O săptămână fabuloasă pentru Taur, Rac și Capricorn
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Ne apropiem de Luna Nouă din Taur, un eveniment pe placul tuturor!

Începe o săptămână cu multe aspecte benefice! Vă reamintim că pe 8 mai vom avea o Lună Nouă în semnul Taurului, care va beneficia și de trio-ul Venus-Jupiter-Uranus. Și cum Soarele face sextil cu Saturn, ne vom permite să trăim clipa, ne vom desfăta și vom accepta doar ce este mai bun pentru noi. 

Taur/Ascendent în Taur

Se știe că îți place abundența. Deci săptămâna 6-12 mai va fi pe gustul tău. De ce? Pentru că te vizitează, în același timp, cinci aștri: Soarele, Luna, Venus, Jupiter și Uranus. Asta se va întâmpla mai ales pe 8 mai când vom avea o Lună Nouă în semnul tău. Soarele vine cu energie și vitalitate, Luna cu emoțiile și intuiția, Venus cu iubirea și carisma, Jupiter cu optimismul și încrederea, iar Uranus cu genialitatea și dorința de schimbare. Dacă ar fi să tragem o concluzie în urma acestei ecuații astrologice, am putea spune că ești răsfățatul universului!

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă din casa a unsprezecea, de pe 8 mai, este unul dintre cele mai plăcute evenimente pentru tine din 2024! Luna se va afla în același semn cu Venus și cu Jupiter. Astrele te încurajează să fii mai deschis, optimist și să apelezi la prietenii tăi. Sigur te vor ajuta și vor fi alături de tine în momentele cele mai grele. De asemenea, este cazul să privești cu încredere planurile pentru viitorul apropiat. De fapt, trebuie să te întâlnești și cu viața adevărată, nu doar cu aceea din mintea ta. 

Super Luna Nouă în Taur pe 8 mai. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ai parte doar de vești bune din partea astrelor! Trebuie să ții cont de un lucru săptămâna aceasta! De iubire! Cu Soarele, Luna, Venus, Jupiter și Uranus în casa a cincea, romantismul va  fi în floare! Ești încurajat să îți crești stima de sine, să ai standarde și să accepți doar ce este ma bun. Dacă ești singur, ai mari șanse de succes. Iar, dacă ești deja într-o relație, poți retrezi pasiunea. Important este să faci tu primul pas. Beneficiezi de o doză uimitoare de creativitate. Și vrei să te simți cât mai bine!

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Zodia cea mai norocoasă a săptămânii

Horoscop săptămânal. O zodie beneficiază de un stellium...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

freepik.com

TREI zodii primesc șanse unice de la astre. Norocul le surâde!

pixel