O zodie va avea o lecție serioasă de învățat! O alta trebuie să se preocupe de propriul confort
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Două zodii primesc următoarele recomandări din partea astrelor!

Vorbim despre nativii Taur și cei născuți sub semnul Balanței! Iată ce îi așteaptă în următoarea perioadă.

Taur/Ascendent în Taur

Guvernatoarea ta, Venus, își va începe retrogradarea în doar câteva zile, în semnul Leului. La tine, acest tranzit va avea loc în Casa a 4-a. Așa că te poți aștepta la tot felul de situații legate de familie. Sau de locuința pe care o ai. Așa că te poți pregăti încă de pe acum.

Pentru că Venus retrogradează, pot fi aduse în discuție o mulțime de subiecte pe care le-ai dorit îngropate. În schimb, va urma o perioadă grozavă să te ocupi de tot ce ține de redecorare. Ai putea să te ocupi de înfrumusețarea locuinței, astfel încât să aduci mai mult confort pentru tine.

Așadar, preocuparea pentru confort reprezintă cuvântul de ordine la tine. Pe 10 iulie, Marte a intrat în Casa a 5-a. Aducem în discuție iubirea, pasiunea, dramatismul, dar și bucuria și culoarea. Poți fi și grăbit în această perioadă, din cauza faptului că Marte în această casă te agită și nu prea stă la discuții. 

De asemenea, acest tranzit al lui Marte te poate agita în relațiile pe care le ai cu copiii. Poți fi mai prezent și mai centrat.

Balanță/Ascendent în Balanță

O să beneficiezi de multe tranzite până la final de an. Totuși, cel mai important este cel care a debutat pe 12 iulie. Nodurile Lunare s-au schimbat. Nodul Sud a intrat în semnul tău. Acest aspect te implică în mod clar, așa că vei avea o lecție serioasă de învățat.

Care este lecția? Aceea a echilibrului! Balanța este cea care creează haos, dar caută echilibrul. Poți să observi că apare în viața ta un haos de nedescris, până la începutul lui 2025, fiindcă mai multe zone din viața ta vor fi vizate.

Din această lună și până în 2025, aceste dezechilibre te pot deranja. Poate că până acum nu le-ai văzut, însă își vor face simțită prezența și simți că o iei razna.

De pildă, dacă lucrurile nu merg pe plan relațional, o să ai nevoie de echilibru acolo, dar și în cadrul familiei. De asemenea, și retrogradarea lui Venus te poate zăpăci.

Să nu uităm că Venus este guvernatoarea ta și o să retrogradeze pe 23 iulie. Apar diferite reluări, amânări, reveniri, răstălmăciri. La tine, Venus retrogradează în Casa a 11-a, așa că acest aspect îți poate da peste cap planurile de viitor.

Marte se află în Casa a 12-a de la 10 iulie. Deci, sănătatea ta sau a partenerului devine foarte importantă. Pentru mulți nativi Balanță, acest aspect o să vină cu dorința de abandon. Poți simți nevoia să abandonezi o relație, un loc de muncă.

Poți să vezi și: Zodia care poate face ravagii pe plan emoțional. Nici cu sănătatea nu-i de glumă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel