O zodie de AER poate să primească recompense și promovări în următorii ani. Părerea astrologilor internaționali
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Care este semnul de aer ce poate beneficia de promovări și recompense în următorii ani de la Saturn? Află despre cine vorbim, din rândurile de mai jos!

Ce aduce Saturn în Pești între 2023 și 2025 pentru Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni? Iată care este părerea astrologului internațional Kesenya Moore!

În cazul Gemenilor, Saturn a intrat în Casa a 10-a, pe 7 martie. Să ne amintim ce presupune această casă. 

Cuspida sau granița Casei a zecea mai este numită și Mijlocul Cerului. Mijlocul Cerului tău este locul astrologic care ne spune scopul tău ideal, cariera și destinul tău. 

Casa a 10-a vorbește despre carieră, statut, imaginea în societate, nivelul la care ajungem, autoritate, capacitatea noastră de a urca pe scara socială, succesul, ambiția, predispozițiile pe plan profesional, funcția, rolurile importante, faima. Atenție că discutăm despre un construct, nu de ceva concret, pentru că funcția nu îl face pe om!

Asadar, Saturn este în Casa a 10-a, a statutului, carierei și puterii. Acest eveniment a venit ca să te facă să înțelegi de ce ai ales o anumită carieră.

Saturn îți poate aduce și beneficii. Vine cu recunoaștere pentru cei care au muncit din greu. Dar apare cu o cădere pentru nativii care au preferat scurtăturile.

Astrologul internațional Kesenya Moore este de părere că Gemenii sau cei cu ascendent în Gemeni se pot bucura de acest tranzit al lui Saturn prin Casa a 10-a, fiindcă se află într-o perioadă optimă pentru recunoaștere la job, dar și pentru recompense, mai ales pentru cei care s-au chinuit la locul de muncă și au făcut tot ce ține de ei ca să se dezvolte.

Așadar, dacă ești un nativ Gemeni care și-a dat tot interesul la serviciu, Saturn vine și te răsplătește pentru toată maturitatea și seriozitatea de care ai dat dovadă. Dar, dacă aceste lucruri nu se aplică la tine, Lordul Karmei nu te iartă.

Astrologul crede că pentru acești nativi, pot apărea pierderi la job. De asemenea, cei care nu și-au făcut bine treaba, pot fi făcuți de râs la locul de muncă, își pot pierde credibilitatea în fața colegilor sau a șefilor.

Totodată, pot să apară o mulțime de critici, cărora va trebui să le faci față într-un fel sau altul. Dar nu astrele sunt de vină, ci faptul că pe undeva, tu nu ți-ai făcut treaba ca la carte. Sau ai tratat totul superficial. Poate sunt nativi care au încercat să se folosească de anumite relații ca să ajungă să ocupe anumite poziții. Nici pentru ei nu va fi viața ușoară în următorii ani pe partea de carieră.

Dacă ai manipulat, te așteaptă aceeași soartă. Pentru că deși Saturn îi ajută pe cei sârguincioși, nu este prea iertător cu cei care încalcă regulile și nu se folosesc de propriile calități pentru a obține o anumită poziție pe scara ierarhică. 

Totuși, pentru cei care s-au descurcat decent la job și au făcut eforturi, apar oportunități nebănuite, precum și șanse de promovare. Însă, nativii Gemeni vor fi destul de sensibili la comentariile pe care le primesc la locul de muncă, chiar dacă sunt simple observații. Sensibilitatea va crește, de aceea va fi nevoie să creezi o strategie, care să te împiedice să te lași afectat. Nu mai pune la suflet orice.

Dintr-o dată, poți deveni foarte preocupat de ceea ce cred oamenii din jurul tău despre tine. Vrei să ai o reputație de nepătat.

Îți recomandăm și: O zodie de APĂ se poate bucura de multe beneficii în următorii 20 de ani. Ce spun astrologii internaționali?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel