru unele zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel