Numerologie 2023. Numerele personale care se confruntă cu schimbări, emoții, maturizare și hotărâre
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
În 2023, avem de-a face cu un număr 7 în numerologie, care se va baza pe introspecție și educație. Avem în față un an perfect ca să te axezi mai mult pe intuiție, fără să uiți de spiritualitate. Urmează luni în care toți vor avea gânduri serioase și va trebui să existe o analiză mai profundă a tuturor acțiunilor. Află care sunt numerele personale ce vor avea parte de emoții, schimbări, hotărâre și maturizare în noul an.

Spuneam că 2023 este un an 7 în numerologie. Cifra 7 are numeroase înțelesuri și este legată de mitologie, religie sau filosofie. Se zice și că această cifră reprezintă perfecțiunea sau chiar iluminarea.

Tu știi să-ți calculezi numărul personal pentru 2023?  Îl poți afla rapid,  din ziua nașterii tale și anul 2023.

Îți oferim și un exemplu:

Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Așadar, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Acum adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. 

Pentru acest exemplu, anul personal este 9.

Cu ce vine 2023 pentru următoarele numere personale?

Pentru persoanele cu an personal 7, 2023 aduce un lucru esențial - maturizare. Trebuie să profiți din plin de acest aspect, fiindcă te poate ajuta în fiecare aspect al vieții tale. În lunile care urmează, vei fi foarte gânditor și nu eviți să-ți pui întrebări constant.

Chiar dacă pot să apară numeroase evenimente pe parcursul anului viitor, toate experiențele te vor face mai puternic. Apar chiar și noi orizonturi care te ajută să nu îți pierzi speranța. În noul an ești sincer, original și nu ai nevoie de nimic special ca să te faci remarcat. Simți și nevoia de schimbare, iar acest lucru îți aduce avantaje.

Ai un an personal 8? Poți să te bucuri deja, pentru că în 2023, ești mai hotărât ca niciodată. Noul an îți pune la dispoziție multă hotărâre și pare că nimic nu îți stă în cale. Ar fi bine să-ți menții fermitatea și să nu lași pe nimeni să te abată de la drumul tău. Astfel, îți poți îndeplini orice vis.

Mai mult, nici energia nu te părăsește în 2023. Ai din plin și este esențial să-ți vezi de drumul tău, dar încearcă să nu devii egoist. Riști să-i îndepărtezi pe cei dragi, care ți-au fost întotdeauna aproape, așa că menține o atitudine sinceră și deschisă. Respectă de fiecare dată și părerile celor care te înconjoară, chiar dacă nu sunt la fel ca ale tale.

Ai un an bun din punctul de vedere al relațiilor.

Pentru cei cu anul personal 9, 2023 este o etapă a regăsirii. Ia-ți timpul de care ai nevoie, gândește-te la viața ta, evaluează sincer fiecare aspect din ea și nu uita să-ți creezi idealuri. Din fericire, în 2023 nu ești nevoit să alergi ca să fii văzut sau auzit. Trebuie doar să tragi aer în piept și să te gândești clar la prioritățile tale din noul an.

Simte-te bine, ține cont de intuiția ta și nu lua decizii din impuls. Ia în calcul și consecințele fiecărei fapte. Pe plan relațional, îți dorești oameni sinceri, de aceea merită să scapi de persoanele toxice. Este un an favorabil și pentru renunțările la relațiile care pur și simplu nu mai merg.

În 2023, cei cu anul personal 11 se vor baza pe emoțiile lor. Ascultă-ți inima, dar nu te lupta cu cei din jur, care îți vor doar binele. Fii alături de cei dragi, mai ales că urmează o perioadă optimă ca să-ți setezi mai bine prioritățile. Este un an bun pentru spiritualitate, așa că poți să te axezi mai mult pe această latură în lunile care vin.

Ai putea să-ți schimbi și rutina și să găsești niște pasiuni sau activități noi, care să-ți aducă bucurie.

Răbdarea și observarea sunt cuvintele cheie din 2023 pentru cei cu anul personal 22. În următoarele luni, este posibil să iei asupra ta și problemele altora. Chiar dacă vrei să-i ajuți pe cei din jur, ai putea să încerci să fii mai detașat. Ai mai multă răbdare, observă atent și mai critic situațiile din jur. Pot veni schimbări care îți aduc beneficii.

Pe planul relațiilor, este recomandat să stai cât mai mult în preajma celor pe care poate i-ai neglijat.

În final, cei cu anul personal 33 pot scoate deja șampania! Se anunță un an foarte bun, în care lucrurile merg ca pe roate. Desigur, vor exista provocări, dar și multe oportunități, din care vei avea numai de învățat. Pe plan sentimental, tot vești bune, pentru că vei avea parteneri înțelegători și atenți la nevoile tale. Reușești să fii calm chiar și în situații critice.

Vezi și: Numerologia anului 2023. Transformări, decizii și noi orizonturi pentru ȘASE numere personale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel