Noiembrie începe cu o Lună Nouă! Iată ce semne vor primi zodiile de la Univers
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni astrale. Luna Nouă din Scorpion de pe 1 noiembrie îi va avantaja pe Raci, Scorpion și Pești. 

După luna octombrie care ne-a adus ultima eclipsă din 2024, dar și nenumărate evenimente tensionate, iată că noiembrie începe cu o Lună Nouă în Scorpion. Soarele și Luna vor fi în trigon cu Saturn. La ce ne ajută? Să vedem mai clar ce se întâmplă în viețile noastre și să ne dăm timp să o luăm de la capăt. Nu uitați că Luna Nouă este potrivită pentru intenții, ritualuri și schimbări. Iar arhetipul Scorpionului este cel al autenticității. 

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie

Berbec/Ascendent în Berbec

Noiembrie va fi o lună de foc pentru tine! Luna Nouă din prima zi a lunii se va petrece în casa a opta. Este posibil să fii nevoit să te perpelești puțin. De ce? Vor apărea multe probleme pe plan financiar și îți vei da seama că nu te prețuiești suficient. Și vei începe să emiți pretenții din mai multe puncte de vedere. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă va activa casa a șaptea, cea a relațiilor. Poate fi momentul potrivit pentru a-ți schimba atitudinea față de persoana iubită sau pentru a-i cere să fie mai implicată în adevăratele probleme prin care treceți. Cei singuri pot întâlni persoane interesante, dar nu trebuie să se grăbească.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se va afla în casa a șasea. Este posibil ca unele condiții de la locul de muncă să se schimbe. Important este să păstrezi distanța față de colegi. Sau, dacă îți dorești, poți începe căutarea unui nou loc de muncă. Astrele îți recomandă mai multă grijă și pentru sănătate. 

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă de pe 1 noiembrie poate fi un motiv de bucurie pentru tine! Unele evenimente din jurul acestei date îți vor da mult de gândit. Îți vei da seama că te-ai uitat pe parcurs, că nu te-ai mai răsfățaț și că oamenii nu se schimbă/îmbunătățesc doar pentru că le spui/ceri tu asta. Cea mai importantă persoană din viața ta ești tu!

Leu/Ascendent în Leu

Nu mai lăsa timpul să treacă! Dacă vrei să te muți, să schimbi ceva în casă sau să te reconectezi cu familia, acum este momentul! Luna Nouă de la începutul lunii noiembrie te poate ajuta să îți creezi confortul mult dorit, pas cu pas. Și nu uita că, pe 4 noiembrie, Marte își va începe tranzitul în semnul tău și că îți va aduce mult curaj. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă de pe 1 noiembrie îți va aduce câteva revelații. Prima aceea că mintea ta nu trebuie să fie hrănită cu informații nepotrivite sau nefolositoare. A doua că nu te obligă nimeni cu adevărat să spui ce nu îți dorești. Vei avea o curiozitate debordantă. Pe deasupra, puterea de concentrare va fi crescută. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Vei primi multe semnale referitoare la veniturile pe care le faci din muncă proprie. Astrele vor dori să îți dai seama că îți place să trăiești la extreme. Când ești prea generos, când prea zgârcit. În primul rând, cu tine. Luna Nouă va veni precum un moment de claritate în acest sens. Poate că din noiembrie îți refaci strategia financiară. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Prima zi a lunii noiembrie are o surpriză pentru tine: o Lună Nouă chiar în semnul tău! Ce înseamnă asta? Că trebuie să te înnoiești! Să îți schimbi înfățișarea! Orice detaliu schimbat îți va schimba parcă și atitudinea față de viață. Și chiar ai nevoie de prospețime, mai ales după o perioadă destul de copleșitoare. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Începutul lunii noiembrie nu va fi neapărat pe placul tău. Asta nu înseamnă că se vor întâmpla lucruri rele, ci că trebuie să începi să îți dai seama ce contează cu adevărat. Trecutul este important, dar nu la fel de relevant precum prezentul. Astrele îți atrag atenția asupra sănătății tale sau a celor dragi. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă de pe 1 noiembrie îți va schimba perspectiva asupra viitorului apropiat, dar și în ceea ce privește tiparul oamenilor alături de care îți petreci timpul. Vei vedea cu alți ochi totul. Important este că vei fi cu adevărat pregătit pentru orice, vei reuși să transformi orice criză într-o mare oportunitate. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Prima zi a lunii noiembrie îți aduce o Lună Nouă în casa carierei. Relația cu șefii se va îmbunătăți mai ales dacă te vor vedea implicat și dornic să muncești pentru succes. Nivelul de vizibilitate va fi crescut. Important este să nu fugi atunci când anumite proiecte dau de greu, așa cum vor face alți colegi. Astfel, vei crește în ochii oamenilor cu autoritate. 

Pești/Ascendent în Pești 

Luna Noiembrie vești bune are! Și prima va veni chiar din prima zi. Luna Nouă îi va ajuta pe unii dintre voi să își recapete credința interioară, să vadă jumătatea plină a paharului și să își pună noi obiective mult mai îndrăznețe. În plus, acest eveniment este prielnic pentru călătorii sau studiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Zodia care trece printr-o perioadă de transformare majoră

Până pe 21 noiembrie, Soarele tranzitează semnul...



Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Sursă foto: Freepik

Noiembrie începe cu o Lună Nouă! Iată ce semne vor primi zodiile de la Univers

Daniela Simulescu Foto emisiune

Taurii se luptă cu propria minte, iar Leii au ocazia să zică ce au pe suflet. Horoscop 21 octombrie

pixel