O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provocări pentru Berbec și Pești
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Previziuni astrale. Odată cu venirea primăverii, nu doar natura renaște, ci și pofta de viață a oamenilor. 

Primăvara anului 2024 va fi una destul de dinamică din punct de vedere astrologic. Venus și Jupiter se vor afla în același semn. Marte va tranzita Peștii și Berbecul. Iar Jupiter va face cu Uranus o conjuncție istorică în aprilie. 

Taur/Ascendent în Taur

În continuare, ești favoritul astrelor! Până pe 26 mai, Jupiter îți tranzitează în continuare semnul. Acesta mai este denumit și Marele Benefic și se ocupă cu oportunitățile, expansiunea, încrederea. Iar întâlnirea lui cu Uranus de pe 21 aprilie va aduce schimbări de mult așteptate. Dar ce trebuie să știi tu este că și Venus, propriul guvernator și planeta denumită Micul Benefic, te va vizita între 29 aprilie - 23 mai. Cu alte cuvinte, dacă citești aceste rânduri, îți recomandăm să vezi jumătatea plină a paharului și ai să vezi că universul îți va fi recunoscător. 

Conjuncție istorică Jupiter-Uranus în aprilie 2024! Cum afectează fiecare zodie/ascendent

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Tema principală a acestei primăveri este romantismul. Jupiter și Venus, Marele și Micul Benefic, îți vor tranzita casa a șaptea a relațiilor. Casa a cincea, a iubirii, primește și ea vizite importante din partea astrelor. Cei singuri au șanse extraordinare de a cunoaște posibili parteneri. Dar atenție că vor fi total diferiți față de cum și-au imaginat. Iar cei care au deja o relație, o pot duce la nivelul următor. Dar ce trebuie să rețineți este că astrele vă ajută să sudați mai bine conexiunea cu persoana iubită. Asta înseamnă că veți trece și prin evenimente care să vă maturizeze. 

Horoscop MARTIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Leu/Ascendent în Leu

Primăvara aceasta va fi una de neuitat pentru tine! Mai ales pe plan profesional! Dacă ai așteptat de ceva timp să se întâmple ceva și ți-ai cam pierdut speranța, ei bine, astrele te vor surprinde. Conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie îți va arăta că, din când în când, trebuie să lași viața să se întâmple. Și să nu încerci tu să o controlezi. Prin casa a 10-a, a carierei, se va plimba în perioada 29 aprilie-23 mai și Venus, Micul Benefic. Recomandarea principală a astrelor este să nu refuzi oferte chiar dacă ți se pare că nu au legătură cu experiența ta profesională de până acum. În plus, vor fi încurajați cei care își vor dori o reconversie profesională. 

Horoscop MARTIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Berbec/Ascendent în Berbec

Cu siguranță, ai multe planuri pentru perioada următoare! Dar, Marte, propriul guvernator va dori să îți ofere unele lecții memorabile prin tranzitul lui în casa a 12-a, în perioada 23 martie-30 aprilie. Nu prea te vei simți în apele tale. Nu neglija deloc sănătatea! Poate începi primăvara cu un nou stil de alimentație, cu noi obiceiuri mai sănătoase și cu ascultarea organismului. De asemenea, nu evita vizita la doctor pentru investigații. Prevenția este întotdeauna de preferat. Astrele îți recomandă să stai departe și de cheltuieli inutile. Din mai, cheful de viață și energia îți vor reveni la cotele dorite. 

Horoscop MARTIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Pești/Ascendent în Pești

Am putea spune că începi primăvara cu energie pentru că ne vom afla în sezonul tău. Dar să nu uităm că te afli în continuare sub influența lui Saturn. Care va frustra destul de mult și tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, în propriul semn între 23 martie-30 aprilie. Atunci vei întâmpina destule momente frustrante, limitări și întârzieri. Cumva, astrele vor să te maturizezi, să înveți ce este răbdarea și cum o poți folosi, și să renunți la victimizare. Acceptarea este un proces greoi, dar tare bun la casa omului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...

Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel