„O idee, un gând, o scânteie în aspectul armonios cu Marele Benefic”, recomandări importante pentru o Zodie în 2023
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu aduce recomandări importante pentru o Zodie în 2023. 

Recomandările se adresează Berbecilor sau celor cu marcaj de Berbec!

Berbec/ Ascendent în Berbec

În prezent Saturn este retrograd în casa a 11-a și are legătură cu planurile pe termen scurt. Trebuie să vă dați seama dacă ceea ce ați făcut de la începutul anului a fost bun sau nu. Oamenii nu mai sunt la fel de disponibili cum erau odată.

Cu Saturn retrograd vreți să fiți văzuți, recunoscuți, dar vedeți cu ce cost puteți îndeplini aceste dorințe. Trebuie să găsiți soluții, să munciți, să nu vă plângeți, să acționați. Relațiile cu copiii ar putea aduce probleme. S-ar putea să simțiți că nu primiți iubire sauu nu oferiți iubire.

Sfatul pentru voi este să fiți mai selectivi în ceea ce privește toată zona socială, oamenii, prietenii, însă toate acestea vor lua o altă turnură în 2023. Astrologul Daniela Simulescu te invită ca anul viitor să privești către schimbare!

Te invit să faci un pas către schimbare, oricare ar fi el cât de mic. Și nu contează în ce direcție. Pot fi chiar mai multe! 2023 debutează cu Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Și va fi așa până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până pe 25 martie. Dar am o veste bună. Marte, fie retrograd fie direct, va face un aspect armonios cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare. Nu neglija puterea educației! Cum Marte tranzitează casa intelectului, a comunicării și a drumurilor, poți investi în propria evoluție. Indiferent de vârstă, experiență sau statut. 

Jupiter va rămâne în semnul tău până pe 16 mai, semn că vei avea încrederea necesară să construiești ce ai început în perioada 11 mai - 28 octombrie 2022. Pentru că, pe urmă, Jupiter își va începe tranzitul în casa a doua, a banilor și a talentelor, unde va sta până la finalul lui 2023. Deci vei începe să vezi și roadele noilor proiecte. Poți primi o mărire de salariu, un bonus sau poți găsi un alt loc de muncă mult mai bine plătit. De asemenea, te invit să fii pregătit și de cheltuieli suplimentare. Ai, dar și dai!

Venus, planeta iubirii, va retrograda în casa iubirii în perioada 23 iulie - 4 septembrie. Ce se poate întâmpla? Pot reapărea parteneri din trecut, poți intra în relații pasagere sau poți reaprinde pasiunea în cuplu. Și cu Venus retrogradă se va întâlni cu Lilith și va face un careu cu Uranus, ți-aș recomanda să fii destul de prevăzător și de pragmatic atunci când e vorba de o schimbare în zona amoroasă. Te poți aprinde repede, după care te vei stinge la fel de repede. Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard!

Începând cu 7 martie, Saturn va păși în casa a 12-a, a sănătății, a subconștientului, a fricilor, a pierderilor. Pentru mulți dintre voi, poate însemna încheierea unui capitol profesional, ruperea unor relații de prietenie foarte vechi sau cheltuieli pentru a-i ajuta pe cei dragi. De asemenea, în 2023 trebuie să fii mai atent la sănătate, mai ales la afecțiunile cronice. 

Ca un rezumat al anului 2023: ca să câștigi ceva, trebuie mai întâi să renunți sau să pierzi ceva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel