Noul Panteon de zei creat de tehnologie. Care ZEU ești tu?
Autor: Astrosens Team, Ştefan-Eduard Poraicu
Data actualizării:
Data publicării:
Iată zeii moderni care apar din ce în ce mai mult în viața oamenilor de azi.

În lumea străveche, oamenii priveau cerul și căutau răspunsuri în mișcările stelelor, creând zeități pentru a explica misterele care îi înconjurau. În epoca modernă, privim nu la cer, ci la ecrane, și descoperim un nou set de "divinități" în tehnologia care ne modelează viața zilnică. Stelele, constelațiile și mișcările stelare sunt lăsate la o parte pentru influenceri, rețele sociale, likes și dislikes. Este posibil ca fiecare dintre noi să se identifice cu una dintre aceste forțe moderne.

Care zeu al tehnologiei ești tu?

Internetul, acel Zeus digital

Dacă ești genul de persoană care știe totul, care conectează oamenii și care reprezintă o sursă constantă de informație și inspirație, s-ar putea să fii Zeus-ul Digital al grupului tău. Precum Zeus, care domnea suprem peste Olimp, tu domnești peste domeniul digital, având orice răspuns la îndemână.

Inteligența Artificială, Atena cunoașterii moderne

Ești o persoană care învață rapid, care analizează și care adesea prevăd soluții înainte ca problemele să apară? Asemenea Atenei, zeița înțelepciunii, tu ești înțelept și logic, mereu un pas înaintea celorlalți, folosind informații pentru a naviga cu ușurință prin labirintul vieții moderne.

Jocurile video, Dionysios al imersiunii digitale

La fel cum Dionysos era zeul vinului, al extazului și al teatrului, dacă ești înnebunit după lumi virtuale și te poți pierde cu ușurință într-o poveste captivantă în lumea jocurilor, ai spiritul lui Dionysos.

Rețelele sociale, Hermes al comunicării

Tot timpul conectat, sociabil, neatent și cu un deget pe pulsul trendurilor? Ești Hermes-ul digital, mesagerul zilei noastre, mereu pregătit să împărtășească ultimele noutăți.

Realitatea augmentată, Apollo al Lumii senzoriale

Apolo era zeul soarelui, al artei și al profeției. Dacă ești pasionat de estetică, de realități care îmbină virtualul cu fizicul, și ai o viziune artistică asupra lumii, te asemui cu Apollo al erei digitale.

Realitatea virtuală, Morfeu al lumilor digitale

Ai o imaginație bogată? Ești genul de persoană care iubește să evadeze în alte lumi, să creeze sau să exploreze realități alternative? S-ar putea să fii Morfeu al erei digitale, plonjându-i și pe alții în vise și realități create de mintea ta.

Criptomonede, Pluton stăpânul bogățiilor ascunse

Așa cum Pluton domnea peste bogății subterane, dacă ești intrigat de lumea criptomonedelor și viziunile alternative de economie, poți fi comparat cu acest zeu al bogăției necunoscute.

Biotehnologia, Hefaistos al creării vieții

Dacă ești fascinat de potențialul de a modela și a inova la nivel biologic, ai forța creativă și inventivă a lui Hefaistos, forjând noi posibilități în laboratoarele moderne.

Vezi și Mercur Retrograd în Fecioară de pe 23 august. Sfaturi pentru TOATE zodiile - VIDEO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel