Numerologie. Vibrația feminină a lui 6, cifra anului 2022, emoțiile. „Gândurile pot să modeleze realitatea”
Autor: Elena Airini
Data publicării:
La interviurile Astrosens.ro numerologul Alexandru T. Zărnoianu a precizat câteva dintre uneltele care ne vor ajuta să trecem peste trauma emoțională a anului 2022, un an cu vibrație feminină a cifrei 6. 

Anul 2022 este un al continuării, concretizării și materializării a ce începuserăm deja în 2020. Și ce anume avusese imprimat 2020? Ei bine, multă frică. Aceasta este readusă la suprafață în 2022, un an al emoției, un an al traumelor care ies din interiorul nostru și provoacă mult rău atât nouă cât și altora. 

2022, din perspectiva numerologului Alexandru T. Zărnoianu pe care îl poți asculta cu un click aici, accelerează fricile și traumele, aduce în prim-plan latura animalică a omului, ceea ce zace acolo în subconștient, ceea ce nu am vindecat încă din copilărie, durerea la care am fost de multe ori expuși. 

Influența lui 2022 este dată de influența cifrelor femine. Aspectele feminine pot veni cu un oarecare haos, energia feminină poate fi și o energie neîmblânzită, iar ce este necunoscut și neîmblânzit aduce frică, depresie, anxietate. Putem să devenim mai agresivi, mai egoiști, toți orientați spre confortul propriu, spre propria supraviețuire.

Și nu trebuie să fii expert ca să îți dai seama că suntem într-adevăr înconjurați de emoție, de frică, de disperare chiar. Și ce am putea să facem pentru a putea să gestionăm toate aceste aspecte? Desigur, să avem grijă de sănătatea noastră emoțională. 

Un lucru pe care trebuie să îl înțelegem este că numerologia nu operează cu principiile de bine și rău, iar vibrația lui 6, cifra anului 2022, vine cu aspecte atât pozitive cât și negative. Noi putem prelua aspectele negative și le putem transforma în unele pozitive. Putem lua încercările care vin și le putem transforma în lecții. Totodată, aspectele pozitive duse la extreme pot deveni dăunătoare, pot ajunge să ne facă rău. 

Este un an în care ni se recomandă tuturor să avem grijă de corpul emoțional, de emoțiile pe care le trăim și de gândurile noastre mai ales deoarece „gândurile pot să modeleze realitatea”, precizează numerologul A. T. Zărnoianu. Dacă am reuși să ne schimbăm modul de a gândi, am putea să ne schimbăm viața. 

Dacă vrem să depășim toate aceste aspecte, să depășim emoțiile negative, trebuie să învățăm să reaprindem compasiunea în noi, să îndepărtăm aspectul ăsta de separare care s-a creat între noi, să aducem mai multă înțelegere pentru noi înșine și pentru cei din jurul nostru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel