O zodie este încurajată să vadă jumătatea plină a paharului până anul viitor. Despre cine vorbim?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Din punct de vedere teoretic, ești cel mai bine aspectat cu Jupiter în semnul tău! Ce trebuie să reții?

Pe 16 mai, Jupiter a intrat în semnul Taurului, al resurselor și al posesivității.

Jupiter petrece aproximativ un an în fiecare semn zodiacal. De obicei, pe acolo pe unde trece această planetă, aduce creștere, expansiune, posibilități și abundență. Însă, vrea să îți arate și că mai ai de lucru în anumite domenii ale vieții tale.

Cu Jupiter în semnul Taurului, vorbim de productivitate, de câștig, de dorința de a avea și de a deține. Mai mult, discutăm și despre economii, dar și despre investiții. Cu Jupiter în Taur, suntem dornici să construim ceva, să așezăm și să punem baze.

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter este considerat a fi în exaltare în Taur, ceea ce înseamnă că se află într-o poziție foarte puternică în acest semn. În astrologie, exaltarea reprezintă o poziție în care planeta își manifestă cea mai mare forță și influență benefică într-o anumită zodie.

Jupiter guvernează două zodii, respectiv Săgetător și Pești, iar în Taur se află în exaltare. Aceasta înseamnă că Jupiter se simte foarte confortabil în Taur și își exprimă trăsăturile pozitive în mod amplificat în această zodie.

Prin urmare, cei născuți sub zodia Taur pot beneficia de o serie de trăsături specifice asociate influenței favorabile a lui Jupiter:

Abundența și norocul: Jupiter aduce un sentiment de noroc și favorabilitate, ajutându-i pe nativii Taur să atragă oportunități și resurse în viața lor.

Încrederea și optimismul: Acești indivizi pot manifesta un nivel ridicat de încredere și optimism, având o perspectivă pozitivă asupra vieții și a viitorului lor.

Dacă vei trece prin momente mai grele, această planetă benefică te ajută să treci cu bine peste ele. Până în mai 2024, ai face bine să fii mai optimist și să apreciezi mai mult ceea ce ai. Să renunți la ceea ce te nemulțumește, pe cât posibil. Fiindcă atunci când Jupiter vede că te bazezi pe ceva ce ai, o să îți mai dea

Generozitatea și bunătatea: Sub influența lui Jupiter, Taurii pot fi mai generoși și mai dornici să ajute pe cei din jurul lor.

Învățare și expansiune spirituală: Jupiter este asociat cu învățarea, expansiunea cunoașterii și a spiritului, astfel că acești nativi pot avea interes în subiecte filosofice și spirituale.

Este o perioadă bună să te apropii și de spiritualitate.

Înflorirea carierei: Cu susținerea lui Jupiter, Taurii pot avea mai mult succes în carieră și pot progresa în mod constant. Știi ce te roagă pe tine Marele Benefic, așa cum este denumit Jupiter? Să vezi de fiecare dată jumătatea plină a paharului. 

Vorbim despre siguranță financiară, planuri.

Citește și: Zodia care să fie atentă la bani și la relații săptămâna aceasta. Din 29 iulie vă mai reveniți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel