Octombrie cu năbădăi pentru două zodii! Ce sunt sfătuite de un astrolog internațional?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop octombrie. Iată mesajele astrelor pentru două semne din zodiac!

Luna octombrie vine cu pași repezi! Astrologul Bella Luna este de părere că următoarea perioadă aduce schimbări astrologice însemnate, care vor influența energia întregii luni. Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Balanță va fi cea care aduce noi începuturi în relații și crește încrederea în noi înșine. Totodată, ne încurajează să renunțăm la tiparele învechite, la dependențe, dar și de dorința de a mulțumi pe toată lumea. Jupiter își începe retrogradarea în Gemeni pe 9 octombrie, iar acest tranzit aduce o perioadă de reevaluare a ceea ce am învățat și de eliminare a excesului în procesele noastre mentale. Mai mult, Pluto își va opri retrogradarea în Capricorn, fapt ce va aduce dinamici profunde de putere. Intrarea lui Mercur în Scorpion și cuadratura acestuia cu Pluto ne va face să descoperim adevăruri ascunse. Luna Plină din Berbec, pe 17 octombrie, aduce la suprafață tensiuni și probleme nerezolvate, pe care vom fi obligați să le confruntăm și să le rezolvăm. Odată cu intrarea Soarelui în Scorpion, luna viitoare, o să beneficiem de condiții propice pentru schimbare și introspecție profundă.

Iată ce previziuni aduce astrologul internațional Bella Luna pentru următoarele trei semne din zodiac!

Berbec/Ascendent în Berbec

Eclipsa de pe 2 octombrie se va petrece la tine în Casa a șaptea a relațiilor, așa că o să ai mari revelații pe acest plan. Pot fi nativi care vor avea schimbări drastice în planul relațiilor. Dacă cei cărora nu le mai merg relațiile le pot încheia cu brio, alți nativi singuri pot începe o relație amoroasă în luna octombrie. Unii pot decide să ducă lucrurile la un alt nivel. Cei care se află în relație pot avea discuții extrem de intense cu partenerul de viață. Cert este că nicio relație nu va rămâne la fel, indiferent de tipul acesteia. Jupiter va fi retrograd în Casa a treia, așa că astrologul sugerează că urmează o perioadă pe care o poți folosi și pentru relaxare și pentru a face un pas în spate. Poate reînveți ceva sau începi din nou anumite cursuri, de ce nu. Datorită lui Pluto direct din Casa a zecea, pot apărea schimbări pe plan profesional. Mercur se va duce în Casa a opta, așa că vei începe să te gândești foarte profund și vei pune accent mai mult pe vindecarea pe plan psihologic. Apoi vei avea o Lună Plină în semnul tău, pe data de 17 octombrie, care te va influența enorm. Te poți prezenta lumii într-o manieră nouă, însă ai grija cum o faci, pentru că această Eclipsă va fi și în careu cu Marte.

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

Taur/Ascendent în Taur

Eclipsa de la începutul lunii va fi la tine în Casa a șasea a muncii și a sănătății. Pe planul sănătății, conform astrologului Bella Luna, poți să ai unele revelații importante. Poți începe rutine noi, poți renunța la unele obiceiuri care îți fac rău și de care nu ai avut curajul să scapi până acum. Unii nativi Taur pot primi un nou rol la serviciu, pot fi avansați. Alții vor renunța de tot la locul de muncă. Jupiter va fi retrograd din octombrie în Casa a doua a banilor, așa că poți decide asupra unor modalități noi de a face bani. Unele îți vor merita atenția, dar altele nu. Trebuie, de asemenea, să ai mai multă grijă de banii tai până în februarie, când Jupiter își va termina retrogradarea în această casă. Pluto direct în Casa a noua te va ajuta să îți dai seama mult mai bine care îți sunt credințele și aspirațiile. Mercur va intra în Casa a șaptea a relațiilor așa că dragostea din relație va conta. O să discuți mult despre iubire, iar cei singuri au mai mult curaj să își caute sufletul pereche. Luna Plină de pe 17 octombrie se va petrece în Casa a douăsprezecea, așa că pot apărea multe revelații pe plan spiritual. Este o perioadă de vindecare. Poți lăsa în urmă credințe vechi și limitative și poți lucra mai mult la subconștientul tău. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cum să facem față eclipselor? Un ghid util de supraviețuire

Dacă în septembrie am avut parte de o Eclipsă de Lună,...



Cele mai noi articole

Cum să facem față eclipselor? Un ghid util de supraviețuire

Dacă în septembrie am avut parte de o Eclipsă de Lună,...


Top citite
Freepik.com

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com

PATRU zodii care vor avea parte de succes. „Sezonul Balanței aduce transformări benefice!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

freepik.com

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

pixel