O zodie de APĂ se poate bucura de multe beneficii în următorii 20 de ani. Ce spun astrologii internaționali?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Care este semnul de apă ce poate primi multe daruri de la Pluto în următorii ani? Iată despre cine vorbim!

Ce aduce Pluto în Vărsător între 2023 și 2044 pentru Pești sau cei cu ascendent în Pești? Iată care este părerea astrologului internațional Kesenya Moore!

La nativii Pești sau la cei care au ascendent în Pești, Pluto o să treacă prin Casa a 12-a. Să ne amintim că această casă poate fi denumită "Casa eliberării spirituale". 

În astrologia tradițională, Casa a XII-a a fost privită destul de negativ. Dar Casa a XII-a nu este rea. Este un loc în care ies la iveală lucruri nevăzute. Fiind condusă de Peşti, ea guvernează imaginația, creativitatea, artele, filmul, dansul, poezia, jurnalele, subconștientul, secretele și misterele.

Este casa afacerilor interne, a relațiilor secrete, a inconștientului, a psihologului. A dezrădăcinării, adică a exilului. Acum 2000 de ani, exilul reprezenta ceva, acum vorbim de cu totul și cu totul altceva. Cei cu o casă a 12-a bogată vor avea tendința de părăsi țara în care s-au născut, familia, comunitatea din care fac parte. Da, fără să ia nimic după ei!

Este o casă a spiritualității, indiferent de ce înseamnă asta pentru tine. Aici mai găsim dizolvarea propriei ființe.

Astrologul este de părere că Pluto se simte bine în această casă. Va fi o perioadă de 20 de ani de creștere, în special la nivel interior. Este o perioadă lungă, în care te poți reconecta cu sinele tău, cu sursa. Și acest lucru se potrivește de minune cu energia Peștilor, care știu să viseze, să meargă dincolo de lumea fizică. 

Chiar dacă poți avea momente în care nu știi exact încotro să o iei, mai ales că Pluto este planeta care amplifică toate aceste experiențe, tranzitul lui Pluto în Casa a 12-a o să îți facă bine. 

În acest interval lung, poți să renunți la toate fricile tale. Să renunți la fobii, la paranoia și să alegi drumuri noi. Pluto te poate ajuta să îndepărtezi sentimentele negative din interiorul tău.

Așadar, dacă în prezent tinzi să te auto sabotezi și îți pui mii de întrebări în legătură cu tine, Pluto te poate ajuta să te reconstruiești. Să o iei de la zero. Mai mult, Pluto este cel care te poate face să te îndoiești în legătură cu toate posesiunile tale materiale. Te face să nu îți mai pese atât de mult de ele.

Desigur, asta nu înseamnă că o să donezi casa în care locuiești sau mașina cu care te deplasezi, ci pur și simplu te face să realizezi că însemni la fel de mult și fără toate aceste lucruri materiale. Nu mai pui multă bază în ele, ci doar te folosești de utilitatea lor.

De fapt, Pluto vrea să îți ușureze viața, chiar dacă poate veni și cu lecții importante, care nu vor trece neobservate. O să înveți să fii mai detașat, indiferent de ceea ce îți pune viața pe tava. Iar când acest lucru se întâmplă, te vei simți mai bine. O să atragi energii pozitive. Energia Universului îți devine aliată, fiindcă nu mai ești tensionat. Nu mai ceri și nu te mai lamentezi.

O să fii mai fericit cu cine ești tu, la nivel de individ. Te vei simți eliberat de toată presiunea. Dar, trebuie să faci și tu ceva pentru asta. Să renunți la postura de victimă.

Nu în ultimul rând, începe o perioadă grozavă pentru odihnă. Pune totul pe pauză din când în când, nu este nevoie să fii peste tot în următorii 20 de ani. Înveți să spui "nu" mai des. 

Te vei bucura de creativitate și de o imaginație fără nicio barieră. Folosește-le! Te poți schimba la un nivel profund, la care nu te-ai fi gândit niciodată.

Citește și: 12 aprilie: cea mai fericită zi din an. Daniela Simulescu: "Bucurați-vă de ea, nu așteptați să vă pice din cer!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel