Ocean de EMOȚII cu Venus în Pești de pe 27 ianuarie până pe 20 februarie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Venus și-a terminat tranzitul în Vărsător și l-a început azi pe cel în semnul Peștilor, unde va sta până pe 20 februarie. La ce să ne așteptăm?

Pe 27 ianuarie, Venus a început tranzitul în semnul Peștilor, unde va rămâne până la 20 februarie.

Venus o reprezintă pe Afrodita, deci frumusețe, feminitate, bani, cultură, artă, decor, culoare, sunet, tot ce ne face plăcere. Aceasta este tema în jurul căreia se vor învârti lucrurile. O să fim mai atenți la ceea ce ne face inima să tresară de bucurie până la 20 februarie.

Poziția acestei planete în harta noastră natală demonstrează modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea.

Dincolo de faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Concret, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea, cum iubește. În cea a unui bărbat, poziția lui Venus definește de ce tip de femei se simte atras.

Ce spune semnul lui Venus despre relaţiile tale?

Putem spune că Venus va avea un rol important în 2023, pentru că vine rândul retrogradării. Asta înseamnă că pe durata întregului an, avem ocazia să reparăm relații sau putem intra în relații foarte serioase. 

Cei mai influențați vor fi Peștii sau cei cu Ascendent în Pești, apoi Fecioarele, dar și Racii și Scorpionii.

Cei care au Venus în Pești sunt empatici, toleranți, credincioși, cu un simț artistic fenomenal. Dau dovadă de o capacitate imensă de iertare, iar ca să iubească, au nevoie de o simbioză. Însă există câteva pericole, deoarece acest Venus în Pești îi face să se îndrăgostească de cei care au nevoie să fie salvați, de cei care suferă fizic sau emoțional.

Dacă nu ești echilibrat în perioada aceasta, există riscul să lași iubirea să te ducă în direcția relațiilor toxice, așa că pune niște limite.

Ce se întâmplă? Trecem de la detașarea Vărsătorului, la plenitudinea emoțiilor, specifică ultimului semn al zodiacului. De fapt, cu Venus în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu Universul.

Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste.

Mai mult, vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod artistic, pentru că lui Venus în Pești îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție.

Venus în Pești percepe, simte și își imaginează. Putem să iubim, să ajutăm, să salvăm oamenii și plantele, să plângem dacă simțim nevoia, să acceptăm și să ne vindecăm.

Trebuie să știi că urmează o perioadă bună pentru iertare și împăcare. 

Totodată, pe 15 februarie, Venus va face și o conjuncție cu Neptun. Această alăturare poate crea idealuri exagerate în câmpul iubirii. Vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, de un vis, de o iluzie.

Este unul dintre cele mai spirituale aspecte, dar și unul dintre cele mai înșelătoare. Căutăm o legătură spirituală, iubirea necondiționată, dar și postura de martir. Un asemenea aspect este nemaipomenit pentru compasiune, generozitate, creativitate, dar poate crea adevărate decepții amoroase, așa că fii atent!

Vezi și: Tranzitele lui Venus în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel