Numerologie. Anul 2022 aduce influența cifrelor FEMININE. Ce înseamnă acest lucru şi cum ne schimbă viaţa
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Anul 2022 se anunţă un an al schimbării. Iar, potrivit numerologului Alexandru T. Zărnoianu, ne vom afla sub influenţa cifrelor feminine. Care sunt acestea şi ce înseamnă acest lucru? Aflaţi în acest articol.

Anul care vine aduce împreună cu el influența cifrelor feminine. A tuturor cifrelor feminine, a lui 2, 4, 6 și 8, care vor expune întreaga scenă și vor da tonul evenimentelor. Este un dans pe care l-am început de ceva ani încoace, atunci când am trecut în 2000, de la un mileniu al individualității, al energiei masculine, al forței mentale, la un mileniu care vorbește despre colaborare, parteneriat și emoție.

2020 a venit cu contexte și situații ce să ne arate că încă avem multe de învățat. Să ne arate că au trecut 20 de ani, iar noi continuăm cu aceleași tipare, uitând să dezvoltăm abilitățile necesare noii perioade în care ne aflăm. 2020 a venit cu întrebări: “Cât de mult îmi înțeleg emoțiile?”,  “Ce atitudine adopt în fața fricii?”, “Cum mă raportez la cel de lângă mine?”, “Cum pot lucra cu energia feminină, cu energia haosului?”.

Din acest punct am început să ne schimbăm atât de mult încât posibilitatea de întoarcere a ieșit din calcul. Tot ce mai rămânea de făcut era să ne lăsăm purtați de noul val.

Pentru unii dintre noi, contextele au fost favorabile deoarece am transformat veninul în antidot, iar aceste experiențe ne-au propulsat înainte, au generat fel de fel de transformări, însă o altă parte dintre noi am fost de-a dreptul copleșiți de tot ce s-a întâmplat.

Mai apoi, în 2021, energia predominantă a început să prindă formă (3), iar toate gândurile și emoțiile noastre se conturează către ceva concret (4).

Ceea ce ne aduce la 2022 și la influențele pe care le vom resimți în anul care vine. După cum am precizat anterior, anul ne aduce în contact cu întregul spectru de cifre feminine, iar de această dată, avem de a face și cu o absență aproape totală a cifrelor masculine în matrița anului. Laitmotivul va fi emoția.

 

Despre Alexandru T. Zărnoianu 

 

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut si formator. Membru al Asociației Numerologilor din România. El a studiat foarte multe domenii din sfera spiritualității (infoenergetică, practici budiste, Bowen), dar merită menționat și faptul că este pasionat de cafeaua de specialitate și că este priceput la design grafic. Un nativ Berbec, cu marcaj de Pești în astrograma natală.

Vezi aici interviul complet acordat Danielei Simulescu, pentru Astrosens.ro:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Mesajele ÎNGERILOR pentru energia COLECTIVĂ a cifrei 8

Cifra 8 este considerată de bun augur, deoarece este...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel