O cursă contra cronometru: încă 10 zile cu Pluto în Capricorn. Ce trebuie să rețină aceste ȘASE ZODII?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pluto va intra în Vărsător la 23 martie! Avem încă 10 zile în care această planetă se află în tranzit în semnul dur al Capricornului. Iată de ce trebuie să țină cont următoarele ȘASE zodii!

Suntem pe ultima sută de metri!

Din 2008 și până astăzi, tranzitul lui Pluto în semnul Capricornului a adus schimbări majore, atât pe plan mondial, cât și la nivel de individ. După cum știm, Pluto este planeta care poate să influențeze în mod serios lumea.

Tranzitul lui Pluto prin Capricorn este menit să cutremure cele mai puternice instituții, să dărâme sau să ofere și mai multă putere unor lideri. 

Anul acesta, Pluto va avea un tranzit scurt în Vărsător, între 23 martie și 11 iunie. Va ieși definitiv din semnul Capricornului abia în 2024.

Așadar, vorbim despre aproximativ 15 ani de schimbări profunde, atât la nivel global, cât și la nivel personal. Să ne reamintim că Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008.

Cine este Pluto? Planeta transformării, a puterii, a viselor și a iluziilor, fiind asociată cu lumea interlopă și cu forțele subconștiente. Se referă la planeta numită după zeul grec, Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, felul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

Pe moment, efectele sale te pot irita sau frustra, dar se întâmplă schimbări la nivel inconștient, pe care le vei conștientiza mult mai târziu. Astfel, putem spune că Pluto este radical, dur, implacabil, dar poate fi o Pasăre Phoenix deghizată. 

Vrei să știi cum te-a influențat Pluto în Capricorn din 2008, în funcție de zodie sau ascendent? Iată și la ce trebuie să mai fii atent până anul viitor!

Taur/Ascendent în Taur

Ai face bine să te gândești cum te-ai raportat la spiritualitate sau la religie din 2008 până acum. Ai devenit mai credincios sau din contră? Totodată, ia în calcul și câte cursuri sau studii ai început și nu le-ai finalizat. Mulți dintre nativii Taur au călătorit în acești ani care au curs, indiferent dacă și-au dorit, au fost obligați sau au fost nevoiți să își mute domiciliul. Ia în calcul toate transformările pe care le-ai suferit de atunci până astăzi și gândește-te la cum le percepi în prezent.

Leu/Ascendent în Leu

Nativii Leu au multe la care să reflecteze până pe 23 martie. În primul rând, treci în revistă de câte ori ai schimbat domeniul de activitate, serviciul sau chiar și colegii. Au apărut probleme de sănătate în acest interval? Dacă da, cel mai probabil ți-au adus un șoc, te-au speriat destul de mult. Ei bine, Pluto este cel care te-a adus pe linia de supraviețuire. Așa că vezi cât de puternic ești acum, după toate aceste probleme! S-ar putea să observi niște schimbări drastice!

Balanță/Ascendent în Balanță

Ce să ia în calcul Balanțele? Treci pe o foaie de hârtie următoarele evenimente. Din 2008 și până azi, de câte ori te-ai mutat? Dar cum au fost relațiile cu părinții? S-a schimbat ceva, în bine sau în rău? Care sunt rudele pe care le-ai pierdut? Dacă ai suferit pierderi, ai reușit sau nu să te vindeci? Nu uita că toate aceste evenimente au fost menite să te formeze. Să te ajute să pui cărămizi peste o bază mult mai solidă de acum înainte.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cei din zodia Săgetător sau nativii cu ascendent în acest semn trebuie să se gândească mai atent la finanțele lor. La modul în care s-au schimbat acestea din 2008 și până în prezent. Cel mai probabil, ai trecut prin evenimente radicale. Dar reține că Pluto este cel care te aduce la limită și apoi te ridică. Așadar, reține care au fost situațiile care te-au schimbat pe plan financiar. Pluto va fi cel care te învață cum să gestionezi mai potrivit acest sector de anul viitor.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto va intra într-un scurt tranzit prin semnul tău de la 23 martie. Momentan este în Casa a 12-a, așa că adresează-ți următoarea întrebare: Ai început vreun proces spiritual sau terapeutic din 2008 încoace? Ai tot stat în relații indisponibile? Ai părăsit ori ai fost abandonat?

Poate că ai avut probleme de sănătate, din cauze spirituale, iar somnul ți-a fost afectat. Să nu uităm că Pluto este numit și "toaleta cosmică". Deci, până în 2024, poți să "tragi apa" și să o iei de la capăt din multe puncte de vedere. Mai mult că sigur, semnul tău a fost destul de afectat de tranzitul lui Pluto în Capricorn.

Pești/Ascendent în Pești

În final, Peștii trebuie să își pună această întrebare: Ce planuri de viitor aveam eu în 2008? Cum arată aceste planuri acum? Tindem să credem că Pluto în Casa a 11-a s-a cam jucat cu planurile tale și ți-a adus o mulțime de schimbări. Au fost o mulțime de modificări. Ai cunoscut oameni, planurile ți-au fost date peste cap, ai rupt prietenii sau au apărut niște evenimente neplăcute în viața persoanelor dragi. 

Cert este că Pluto ți-a demonstrat că nu ai totul sub control. Dar poți fi mai relaxat din 2024.

Îți recomandăm și: Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Astrologul Daniela Simulescu: "Va zgudui civilizația!" - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel