Opinia unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Un moment bun pentru a ne face planuri stabile
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astăzi, avem o Super Lună Nouă în semnul practic al Taurului. Ce ne spune un astrolog internațional despre acest eveniment?

Bonnie Ferguson, astrolog internațional, ne spune părerea sa despre Super Luna Nouă din Taur.

„Lucrul frumos despre această Lună Nouă în Taur este că este foarte ancorată și legată de pământ. Este susținută de un sextil cu Saturn în Pești, iar atât Saturn cât și Taurul se concentrează pe angajament și consistență în planurile noastre.

Orice Lună Nouă este o oportunitate de a planta semințe noi, în special când este într-un semn de pământ. Aceasta este un moment minunat pentru a planta semințe și intenții, să te ocupi de grădină, să-ți planifici o excursie de camping sau ceva în aer liber. Dacă vremea îți permite, poți să faci și un picnic.

Taurul mai este asociat cu mâncarea și plăcerea. Luna Nouă aduce acest sentiment de a te simți conectat cu natura și de a te bucura de lucrurile simple din viață, de băuturi și mâncare bună.

Sextilul cu Saturn spune: Avem un anumit grad de necesitate pentru consistență. Și pentru că Saturn este într-un semn de apă, este necesar să uzi acele semințe pe care le plantezi, să mănânci bine, să-ți faci un plan și să găsești modalități de a-l menține.  Luna Nouă în Taur este un moment minunat să-ți faci rădăcini și să te simți ancorat în prezent.

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Avem cinci aștri în semnul Taurului. Așa că această Lună Nouă ar putea fi un nou început în ceea ce privește iubirea sau în ceea ce privește finanțele, în special că Venus este în Taur. De asemenea, poate aduce schimbări neașteptate și diferite. Ți-ai deschis mintea către noi posibilități datorită conjuncției Jupiter-Uranus. Conjuncția cu Jupiter spune că această Lună Nouă te sprijină să îți extinzi perspectivele și să îți lărgești orizonturile. Când Uranus este în Taur, fii deschis la explorare, stabilește-ți rădăcini bune, construiește baze solide, dar fii capabil să-ți găsești și limitele.

Orice începe pentru tine în acest moment poate fi destul de consistent, poate fi pe termen lung și destul de roditor. Cu condiția să-ți amintești să uzi acele semințe pe care le-ai plantat.

În sezonul Taurului, ne place să ne oprim și să mirosim florile. Ne place să ascultăm sunetul vântului care adie printre copaci într-o pădure. Este un moment frumos să fii prezent, să te simți cu adevărat conectat la lumea din jurul tău și să te simți înrădăcinat în realitate.

Această Lună Nouă ne ajută să ne schimbăm perspectiva și ne deschide mințile către noi posibilități. Cum? Fiind înrădăcinați în realitate, stabilind intenții, începuturi noi, dar păstrându-ne simțul aventurii.”

 Super Luna Nouă în Taur pe 8 mai. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Lună Plină pe 23 mai. Avertismente pentru patru zodii

Previziuni Luna Plină. Pe 23 mai vom avea un eveniment...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

pixel