Nu te-ai fi gândit la asta: ACVARIUL, de ce să nu-ți lipsească din casă. Credințe FENG-SHUI
Autor: Astrosens Team | Dată: 07 mai, 16:51
Simbolurile de prosperitate sunt populare printre pasionaţii de Feng Shui. Dacă doreşti să aduci puţină energie bună şi noroc în locuinţa sau biroul tău, alege un acvariu. Un acvariu este asociat cu bogăția. Elementul apei este legat de felul în care curg energiile, de abundență, dar și de conexiunea cu natura însăși prin pești. 

Clădirile importante, dar și casele oamenilor bogați au mereu un acvariu. Ideal ar fi ca acesta să fie plasat în camera de zi sau în sufragerie. Nu îl țineți în dormitor, nici în bucătărie sau baie. Acvariul atrage bunăstarea prosperitatea și banii. 

Câți pești ar fi bine să aveți în acvariul dvs.? 

Depinde de cât de mare este. Dacă puneți doi pești, atunci veți invoca simbolurile yin și yang. Dacă veți avea trei pești, atunci aduceți energia noilor începuturi în casă, dar și armonia în familia dvs.. Cinci pești vă vor aduce echilbru, deoarece este numărul elementelor de bază. Dacă aveți un acvariu mare atunci puneți nouă pești (sau un multiplu de 9), acesta este numărul împlinirii și este cel mai norocos număr din Feng-Shui. 

Alte simboluri norocoase din Feng-Shui pe care ar fi bine să le ai în casă:

Peștele Arowana, cunoscut și sub numele de dragonul de aur, este considerat un simbol Feng Shui care aduce bogăție proprietarului său dacă este bine tratat. Poți avea un acvariu cu pești Arowana vii sau figurine de decor, ori un tablou care înfăţişează acest simbol.

Barca cu pânze, simbol al norocului, este un decor comun în birourile afaceriştilor chinezi. Ei credeau că poate ajuta la creșterea și multiplicarea bogăției și deschiderea oportunităților. De obicei, este umplut cu articole precum lingouri de aur, pietre prețioase, monede și orice înseamnă bani.

Pisica lui Maneki Neko, originară din Japonia, este unul dintre cele mai utilizate simboluri de bogăție. Se crede că acest simbol atrage noroc și, de asemenea, un magnet pentru bani. Are multe nume precum pisică norocoasă, pisică de bani, pisică de avere și este poziționată de obicei la intrarea în magazine. Palma ridicată a pisicii arată o acțiune primitoare care semnifică invitarea norocului financiar în magazine. Există diferite culori și modele de design ale unei pisici norocoase cu semnificații diferite. 

citește aici și despre cum să ai un somn mai bun și ce anume te poate face să scapi de energiile negative din timpul somnului!

surse: the spruce.com, fengshuibeginner.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
sursă: Pexels.com, Andrea Piacquadio

Vești super bune pentru Leu, Balanță, Săgetător, Pești! Previziuni pentru toate zodiile de la astrologii internaționali! Cu Jupiter în Berbec în 2022 și 2023 se petrec mari schimbări!

Sursă foto: Pexels

Vești îmbucurătoare pentru Gemeni, Balanță, Vărsător, Săgetător. Provocări și haos pentru Rac și Capricorn. După 21 mai

Saturn în Vărsător în 2022. „Se schimbă perspectiva asupra lumii”. Flashback- conjuncția Jupiter-Saturn. Oportunități pentru toate zodiile!

sursă foto: Pixabay.com

Nouă profeții ale lui Nostradamus pentru anul Tigrului de Apă, 2022. Evenimente devastatoare

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?