Numerologie: Cifra destinului tău îți dezvăluie calea pe care trebuie să o urmezi. Ce anume să eviți pentru a nu repeta lecțiile la nesfârșit
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Numerologia este un tărâm fascinant care îți permite să descoperi potențialul vieții tale și să îți găsești mai ușor calea. Cifra destinului este cea care te conduce spre ceea ce ai de învățat în această viața pentru a nu mai reveni obsesiv la nesfârșit la acea „buclă”, pentru a nu mai repeta greșelile. 

Ai avut vreodată senzația de déjà vu? Senzația că lucrurile nu se petrec pentru prima dată îți este familiară? Când vorbim despre suflet, adică despre esența a tot ceea ce ești tu, putem să apelăm și la o intepretare numerologică. Așadar, numerologia ne vorbește despre faptul că sufletul este într-un ciclu continuu al vieților, al nașterii și renașterii care naște tipare și singurul mod de a ne elibera către evoluție este să ne învățăm lecțiile pentru a nu repeta suferința lecțiilor la nesfârșit.

Dacă înțelegi cifra destinului o să înțelegi exact ce anume ai de învățat în viața aceasta și ce anume ar trebui să eviți. Cifrele destinului sunt reduse în numere de la 1 la 9, excepție făcând numerele-maestru, adică 11, 22 și 33 care nu se mai reduc. 

Fiecare vibrează la anumită frecvență, nu există numere bune sau rele, depinde de tine dacă alegi energia pozitivă sau negativă.

Ca să afli cifra destinului tău, trebuie să aduni cifrele datei nașterii tale. 

Spre exemplu, dacă Ion s-a născut pe 18.06.1979, atunci se adună:

1+8+6+1+9+7+9= 41 

41 = 4+1 = 5

Cifra destinului în cazul lui Ion este 5.

Iată mai jos semnificațiile fiecărei cifră a destinului și ce anume trebuie să eviți dacă vrei să nu mai repeți lecțiile la nesfârșit. 

1

Este vorba despre începuturi, ambiție, dorința puternică de a reuși. Ești extrem de competitiv și ești cel mai fericit atunci când te străduiești să îți îndeplinești țelurile. În carieră muncești cel mai bine atunci când lucrezi singur, când faci regulile. De cele mai multe ori îți iese. Ești colecționar, îți place să strângi diverse obiecte. Faptul că faci totul singur te consumă, trebuie să înveți să lași și pentru ceilalți anumite treburi. Ai și tendința de a începe multe lucruri pe care apoi le lași neterminate. Provocarea pentru tine este să găsești echilibrul între muncă și relații și să eviți să începi prea multe lucruri pe care mai apoi nu le mai poți termina. 

2

Cuvintele-cheie sunt: cooperare, diplomație, relații. Reușești să ai relații excelente cu ceilalți, comunicarea interumană este extrem de importantă pentru tine. Ești extrem de bun în ceea ce privește felul în care te exprimi, dar și felul în care îi aduci pe oameni împreună. Îi faci pe cei din jurul tău să se simtă apreciați. Calea ta este să construiești relații puternice între oameni și să simtă înțelegere și validare. Ai abilitatea de a-i motiva și de a încuraja oamenii. Ești foarte practic, nu îți place să pierzi bani sau timp. Te descurci bine în situații de criză. E posibil să îți ascunzi adevăratele sentimente doar pentru a evita conflictul. E posibil să preiei de la ceilalți stările proaste, negativitatea. Provocarea este să înveți să ai grijă de tine, să nu îți mai neglijezi propriile nevoi.

3

Cifra 3 aduce cu sine vibrația expirmării de sine, a creativității. Îți place să spui povești, ești atras de muzică, fotografie, design. Destinul tău este să îți transformi impulsurile creative în moduri de a acționa și de a te exprima. Te simți bine în medii unde ai libertatea de a spune adevărul, de a-ți expune ideile. Ai capacitatea de a vedea detaliile, dar și imaginea de ansamblu. Trebuie să înțelegi, totuși, că nu e o idee bună să muncești întruna pentru a avea succes. E important să mai iei și pauze, să îți asculți intuiția. S-ar putea să fii frustrat sau să devii sarcastic când lucrurile nu îți ies așa cum dorești. Trebuie să nu îi lași pe ceilalți să îți distragă atenția de la felul în care vezi lumea.

4

Număr al stabilității, al structurii, al naturii practice a unei persoane. Dispui de o inteligență uimitoare care îți permite să iei decizii după ce cântărești corect argumentele pro și contra. Rezolvi problemele cu ușurință, ești cel care reușește să așeze baza unor afaceri din care beneficiază și ceilalți. Munca ta are un impact pozitiv asupra lumii. Ai un simț ascuțit al dreptății și crezi în ideea de fair-play.  Ești mult mai puternic decât crezi. Însă deseori ești rigid și uiți de nevoile lumii tale sufletești. Ți-ar fi mai ușor dacă ai fi mai flexibil din când în când.

5

Libertate, spontaneitate și explorare a lumii, aici se învârt interesele căii tale. Ești extrem de atras de călătorii, de aventură, de diversitate. Îți este foarte ușor să jonglezi cu mai multe treburi în același timp, atenția distributivă este un punct forte al tău. E posibil să fii implicat în mai multe proiecte în același timp. Te poți adapta cu ușurință. Ceea ce trebuie să înveți este să transpui aventura sau ceea ce s-ar putea să fie superficial în muncă mai serioasă. Ai o mintă curioasă, capacitate de sinteză și dorința de a acționa corect. S-ar putea să fii impulsiv și să te îndoiești de tine însuți. Ai multe interese și talente, ceea ce s-ar putea să fie greu să te concentrezi pe un singur drum.

6

Vibrația familiei și a casei, nevoia de a-i aduna pe toți din jurul tău, de a fi umărul pe care plâng cei care au nevoie de tine și pentru care ești acolo, acestea te domină. Ai o fire blândă și răbdătoare. Chiar dacă nu ți se pare, ești extrem de puternic și treci mereu cu ușurință peste greutățile din viața ta. Ar fi ușor să lucrezi ca psiholog sau terapeut, ești un sprijin pentru ceilalți. Partea neplăcută este că s-ar putea să fii copleșit. Trebuie să înveți să te oprești din a da atât de mult celor care nu merită.

7

Cunoștințe, contemplare, înțelegere a lumii spirituale. Ai înțelepciunea de a vedea lumea într-un anumit fel. Ești cel care îi poate ghida pe cei din jurul tău. E în firea ta să îți asumi responsabilități, ești perfecționist. Ai standarde foarte înalte. Trebuie să fii independent chiar dacă ești în legătură cu ceilalți, trebuie să înțelegi că ai propriul tău drum. S-ar putea ca ceilalți să devină o corvoadă și să ai nevoie să te retragi. Ești cel mai bun profesor, însă chiar și aceștia iau câte o vacanță. 

8

Vibrația împlinirii, a abundeței, a succesului în zona materială te însoțește peste tot. Destinul tău este de a-ți pune toate talentele în slujba lumii, pentru a rezolva cu adevărat problemele. Ai o înțelegere naturală aspura lumii materiale, atragi succesul financiar și ești creativ. S-ar putea să nu ai răbdare, asta te va duce către conflict. Mulți dintre cei cu cifra 8 vor avea dificultăți financiare mari în viața lor, care pot duce la datorii sau chiar la faliment, dar aceste provocări sunt pentru a le scoate la iveală talentul de a face mai mult decât doar o avere. Pot reconstrui totul. Problema este că nu îți poți exterioriza sentimentele, ții totul înăuntru, nu îi lași pe ceilalți să te descopere.

9

Idealism, compasiune și viziune umanitare, acestea te caracterizează. Reacționezi la cei care suferă, îi ajuți pe cei oropsiți. Ai o minte puternică ce se întreabă cu privire la ce se întâmplă, la ce anume se află dincolo de aparențe. S-ar putea să fi fost neînțeles în trecut, ceea ce poate să te facă să te pierzi în trecut, în lucruri pe care nu le mai poți schimba. S-ar putea să te găsești mereu în situația de a fi dezamăgit de imperfecțiunea lumii care te înconjoară. Ai abilitatea de a inspira prin propriul tău exemplu, însă trebuie să înțelegi că lumea nu e un loc perfect, ci își caută echilibrul, la fel cum ar trebui să o faci și tu. 

Numerele maestru sunt aducătoare de vibrații importante și reprezintă daruri spirituale, speciale. Cei care sunt reprezentați de un număr-maestru pot fi izolați, în special în copilărie. Aceste numere sunt cel mai greu „de dus”. 

Poate duce la izolare, mai ales în copilărie, sunt cele mai grele

11

Numărul maestru 11 aduce vibrația invențiilor, dar și a idealismului. Acești nativi  sunt vizionari. Poți vedea ce alții nu pot vedea. Poți avea acces la intuiție, poți vedea cu ușurință viitorul. Asta poate fi o sabie cu două tăișuri. S-ar putea să nu fii niciodată apreciat la adevărata ta valoare în timpul vieții. Poți găsi ceea ce lipsește în lume, poți aduce inovații, invenții. S-ar putea să te simți cu ușurință frustrat, să îți pierzi drumul în viață atunci când îți ignori intuiția, te simți pierdut, nu mai știi exact ce să faci. Îți e greu să găsești oameni care să te înțeleagă sau să îți faci prieteni. Ai mereu încredere în ce spune intuiția ta. 

22

Numărul maestru 22 aduce cu sine vibrația arhitectului, ești cel care construiește, cel care poate vedea posibiltățile în lumea reală. Poți ajuta oamenii să evolueze, vezi schimbarea pozitivă în lume. Faci lucrurile să devină posibile, dar și durabile, pui umărul  la dezvoltarea societății, ești precum un stâlp important al acesteia. S-ar putea să dezvolți cariere impresionante în politică, Drept, antreprenoriat. Un dezavantaj este că poți fi extrem de critic cu tine și cu ceilalți, iar asta s-ar putea să te arunce până la urmă în izolare. Trebuie să găsești echilibrul dintre nevoile tale și ale celorlalți.

33

Serviciul spiritual este ceea ce te definește, să îi ghidezi și să îi sprijini pe ceilalți. Ai abilități artisice, ești persoana la care oamenii vin pentru sfaturi. Te concentrezi cu ușurință, vezi natura practică a anumitor situații, ai o gândire de sinteză. S-ar putea să fii un „late bloomer”, cei care înfloresc mai târziu, adică îți ia mai mult timp decât celorlalți să îți găsești drumul sau să cunoști succesul sau calea care ți se potrivește. Dar când o faci reușești să îi depășești pe cei care te înconjoară. Totodată, te sacrifici pentru ceilalți, îți lași nevoile deoparte și devii „umbra” lor. Faptul că devii suportul de neînlocuit pentru alții face să nejliezi viața ta. Trebuie să îi lași pe ceilalți să își învețe lecțiile și să lupți pentru ceea ce îți dorești mai mult.

sursă: YouTube, Modern Intuitionist

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Mesajele ÎNGERILOR pentru energia COLECTIVĂ a cifrei 8

Cifra 8 este considerată de bun augur, deoarece este...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel