Numerologia anului 2023. Transformări, decizii și noi orizonturi pentru ȘASE numere personale
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
2023 va fi un an 7 în numerologie. Pe ce se va baza noul an? Pe educație, dar mai ales pe introspecție. Va fi un an ideal să te axezi mai mult pe propria intuiție, dar să pui accent și pe spiritualitate. Se va face remarcată și o analiză profundă, dar apar și gânduri serioase, pe care merită să ne bazăm în noul an. Iată ce aduce numerologia anului 2023 pentru ȘASE numere personale.

2023 este un an 7 în numerologie, o cifră cu numeroase înțelesuri. Se spune că simbolizează perfecțiunea sau însăși iluminarea. 7 este legat și de religie, filosofie sau mitologie.

Înainte de toate, trebuie să știi să-ți calculezi numărul personal pentru 2023. Acest lucru poate fi realizat rapid, din ziua nașterii tale și anul 2023.

Îți oferim și un exemplu concret:

Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Așadar, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Acum adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. 

Pentru acest exemplu, anul personal este 9.

Iată ce aduce 2023 pentru următoarele numere personale!

Persoanele cu an personal 1 sunt îndemnate să țintească cât mai sus în noul an. Dacă ai obținut ca rezultat cifra 1, în 2023, nu o să duci lipsă de ambiție. Mai mult, o să ai pe listă și dorințe, pentru care ar fi bine să muncești, până când le duci la bun sfârșit. Pentru ca totul să meargă ca pe roate, renunță la limite și nu te subestima.

Poți acționa conform zicalei "Cerul este limita", chiar dacă începi 2023 cu pași mici. Orice cărămidă o să adaugi la fundația viitorului tău, va fi foarte importantă. Pe lângă acest lucru, pentru cei cu an personal 1 se anunță o perioadă minunată pe plan relațional. În noul an, poți să iei și decizii favorabile în ceea ce privește locul de muncă.

Cei cu anul personal 2 nu trebuie să-și piardă speranța în 2023, ci să privească mereu înainte. Deși se anunță un an mai dificil, speranța că totul se poate schimba nu trebuie să piară. La început de an, viața ta poate să pară goală și nu știi încotro te îndrepți.

Din acest motiv, ar fi bine să lași deoparte tot ce te-a rănit în ultimii ani și să te dezici de oameni, locuri sau situații care nu îți aduc nimic bun. Gândește-te într-adevăr la ceea ce îți dorești în 2023 și fii mai încrezător. Viitorul nu este atât de sumbru dacă privești totul cu încredere, ai curaj și te lupți pentru tot ceea ce meriți.

Chiar dacă parcursul nu este unul lin, poți să ajungi din nou în locul pe care îl visezi si care ți se cuvine.

Anul personal 3. Ai în față orizonturi noi. Ești încurajat să nu te lași și să mergi înainte, indiferent de obstacolele care îți apar în cale în 2023. Lasă deoparte tiparele și fii mai deschis, s-ar putea ca acest lucru să te ajute să treci de orice barieră.

Este recomandat și să faci loc în viața ta acelor lucruri care te motivează cu adevărat. Păstrează o atitudine optimistă în noul an și reține că ai nevoie și de oameni sau de situații noi, care îți pot lărgi orizonturile și te pot face să vezi lucrurile mai clar în viața ta.

Dacă ai obținut anul personal 4, ai nevoie să fii mai hotărât în numerologia anului 2023. Pe scurt, încearcă să vezi unde ești și unde trebuie să te îndrepți. Înfruntă realitatea, reflectează mereu și dă-le voie lucrurilor să vină de la sine. Chiar dacă îți pasă de cei din jur, ar fi cazul să acționezi și în propriul interes.

Atunci când încerci să te pui și pe tine pe primul loc, ai ocazia să vezi viața mai clar.

Anul personal 5. Cei cu an personal 5 pot să profite de o perioadă a transformărilor în 2023. Dacă te încadrezi în această categorie, ieși cât mai mult din carapace, pentru că va fi o etapă optimă să te reinventezi sau chiar să te afirmi. Ai un an bun în față, așa că poți să-ți menții zâmbetul pe buze, îi vei inspira pe alții și viceversa.

Ai șansa să-ți transformi viața în noul an, mai ales că vei primi sprijin și energie pozitivă. Mai mult, poți să convertești și frica sau îndoiala în ceva pozitiv.

Anul personal 6. Dacă ai anul personal 6, reține că 2023 este anul schimbărilor. Cu toate acestea, schimbările nu vin de la sine, ci trebuie să muncești din greu, să ai ambiție și să profiți de toate mijloacele din dotare, ca să vezi roadele.

Mizează întotdeauna și pe atuurile tale, care te pot duce departe în anul nou. Scapă de rutina în care poate că te-ai afundat și vei vedea că totul începe să prindă contur.

Poate ești interesat și de: Zeitățile protectoare budiste din horoscopul chinezesc în funcție de zodie. Cum te ajută zeii să ai noroc și o viață mai lină?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel