Numărătoarea inversă a început! Încă o săptămână cu Marte în Pești. Ce va urma din 30 aprilie?
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Previziuni astrale. Marte se pregătește să iasă din Pești. 

Pe 23 martie, Marte și-a început tranzitul în ultimul semn al zodiacului. Cu cât ne apropiem de finalizarea acestui tranzit, cu atât puterea acestuia crește. De ce? Pentru că Marte se apropie de Neptun și s-ar putea să avem de-a face cu tot felul de acțiuni suspicioase, îndoielnice și haotice. Ne vom simți că înotăm în gol. 

Acest tranzit aduce toleranță și empatie, dar, în același timp, vine și cu un grad sporit de confuzie. Până la încheierea sa, este posibil să fim într-o stare de incertitudine, deoarece ne putem confrunta cu dezinformarea.

Pe 30 aprilie, Marte va intra în Berbec, acolo unde se simte cel mai bine. Și până pe 9 iunie, ne va face pe toți mai curajoși și mai energici. 

Dar, până atunci, iată zodiile care vor avea cel mai mult de suferit din cauza lui Marte în Pești. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu vei fi deloc în apele tale! Marte, guvernatorul tău, se află în casa a 12-a, în preajma lui Neptun. Dacă mai punem la socoteală și că Mercur își oprește retrogradarea în semnul tău, nu putem decât să tragem concluzia că te vei simți abandonat de astre. Îți vor lipsi curajul, determinarea și motivația. Ce trebuie să înveți tu în perioada următoare este să dai un pas în spate, să eviți victimizarea și să schimbi perspectiva. 

Șicane astrale pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Toată săptămâna!

Pești/Ascendent în Pești

Cu Marte în semnul tău, ai avut mai multă poftă de viață. Dar acum, cu acesta în conjuncție cu Neptun, nici tu nu mai știi ce vrei. Ești destul de influențabil și te contaminezi imediat cu poveștile celorlalți. Riști să fii păcălit prea repede. Astrele îți recomandă să petreci mai puțin timp pe rețelele sociale, și pe internet în general. Astfel, vei rămâne ancorat în realitate. 

Citește și Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte mai petrece câteva zile în casa a șaptea a relațiilor. Asta nu ar fi o problemă, dar se va întâlni pe 29 aprilie cu Neptun. Și din apropierea celor doi aștri nu poate ieși decât o telenovelă! În perioada următoare, ți se vor face promisiuni cu nemiluita. Fie că ești singur, fie că ești într-o relație, cel mai bine ar fi să te bazezi pe argumente concrete și nu pe potențial. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Teoretic, ultima săptămână cu Marte în Pești ar trebui să te ajute, să îți dea apă la moară, să te facă romantic și creativ. Dar, cum Marte va face conjuncția cu Neptun, s-ar putea să faci țânțar din armăsar. Să nu îți dai seama că porți ochelari roz. Și să crezi mai degrabă în unele fantasme, mai ales atunci când este vorba de dragoste. Codependența dusă la extreme poate fi destul de dăunătoare. 

Ce aduce Sezonul Taurului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel