Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 2 octombrie, vom avea o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în semnul Balanței. Gregory Scott, astrolog internațional, ne spune previziunile pentru cele mai afectate zodii!

Eclipsa de Lună/Lună Nouă din Balanță, de pe 2 octombrie, va avea parte și de energiile lui Mercur și Lilith. Deci avem o configurație destul de promițătoare din punct de vedere astrologic. Dar să nu uităm ceva! Stelliumul (Soare, Lună, Nodul Sud, Mercur, Lilith) se va afla într-un careu cu Marte și trigon cu Jupiter. Cu alte cuvinte, avem două părți de echilibrat, în primul și primul rând, din noi. Una luminoasă și una tensionată. Arhetipul Balanței ne pune în față o oglindă. 

Luna Nouă marchează un nou început și ne pune întrebarea: „Ce urmează să fac? Unde ar trebui să acționez?”. Ai trecut printr-o perioadă în care te-ai întrebat dacă ești suficient de puternic, iar acum ești pregătit să înfrunți realitatea, să îmbunătățești lucrurile și să iei măsuri. Eclipsa de Soare te provoacă să te întrebi: „Cu ce aspect al vieții mele mă voi conecta acum? Este vorba despre carieră, sănătate, relații sau dezvoltare spirituală?”. Fiecare semn zodiacal va trăi acest moment în mod diferit.

Acum este momentul să îți asumi responsabilitatea, să spui: „Am o viziune clară asupra situației mele, știu ce vreau și sunt gata să fac primul pas către obiectivul meu”. Balanța, semn de aer guvernat de Venus, planeta iubirii, frumuseții și creativității, are legătură cu socializarea, conexiunile și discuțiile. Balanța se conectează cu ușurință cu ceilalți, își exprimă ideile și transformă situațiile obișnuite în experiențe valoroase. Ea întreabă: „Ce va fi atrăgător atât pentru mine, cât și pentru ceilalți?”.

Această Eclipsă de Soare(2 octombrie) are loc pe Nodul Sud, simbolizând eliberarea și renunțarea. Este un moment pentru a lăsa în urmă ceea ce nu-ți mai este de folos și pentru a te deschide către noi începuturi. Poți să te întrebi ce aspecte din trecut și-au încheiat parcursul – fie că este vorba de relații, carieră sau alte domenii ale vieții tale. Ești provocat să renunți la ceea ce nu mai funcționează și să acționezi în direcția unei noi etape.

Lilith este, de asemenea, implicată în această eclipsă. Ea reprezintă acele voci interioare care încearcă să te oprească. Poate că îți sugerează să nu riști, să nu faci schimbări sau să nu te deschizi către noi conexiuni. Lilith te poate face să te simți nesigur și anxios. Totuși, această Lună Nouă în Balanță, amplificată de eclipsă, îți oferă ocazia să depășești aceste frici și să îmbrățișezi noi oportunități, să faci schimbări semnificative și să acționezi în direcția dorințelor tale.

Iată care vor fi zodiile cele mai afectate!

Berbec/Ascendent în Berbec

În următoarele șase luni, viața ta va deveni mult mai simplă și mai directă în ceea ce privește relațiile. O să ai o abordare echilibrată. Îți va fi mult mai ușor să îți faci noi prietenii, parteneriate sau relații de afaceri. Vei observa că reacțiile celorlalți față de tine și acțiunile tale vor fi mai sigure și mai echilibrate. În special în domeniul relațiilor personale și de afaceri, o să ți se pară că ești primit cu căldură.

Rac/Ascendent în Rac

S-ar putea să simți o eliberare a unei poveri interioare pe care o porți de foarte mult timp. Așteptările pe care le-ai avut pentru viața ta și ceea ce considerai absolut necesar se pot schimba acum în mod natural și vor fi înlocuite de un sentiment mai modest de acceptare. În cazul tău, dorințe mai puține înseamnă mai puțină durere și o presiune mult mai mică asupra ta.

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Balanță/Ascendent în Balanță

Eclipsa se petrece în semnul tău și energia ta este atrasă de această Lună Nouă. Pentru tine, asta va crea un sentiment de bunăstare. Următoarele șase luni vor fi o perioadă binecuvântată în ceea ce privește relațiile tale, deoarece pentru tine totul va fi atât de ușor. Vei putea să te conectezi cu oricine într-un mod semnificativ. Dar, înainte de a te conecta cu toți acești oameni, clarifică ce sau pe cine vrei să atragi în viața ta. Manifestă aceste dorințe în timpul eclipsei, poate printr-un mic ritual sau o meditație. Chiar și realizarea unui colaj cu imagini care reflectă ceea ce vrei să obții poate fi o idee bună, astfel încât să ai o imagine mentală clară. Plantează semințele în timpul acestei eclipse și vei vedea cum vor crește în următoarele luni, vindecând multe aspecte din viața ta. Orice vrei să îmbunătățești, chiar poți. Deși poate părea mult de gestionat, vei trebui să faci mai multe lucruri deodată.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În această perioadă, vei face lucruri minunate, dar este foarte probabil să ai mult de muncă și în ceea ce privește relațiile tale personale, care vor necesita atenția ta și pot părea o muncă în sine. Acceptarea simplă că poți face multitasking, chiar dacă nu este lucrul tău preferat, îți va fi de folos. Te vei descurca, dar e important să realizezi că există o limită la câte lucruri poți face simultan. Capricornul are obiceiul să facă un lucru după altul, dar va trebui să fii conștient de priorități și să nu iei mai multe decât poți gestiona. Dacă te arunci în acțiune și încerci să îți îndeplinești obiectivele, asigură-te că nu începi cinci afaceri într-o singură zi. Începe cu una, du-o la capăt și apoi treci la următoarea.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Gemeni și Fecioară

Pentru semnele mutabile, trecerea lui Pluto din...



Cele mai noi articole

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

Ce vești primesc primii trei nativi ai zodiacului?...


Top citite
freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?