O zodie primește vești minunate în miezul verii! Cine se bucură de magia astrelor?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cine este zodia vedetă a lunii iulie?

Vorbim despre nativii Leu și cei cu ascendent în Leu, care vor avea o lună extrem de interesantă!

În primul rând, acum șase zile, Venus a intrat în semnul tău. Așa că viața ta va fi precum o petrecere permanentă. Până pe 5 august, cât timp va dura acest tranzit, reușești să fii în centrul atenției. O să ai un nivel fantastic de carismă, o să îi cucerești pe toți prin simpla ta prezență. Ce te mai încurajează Venus? Să îți descoperi plăcerile. Dar, mai presus de asta, să găsești persoanele și contextele care să te pună în valoare în această perioadă. De asemenea, este un moment minunat să ai mai multă grijă de propria înfățișare, să te aranjezi.

Venus, planeta frumuseții, este în Leu, cel mai creativ semn din zodiac. Dar nu uita ceva. Tema acestui tranzit este nimic altceva decât respectul, care devine ca o monedă de schimb. Oferi respect dacă și tu, la rândul tău, îl primești. Pentru că Venus are legătură cu iubirea de sine și cu valoarea pe care ne-o acordăm, iar arhetipul Leului discută despre nevoia de validare și admirație. Desigur, vor fi și unele vulnerabilități ale acestui tranzit, așa că poți deveni mai vanitos și, pe alocuri, mai arogant. Tu, pe lângă Berbec și Săgetător, ai capacitatea să te bucuri din plin de acest tranzit care te favorizează.

Ce mai este de precizat? Pe 22 iulie, în doar cinci zile, Soarele va intra la tine în semn, așa că vei fi și sărbătorit! Ce știm? Că Soarele se simte cel mai bine în Leu. Este puternic, extrem de vizibil în acest semn. Îi plac extravaganța, strălucirea, dorește să fie văzut și admirat de toți. O să cauți destul de mult atenția altora. Și să nu uitam că Soarele o să facă și un aspect pozitiv cu Jupiter, așa că sezonul Leului o să fie unul optimist.

Să discutăm și despre tranzitul lui Marte! Pe 20 iulie, pentru nativii Leu, Marte va părăsi Casa carierei și va poposi în Casa a unsprezecea, unde se află și Jupiter. Așa că o să fii sufletul petrecerii. Ești pus pe distracție, te gândești la vacante, ești tot timpul acompaniat de oameni. Nu ai timp să stai locului, dar de data aceasta nu mai este vorba de muncă, ci de tine, de distracție.

Marte îți oferă sprijin să cunoști oameni, să îți creezi conexiuni și să te lași inspirat! Este foarte important să faci asta, să cauți oameni cu povesti de viață unice, pe care să le asculți și din care să înveți pe măsură. Extrage nectarul înțelepciunii din poveștile lor. În rest, oriunde ești invitat, mergi cu încredere.

Începând cu data de 20 iulie, ai ocazia să îți creezi o viață extrem de dinamică. Meriți să îți faci viața frumoasă. Iar dacă nu ai timp sau bani pentru concedii și vacanțe, creează-ți o mică oază la tine acasă, ori înconjurat de prieteni, indiferent de vârstă. Nu îți trebuie mult ca să fii fericit.

Îți sugerăm să citești și: A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

pixel