Numerologia pentru 2023: Despre ce ne vorbesc cifrele 7 și 5?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
În numerologia acestui an, nu este vorba doar de cifra 7, ci și de cifra 5, potrivit lui Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator. Iată ce ne spune fiecare cifră în parte!

2023 va fi un an 7 în numerologie (pentru că este nevoie să reduci anul la o singură cifră. De aceea, 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7).

Acest lucru ne îndeamnă să fim observatori, să devenim contemplativi și să privim lucrurile și într-o altă manieră. Numerologul Alexandru T. Zărnoianu ne-a spus că este fericit că în acest an, se aliniază cifrele 5 și 7.

Anul 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor, dar și despre o rațiune superioară, care semnifică o sustragere a noastră din mediul cotidian.

Cifra 5 vine pe de-o parte să ne îndemne la schimbare, aduce noutate și se completează foarte armonios cu 7. Cele două cifre formează un amestec interesant pentru transformare, evoluție.

Dacă însumăm 23, 2+3 = 5. De aceea, cifra 5 devine foarte importantă pentru anul în curs, iar specialistul spune că este la fel de însemnată pentru numerologia lui 2023, la fel ca 7.

Alexandru spune că putem privi anul 2023 și ca pe o entitate ca întreg sau chiar ca pe o persoană. Dar, ca să simplifici lucrurile, este util să te uiți la esență. 2022 a fost un an al emoțiilor, iar 2023 vine cu mai multă forță, cu o transformare.

Cifra 5 poate face referire la multe lucruri și are un spectru larg. Poate porni de la distracții, până la o logică superioară, căutare de sine, dezvoltare personală. În esență, polarizarea cifrei poate fi făcută pentru fiecare dintre noi.

Dar, este important de reținut că ne interesează cifrele 7 și 5 în acest an. Numerologul ne încurajează și spune că în 2023, merită să-ți rostești că se poate, chiar dacă 2022 poate a fost un an mai greu, încărcat de emoții. Dar că, până realizezi că se poate și altfel, trebuie să depui un pic de efort, să îți dai interesul.

Cifra 7 ne învață, de fapt, să vedem lucrurile în profunzimea lor, nu doar superficial. Alexandru spune că 7 este destul de abstract prezentat în numerologie. Din acest motiv, poți să auzi că această cifră este legată de spiritualitate și divinitate sau că are legătură cu meditația și filosofia.

La un anumit nivel vibrațional, 7 are anumite caracteristici și poate să genereze o atitudine de atotștiutor sau de judecător.

Ideea este că în 2023, putem gravita în jurul percepției, un alt cuvânt cheie care stă la baza întregii noastre vieți. Toate gândurile și emoțiile noastre le putem interpreta în funcție de percepția noastră. De asta unii spun că paharul este pe jumătate plin, iar alții îl văd pe jumătate gol.

5 ne îndeamnă să ieșim din pătrățelul nostru, dar ai nevoie și de un anumit curaj să faci asta. Printre altele, 7 încurajează și creativitatea.

5 și 7 ne ajută anul acesta să ne extindem orizonturile și să aducem în viața noastră și altfel de realități. Aceste cifre funcționează ca un ceas deșteptător, care vrea să ne scoată din somnul ignoranței.

Aceste cifre se regăsesc peste tot în structura noastră, indiferent care este numărul nostru personal sau ceea ce numim "numărul destinului". De exemplu, esența lui 2 este prezent oriunde în viața ta, mai ales dacă te raportezi la corp. Avem doi ochi, două mâini, două picioare, etc. 

După numărul personal, avem o vibrație interioară și o vibrație exterioară. Vibrația interioară este cea pe care o găsim în ziua nașterii. Vibrația exterioară în numerologie reprezintă luna nașterii. Mai există și căsuțele din matrița psiho-energo-informativă.

Când ne referim la vibrație, avem o singură cifră. De pildă, dacă ai luna nașterii 12, trebuie să le însumezi, ca să ajungi la numărul 3. Acest număr îți dă vibrația exterioară.

Cum afli vibrația interioară? Să spunem că te-ai născut pe data de 30. Adună 3 și 0 și obții 3. 

Așadar, lucrurile sunt complexe în numerologie, însă este recomandat să simplifici lucrurile, conform acestor indicații de folos.

Poate ești interesat și de: Numerologia pentru 2023: Ce spun specialiștii despre acest an?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel