O zodie de foc se poate îndrăgosti iremediabil până la toamnă! 
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop dragoste. Ce zodie se poate îndrăgosti nebunește până la toamnă?

Pe 8 ianuarie, Lilith sau Luna Neagră a intrat în Leu. Aici va rămâne până în toamnă, pe 3 octombrie.

Ce aduce Lilith unei zodii de foc? Vorbim despre Berbec!

Cum reacționează zodiile de foc și ce le place să facă? Să îndrăznească. Să facă lucruri vizibile. Lilith este cea care dorește mereu să ne testeze limitele. Să ne provoace.

Așadar, până în toamnă, acest tranzit al lui Lilith poate aduce numeroase oportunități pentru nativii acestui semn de foc, mai ales pe plan profesional. Dar nu numai.

Berbec

Ce aduce Lilith pentru nativii în zodia Berbec? În primul rând, trebuie să menționăm că până în octombrie, Lilith va fi la tine în Casa a cincea. Așadar, vorbim despre o casă a plăcerii. Da, este o casă personală și distractivă, fiind legată de creativitate, de bucurie, de entuziasmul unui copil.

Să ne amintim și că a cincea casă este condusă chiar de Leu, semnul care guvernează distracția, drama, jocul, auto-exprimarea, creativitatea și atenția. Astfel, Lilith o să îți testeze limitele pe aceste părți. Casa a cincea te învață cum să fii fericit, cum să ceri atenția, dar și cum să te exprimi. Nu în ultimul rând, ne învață cum să iubim, cum să le arătăm celorlalți iubirea noastră și cum să ne lăsăm iubiți.

În această casă, întâlnim și iubirile intense, pătimașe, romantismul adevărat și atracția fizică. Și nu în ultimul rând, aventurile amoroase.

Lilith va dori să îți testeze dragostea. În special dragostea de sine, dar și aventurile, toate idilele tale sau relația cu copiii. Până în octombrie, dacă nu ai copii, te poți gândi intens la subiect. Dacă ai vrea sau nu un copil.

Ai copiii? Trebuie să știi că relațiile cu ei pot fi extrem de testate. Îți pierzi răbdarea des, însă merită să înveți să te ponderezi puțin. 

Vestea minunată este că, până în toamnă, s-ar putea să te îndrăgostești cu năbădăi! Și să fii cuprins cu totul de sentimente. Însă, cel mai probabil, nu va fi o dragoste care să dăinuie, ci o iubire trecătoare, bazată îndeosebi pe instinct. 

Dacă ești o femeie Berbec, este recomandat să nu intri în relații în care vrei să fii mai mult bărbatul. 

Poate vrei să citești și: Zodiile și bijuteriile. Cum alegi cerceii în funcție de semnul zodiacal?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel