Noroc divin pentru patru zodii până pe 23 octombrie. Universul vă ține partea!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
De pe 23 septembrie, a început sezonul Balanței. Patru zodii vor fi foarte avantajate!

Sezonul Balanței, care va ține până pe 23 octombrie, este cel al esteticului, al relațiilor, al dorinței de armonie, dar și al negocierilor. Vom fi mai deschiși către ceilalți, vom încerca să căutăm și partea armonioasă a lucrurilor. 

May este un astrolog și numerolog internațional, cu aproape un milion de urmăritori pe contul său de TikTok. Totodată, ea oferă și tehnici de manifestare. Într-un videoclip, ne-a vorbit despre zodiile avantajate în sezonul Balanței!

Balanță/Ascendent în Balanță

Pregătește-te, pentru că pe 2 octombrie va avea loc o Eclipsă de Soare în semnul tău, ceea ce înseamnă că urmează să pornești într-o călătorie de șase luni pentru a elibera tipare vechi și legături karmice, mai ales în relațiile și parteneriatele tale. Această Eclipsă te va propulsa, ajutându-te să scapi de atașamentele din trecut care nu fac altceva decât să-ți împiedice creșterea, inclusiv de suișurile și coborâșurile emoționale cu care te-ai confruntat. Iar în șase luni, te vei uita la viața ta după toate aceste treziri spirituale și  vei spune: „Wow, am făcut asta. Chiar m-am ales pe mine, și sunt mai fericit ca niciodată."

Scorpion/Ascendent în Scorpion 

Venus a intrat în semnul tău și urmează să fii binecuvântat din punct de vedere financiar, dar și fizic. Pregătește-te pentru cea mai mare transformare din viața ta. Totuși, nu este recomandat să faci vreo schimbare drastică în privința părului sau a aspectului fizic, deoarece Venus este slăbită în Scorpion. Mai așteaptă. Totuși, vei emana această energie magnetică, încât vei fi remarcat tot timpul. Relațiile încep, de asemenea, să devină mai profunde și mult mai semnificative, mai ales când Venus face un trigon cu Marte în Rac.

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Marte începe perioada de pre-umbră a retrogradării pe 9 octombrie în semnul tău și urmează să stabilești tonul pentru toate relațiile tale. Acesta este un moment de reflecție asupra oricăror șanse pe care le-ai oferit. Sezonul Balanței va scoate la suprafață multe emoții care poate au fost ascunse. Prin această perioadă intensă de introspecție, vei câștiga puterea de a lupta pentru drepturile tale și vei dezvolta o imensă forță interioară, atât emoțională, mentală, cât și spirituală.

Berbec/Ascendent în Berbec

Va avea loc o Lună Plină puternică în semnul tău pe 19 octombrie. Aceasta va fi punctul culminant al unei călătorii de vindecare pe care ai parcurs-o. În interior, ești un luptător, un războinic, iar această Lună Plină va scoate la iveală partea din tine care este îndrăzneață, asertivă și încrezătoare. Așadar, în timpul acestei Luni Pline, recunoaște cât de departe ai ajuns, cât de mult te-ai vindecat și conectează-te la acea latură a ta care este incredibil de curajoasă, pentru că s-ar putea să existe un proiect creativ sau o inițiativă de afaceri care va fi recunoscută sau va avea un succes major.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?