Numerologia Numelui. Secretele ascunse în numele tău, cum afli cifra și ce simbolizează. Destinul numelui
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Numerologia este o unealtă care să te ajute să te cunoști mai bine. Ce potențial ai, care sunt avantajele tale, care sunt punctele forte sau slăbiciunile, dar și care ar fi planul tău. Cum ar putea literele din numele tău să îți dezvăluie secrete fascinante despre tine? Detalii mai jos.

Poți vedea cu ajutorul acestui articol felul în care literele din numele tău se conectează cu cifrele, dând naștere unui val de interpretări ale posibilităților destinului tău. 

Ca să afli ce cifră te reprezintă, trebuie să calculezi, atenție, folosind numele întreg care ți-a fost dat la naștere!

Urmărește cu atenție cărei cifre îi corespunde fiecare literă din numele tău:

1: A, J, S          2: B, K, T          3: C, L, U          4: D, M, V          5: E, N, W

6: F, O, X          7: G, P, Y          8: H, Q, Z        9: I, R

Să luăm un exemplu:

ALINA POP 1+3+9+5+1+7+6+7= 39      3+9 = 12       1+2 = 3

Numărul destinului din numerologia numelui Alinei Pop este 3. 

Dacă numărul care iese la final este 11, 22 sau 33, atunci, acesta nu va mai fi redus, ci va fi luat ca atare, fiind număr maestru, considerat a fi foarte puternic. 

Numerologia numelui 1

Este vorba la tine despre conducere, abilități de leadership, pasiune și nevoie de perfecționism. Ai o sete de putere greu de controlat uneori. Poate că excesul de stres nu te ajută și s-ar putea să ai nevoie de echilibru. Încearcă să nu mai ceri atât de mult de la tine, vei ajunge să îți descoperi întregul potențial. 

Numerologia numelui 2

Ție îți place enorm de mult să fii liantul între oameni. Ai nevoie să vezi armonie și pace în jurul tău, ești cel care ține echipele sudate. Ești isteț, dar și plin de compasiune. Nu îți place să îi judeci pe ceilalți și dai mereu dovadă de empatie. Va di nevoie să înțelegi că nu e mereu bine să depinzi de calmul celorlalți. La final, vei înțelege că te ai doar pe tine. 

Numerologie numelui 3

Îți place să îi ajuți pe ceilați să își găsească drumul în viață. În același timp, le ești sprijin și ai o tendință ieșită din comun către a te sacrifica pentru binele altora. Ești un izvor de inspirație, mai ales prin unicitatea ta. Însă ai nevoie de echilibru, de asemenea. Învață să te vindeci și pe tine însuți. 

Numerologia numelui 4

Ești printre cei care lucrează la construcția lumii. Ai nevoie de siguranță în viața ta. Vrei să creezi o fundație solidă în orice domeniu, fie el dragoste, prietenie, serviciu sau casă. Gândești mult și creezi sisteme în mintea ta. Asta poate duce la faptul că s-ar putea să gândești prea mult. Ai nevoie să te mai ocupi și de clipa de acum, să te bucuri. 

Numerologia numelui 5

Îți place aventura, ești independent, ai nevoie să îți găsești singur calea. Ești foarte atras spre filosofie sau sectorul ezoteric al științelor. E posibil ca în relații să nu prea ai parte de stabilitate, ești mult prea îndreptat către schimbare. Uneori ar trebui să mai controlezi zona de risc și să nu te mai expui așa de mult.

Numerologia numelui 6

Pentru tine casa, familia și relațiile sunt sfinte. Ai nevoie de oamenii dragi din viața ta, ai nevoie de o relație sănătoasă cu aceștia, vrei să îi protejezi și aștepți același lucru de la ei. Îți place armonia, iubești natura și ai capacități aproape paranormale de vindecare. E nevoie doar să nu devii ranchiunos dacă oamenii nu îți întorc serviciile. Lasă așteptările deoparte și bucură-te de viață! 

Numerologia numelui 7

Ești extrem de atras de știință și dai dovadă de o curiozitate ieșită din comun. Deviza ta este mai degrabă „cercetează ca apoi să crezi”. Cauți mereu sensul vieții și atunci când nu îl găsești, ai tendința de a te întrista. Faptul că încerci să găsești explicații pentru tot, nu te ajută mereu. Viața are farmecul său. Fii optimist!

Numerologia numelui 8

Nu încerca să iei toată lumea pe umerii tăi. A deține atât de multă putere poate deveni o corvoadă deseori. Nu poți fi doar „stâlp” pentru ceilalți, uneori mai ai nevoie și de perioade de liniște. Ești predestinat spre a avea succes, însă ține minte că secretul stă în a da pe cât de mult primești. Nu te lăsa corupt, nu te lăsa pradă nici lăcomiei. 

Numerologia numelui 9

Ai mare nevoie de spiritualitate în viața ta. Ești romantic, idealist, plin de compasiune. Te gândești mereu la o lume perfectă și încerci să faci tot ce ține de tine pentru a obține. Deseori te confrunți cu faptul că ceilalți nu țin cont de vocea ta, în timp ce tu îi asculți pe toți. Ai nevoie să de deconectezi înainte de a te reconecta cu adevărat. Ai nevoie de haos, pentru a putea ajunge la claritate.

Numărul maestru 11 

Uneori ai sentimentul că viața ta este precum o luptă. Ești empatic și mergi mereu acolo unde ceilalți au nevoie de tine, însă pe interior, nu te simți bine, ai o tensiune interioară între ceea ce vrei tu să devii și datoria pe care o ai față de ceilalți. Folosește-ți intuiția și creativitatea, vei avea mereu succes. 

Numărul maestru 22

Îți dorești să faci spiritualitatea cât mai accesibilă. Ești foarte conștiincios, dar și foarte încăpățânat și vrei să vezi proiectele materializându-se cât mai repede. Misiunea ta în serviciul lumii îți va aduce mari satisfacții, ești predestinat către a reuși lucruri imense în beneficiul societății. 

Numărul maestru 33

Ești aici ca să pui umărul la salvarea și vindecarea lumii. Nu numai că îi inspiri pe oameni, dar ai și capacitatea de a-i vindeca și asta nu oricum, ci prin iubire. Vei deveni un mare vindecător dacă ai răbdare și îți dai timpul necesar pentru a-ți îndeplini menirea.

sursă: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel