NUNȚI 2023. Calendar astrologic. Când este recomandat să nu te căsătorești
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Oare când este bine să îți programezi nunta în 2023?

Alegerea datei de căsătorie presupunea și înainte un oarecare efort. Vremurile acestea sunt interesante și aduc multă instabilitate. Nu mai avem control asupra viitorului apropiat oricât de mult ne-am strădui. Așa că m-am gândit să îți ofer un mic ajutor, măcar din punct de vedere astrologic. Adică sunt multe superstiții în popor, însă te rog să ții cont de faptul că nu mă refer deloc la acestea. Și menționez că astrologia electivă se folosește pentru starea civilă. Pentru noi, astrologii, semnătura înseamnă nașterea/oficializarea căsătoriei.

Bineînțeles, să nu uităm de faptul că alegerea unei zile potrivite sau a unei perioade se face în funcție de aspectele din astrograma natală. Însă putem discuta despre unele perioade la care toți ar trebui să aibă mai multă atenție. Mai jos detaliez.

Anul 2023 este unul interesant din cauza faptului că începe cu Marte retrograd în Gemeni și va beneficia și de Venus retrogradă în Leu. 

Venus retrogradă în Leu (23 iulie - 4 septembrie 2023)

Trebuie precizat din start că, deși retrogradarea durează în intervalul precizat mai sus, efectele sale se vor simți încă de pe 5 iunie, când Venus va intra în Leu și până pe 9 octombrie, când Venus va ieși din acest semn. În timpul retrogradării lui Venus, sunt mai favorizate divorțurile decât căsătoriile. Statistica astrologică ne spune că acest aspect testează relațiile vechi și nu dă șanse mari relațiilor noi. Deci ți-aș recomanda să nu te căsătorești pe Venus retrogradă, mai ales că în 2023 va face conjuncție cu Lilith și careu cu Uranus. Deci multă instabilitate!

Marte retrograd în Gemeni(30 octombrie 2022-12 ianuarie 2023)

Marte îl reprezintă pe Ares, zeul războiului și al sexualității. Statistica astrologică spune că dacă sunt probleme în intimitate sau au existat momente agresive, ar fi bine să nu te căsătorești în această perioadă până nu le vindeci sau repari. Retrogradarea lui Marte le poate amplifica într-un mod greu de controlat. Ca să nu mai spunem de faptul că retrogradarea se va petrece în semul Gemenilor. Cu alte cuvinte, sinceritatea va avea de suferit. În plus, careul lui Marte cu Neptun te poate agita. Adică poți lua decizii grăbite și bazate pe un haos interior! De menționat că, deși retrogradarea ia final pe 12 ianuarie, efectele acesteia vor dura până pe 25 martie. 

Mercur retrograd

29 decembrie 2022 - 18 ianuarie 2023

21 aprilie - 15 mai 2023

23 august - 15 septembrie 2023

13 decembrie 2023 - 2 ianuarie 2024

De obicei, astrologii te sfătuiesc să nu semnezi acte în timpul retrogradării lui Mercur. Această planetă retrogradează de vreo trei-patru ori pe an. Și câteodată exact atunci când este sezonul nunților. Așa că nu se pune problema să îți anulezi nunta doar când este acest aspect. Vreau doar să ai grijă la următoarele:

- asigură-te din timp că ai toate actele necesare

- verifică de două ori orice document/informație

- relațiile cu instituțiile implicate vor fi bruiate de blocaje, întârzieri, încurcături

- vei fi tot timpul în contratimp

- există riscul să uiți unele detalii

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel