„O idee, un gând, o scânteie în aspectul armonios cu Marele Benefic”, recomandări importante pentru o Zodie în 2023
Autor: , Astrosens Team | Dată: 21 sep 2022, 16:52
Astrologul Daniela Simulescu aduce recomandări importante pentru o Zodie în 2023. 

Recomandările se adresează Berbecilor sau celor cu marcaj de Berbec!

Berbec/ Ascendent în Berbec

În prezent Saturn este retrograd în casa a 11-a și are legătură cu planurile pe termen scurt. Trebuie să vă dați seama dacă ceea ce ați făcut de la începutul anului a fost bun sau nu. Oamenii nu mai sunt la fel de disponibili cum erau odată.

Cu Saturn retrograd vreți să fiți văzuți, recunoscuți, dar vedeți cu ce cost puteți îndeplini aceste dorințe. Trebuie să găsiți soluții, să munciți, să nu vă plângeți, să acționați. Relațiile cu copiii ar putea aduce probleme. S-ar putea să simțiți că nu primiți iubire sauu nu oferiți iubire.

Sfatul pentru voi este să fiți mai selectivi în ceea ce privește toată zona socială, oamenii, prietenii, însă toate acestea vor lua o altă turnură în 2023. Astrologul Daniela Simulescu te invită ca anul viitor să privești către schimbare!

Te invit să faci un pas către schimbare, oricare ar fi el cât de mic. Și nu contează în ce direcție. Pot fi chiar mai multe! 2023 debutează cu Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Și va fi așa până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până pe 25 martie. Dar am o veste bună. Marte, fie retrograd fie direct, va face un aspect armonios cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare. Nu neglija puterea educației! Cum Marte tranzitează casa intelectului, a comunicării și a drumurilor, poți investi în propria evoluție. Indiferent de vârstă, experiență sau statut. 

Jupiter va rămâne în semnul tău până pe 16 mai, semn că vei avea încrederea necesară să construiești ce ai început în perioada 11 mai - 28 octombrie 2022. Pentru că, pe urmă, Jupiter își va începe tranzitul în casa a doua, a banilor și a talentelor, unde va sta până la finalul lui 2023. Deci vei începe să vezi și roadele noilor proiecte. Poți primi o mărire de salariu, un bonus sau poți găsi un alt loc de muncă mult mai bine plătit. De asemenea, te invit să fii pregătit și de cheltuieli suplimentare. Ai, dar și dai!

Venus, planeta iubirii, va retrograda în casa iubirii în perioada 23 iulie - 4 septembrie. Ce se poate întâmpla? Pot reapărea parteneri din trecut, poți intra în relații pasagere sau poți reaprinde pasiunea în cuplu. Și cu Venus retrogradă se va întâlni cu Lilith și va face un careu cu Uranus, ți-aș recomanda să fii destul de prevăzător și de pragmatic atunci când e vorba de o schimbare în zona amoroasă. Te poți aprinde repede, după care te vei stinge la fel de repede. Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard!

Începând cu 7 martie, Saturn va păși în casa a 12-a, a sănătății, a subconștientului, a fricilor, a pierderilor. Pentru mulți dintre voi, poate însemna încheierea unui capitol profesional, ruperea unor relații de prietenie foarte vechi sau cheltuieli pentru a-i ajuta pe cei dragi. De asemenea, în 2023 trebuie să fii mai atent la sănătate, mai ales la afecțiunile cronice. 

Ca un rezumat al anului 2023: ca să câștigi ceva, trebuie mai întâi să renunți sau să pierzi ceva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii care vor scăpa de ghinion în 2023

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef...

Horoscop 2023 Pești

Previziuni 2023 Pești/Ascendentul în Pești. După un 2022 încărcat, în 2023...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?