O zodie va descoperi în 2024 că "mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Anul acesta, ești îndemnat să pui în practică ceea ce ai învățat.

Vorbim despre nativii născuți în Berbec și despre cei cu ascendentul în acest semn!

Fără doar și poate, anul trecut ți-a pus la dispoziție o doză serioasă de optimism, dar și accesul la cunoștințe noi. Și asta pentru că Jupiter ți-a tranzitat semnul. Însă acum, o să fii nevoit să pui în practică ceea ce ai învățat. De unde și expresia "mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană.”

Vorbim, în primul rând, despre marea conjuncție dintre Jupiter și Uranus, care va avea loc pe 21 aprilie. La tine, se va petrece în Casa a doua, a banilor și a resurselor. Ce consecințe va avea pentru tine? Se pot întâmpla două scenarii. Fie o să dai lovitura din punct de vedere financiar, fie o să faci cele mai proaste investiții cu putință. Așa că se impune puțină grijă pe acest plan.

Horoscop Berbec. Tot ce trebuie să ştii despre primul semn de foc din zodiac!

De asemenea, instabilitatea va fi cuvântul de ordine la tine din punctul de vedere al banilor, așa că îți poți îndrepta atenția către crearea unui buget de risc.

Dar, din fericire, datorită sextilului dintre Jupiter și Saturn, reușești să te redresezi.

Din punct de vedere astrologic, prima parte din an o să fie axată pe legătura dintre valoarea proprie, cariera la care visezi, dar și bugetul de care ai nevoie.

Berbec. Ce gândesc prietenii tăi despre tine cu adevărat? (UMOR)

Intre 2 și 25 aprilie, Mercur o să fie retrograd în semnul tău. Nu o să îți convină prea tare acest tranzit, însă astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, spune că va fi spre binele tău, deoarece ai ocazia de a-ți îmbunătăți anumite părți din comportament.

Și Venus o să te viziteze intre 5 și 29 aprilie, în timp ce Marte o să îți tranziteze semnul în perioada cuprinsă între 30 aprilie și 9 iunie. Ce înseamnă acest lucru? Că o să ai multă treabă și că luna aprilie și mai devin pentru tine perioade de foc, pe toate planurile.

Jupiter sau Marele Benefic o să intre pe 26 mai în Casa studiilor, a comunicării și a călătoriilor. Asta te poate transforma într-un mic titirez. Te poți folosi de această configurație astrală ca să îți schimbi casa, locuința, să te muți din țară sau de ce nu, să te întorci.

Filosofia lui Jupiter sau de ce înțelepciunea leagă

Mai mult, poți să călătorești mai des în țară sau în străinătate și ai ocazia să începi o formă nouă de educație. Este și momentul oportun să formezi relații mai apropiate cu surori, frați, rude apropiate.

În a doua parte a anului, nu o să vrei plictiseală. Ai dori să scoți bani din pasiunile tale și să te prezinți lumii cu multă încredere. Și este bine, pentru că astrele te sprijină.

Pe plan amoros, astrele anunță un final de an interesant, pentru că Marte o să retrogradeze în Casa a cincea, a iubirii și a copiilor. Poate o să îți dai seama că ai pierdut din romantism și vei dori să schimbi foaia.

În final, nu neglija nici sănătatea, oricare ar fi vârsta pe care o ai.

Poți să vezi și: Va fi un an plin de promisiuni pentru nativii acestei zodii. Apar multe oportunități pe plan profesional!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...

Chiromanție. Ce spune linia iubirii despre emoțiile tale?

Adesea considerată una dintre cele 3 linii cele mai...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel