NUMEROLOGIE: 2022 - Cele trei vibraţii şi mesajul pe care îl poartă
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Anul 2022 este cu siguranţă unul special. Poate nu aduce schimbări dramatice, precum sfârşitul brusc al pandemiei, aşa cum aşteaptă mulţi oameni, dar aduce o nouă înţelegere a vieţii aşa cum o ştim şi aşa cum va fi de acum înainte. Află ce influenţă are anul 2022, potrivit Number Academy.

Numerologia anului 2022: Cele trei vibraţii

Dacă învățăm să ne deblocăm puterea interioară, vom fi uimiți de cât de simplă poate deveni viața. Pentru a ne îndepărta de întuneric, trebuie să vedem lumina în toate. Cu cât ești mai ușor în interior, cu atât este mai ușor să vezi și totul devine parte din tine și determină tot ceea ce facem.

Conform numerologiei, anul 2022 include trei vibrații ale numărului 2 în mărirea energiilor lor, precum și influențe de la numărul 0 în mărirea tuturor influențelor lor. Numărul 2 vibrează dualitatea, echilibrul și adaptabilitatea, credința și încrederea, cooperarea și diplomația. Numărul reprezintă, de asemenea, dragostea, familia și parteneriatele.

Când vezi numărul 0, energiile lui sunt amplificate, făcând fiecare număr și literă mai puternică și influentă. Numărul 0 corespunde deschiderii și creșterii spirituale; reprezintă potențialul și/sau alegerea, eternitatea și infinitul, unitatea și totalitatea, ciclurile și fluxul continuu și începutul unei călătorii. Manifestarea miracolelor, atingerea echilibrului și noi oportunități sunt evidențiate de numărul 2022.

Concentrarea pe imaginea de ansamblu și atenția la detalii te va ajuta să-ți transformi cele mai ambițioase vise în realitate în 2022. Asigură-te că toate aspectele vieții tale sunt armonioase și echilibrate, astfel încât să nu pierzi din vedere ceea ce este important pentru tine.

Gândirea și convingerile negative ar trebui evitate ori de câte ori este posibil. Este imposibil ca ceva să fie pur întâmplător, așa că asigură-te că rămâi pozitiv în orice moment.

Pe lângă faptul că te încurajează să îţi contemplați calea spirituală și obiectivul sufletului, Anul 2022 oferă și un îndemn la meditație. Fii atent la cunoașterea ta interioară și ai încredere că te va conduce la decizia corectă.

Pentru a obține rezultatele dorite la toate nivelurile, veți avea nevoie de dăruire, răbdare și har. Pe măsură ce duci la bun sfârșit lucrurile pe plan spiritual și material, păstrează o perspectivă optimistă și o atitudine pozitivă pe măsură ce îţi îndeplineşti obiectivele.

Mai mult, anul 2022 evidențiază existența noastră printre îngeri, care ne ghidează cu înțelegerea lor și ne încântă cu dragostea lor.

sursa: number.academy

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Mesajele ÎNGERILOR pentru energia COLECTIVĂ a cifrei 8

Cifra 8 este considerată de bun augur, deoarece este...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel