Nu este timpul să renunți! Cum ne pregătesc astrele pentru anul 2025?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Suntem în plină schimbare. Toate evenimentele astrologice ne vor pregăti pentru anul 2025!

Acum nu este momentul să renunți. Ne aflăm într-o perioadă astrologică profundă, plină de încheieri importante, care vor avea efecte până la sfârșitul anului 2025. Pluto intră în Vărsător pe 19 noiembrie, în timp ce Saturn va intra în mers direct în Pești pe 15 noiembrie. Ne pregătește scena pentru o schimbare semnificativă. Neptun urmează să fie și el direct pe 7 decembrie, astfel consolidează acest ciclu cosmic de regenerare.

Deși suntem pe cale să începem noi capitole în multe domenii esențiale ale vieții, încă suntem sub influența energiilor puternice și serioase ale Capricornului, care reprezintă sistemele vechi, din care ne eliberăm treptat. A ieși din aceste sisteme nu este ușor, dar suntem pe drumul către o nouă eră. Luna nouă în Balanță, împreună cu Lilith, ne-a provocat să ne confruntăm cu umbrele noastre, dar acum ne îndreptăm către lumină.

Venus în Săgetător ne revigorează. Aveam nevoie de o planetă într-un semn de foc!

Partea noastră fundamentală, energia Berbecului și Marte, ne invită să reaprindem scânteia interioară. Dacă simți că vrei să renunți, întreabă-te: „Cum pot să încep din nou?” Berbecul reprezintă scânteia primordială, nașterea, activarea și noi începuturi. Chiar dacă pare întuneric în jurul tău, găsește acea scânteie, fie că aprinzi literalmente o lumânare sau faci un gest simbolic care să-ți reamintească de puterea ta de a începe.

Suntem într-o fază de tranziție pentru încă o lună și jumătate. După ani întregi de muncă intensă și transformare, acum este momentul să finalizezi ceea ce ai început. Energia serioasă care ne înconjoară nu trebuie să te doboare. Este un timp pentru regenerare și un nou început, care îți permite să muncești acum pentru ca, mai târziu, să te bucuri de roadele efortului tău.

Nu renunța la tine, la visele tale, la dragostea ta. Nu renunța la cei dragi din jurul tău. Ai trecut prin prea multe pentru a te opri acum. Acum este momentul să continui. Să îți menții scânteia vie și să îți duci munca la bun sfârșit.

Horoscop weekend 19-20 octombrie cu Andreea Dincă. Ne aduc astrele zile magice?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

pixel