Noi ritualuri pentru semnele de APĂ în sezonul Fecioarei. Sfaturi pentru Rac, Scorpion și Pești
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Daniela Simulescu vine cu vești pentru semnele de apă, Rac, Scorpion și Pești în sezonul Fecioarei (23 august - 23 septembrie). Se pare că acestea pot beneficia din plin de intrarea Soarelui în Fecioară, având mai multă grijă de ei și aducând în viața lor mici bucurii zi de zi. 

Semnele de apă sunt sfătuite să se distreze, să profite de bucuriile mici ale vieții, să se ocupe de ceea ce le place în Sezonul Fecioarei. Racii, Scorpionii și Pești au nevoie de noi ritualuri. Pe care le pot afla din vorbă în vorbă sau fiind autodidacți. Dacă se vor ține de acestea, viața li se va îmbunătăți considerabil și vor reuși să vadă prima dată partea plină a paharului. Victimizarea va fi o pierdere de timp, transmite astrologul Daniela Simulescu. 

Rac/ Ascendent în Rac

Soarele se mută în casa a 3-a, care vorbește despre comunicare, desigur. Vorbim despre procese ale gândirii, dar și despre relații sociale sau familiale. Ar putea fi considerată o casă a fraților și a surorilor și a felului în care interacționăm cu aceștia. În același, timp casa a 3-a poate aduce în discuție călătoriile în apropiere, excursiile. Energia Fecioarei, intrând acolo, te va face să te întrebi cum anume să eficientizezi comunicarea, dar și călătoriile tale. Cum să câștigi mai mult, consumând mai puțini bani și mai puțină energie. Ai putea participa și la niște cursuri pentru comuncare, dezbatere și negociere mai eficientă. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Soarele tranzitează casa a 11-a, există aici sugestii și tendințe cu privire la vocea colectivității, la cercul de prieteni, la oamenii din grupul tău social. Pe de altă parte, aici este casa care vorbește despre planuri de viitor, invenții și tehnologie. Am putea spune că tot aici intervine și tot ce are legătură cu social media și comunicarea din mediile online. vine să vă arate oamenii din jurul vostru. Unii v-au făcut pe plac și v-a ccrescut egoul, dar asta nu vă ajută cu nimic. E posibil să aveți nevoie de oameni care să vă spună adevărul, să vă dați seama și să fiți sincer cu voi.

Pești/ Ascendent în Pești

Soarele tranziteaza casa a 7-a și îți va dezvălui detalii despre relațiile tale, atât cele amoroase, cât și cele profesionale. Va fi vorba despre cum ești tu în raport cu ceilalți și cum te pot afecta acțiunile celorlalți. Așadar vă așteaptă o perioadă potrivită pentru a cunoaște oameni, însă veți fi pretențioși, ceea ce este un lucru foarte bun pentru voi. Aveți nevoie să discutați, să cunoașteți. Nu vă grăbiți, luați-o pas cu pas. Nu vă aruncați. Nu vă face bine să rămâneți singuri în perioada asta.

Detalii generale pentru sezonul Fecioarei:

Între 23 august și 23 septembrie avem sezonul Fecioarei, care ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Fecioarei, guvernați de Mercur. Atunci când Soarele intră într-un semn, vom fi cu toții influențați de energia acestuia. În ciuda instinctului majorității oamenilor de a începe un nou capitol în ianuarie, sezonul Fecioarei ar putea fi de fapt cel mai bun moment pentru curățenie și un nou stil de viață. Influența lui Mercur poate împinge pe toată lumea într-un spațiu mai organizat. Comunicarea clară, spațiile de lucru ordonate și programele stabilite te pot ajuta cu adevărat să te orientezi. Iar sezonul Fecioarei, mai mult decât în ​​orice altă perioadă a anului, este atunci când poți reuși cel mai bine să-ți recapeţi sentimentul de control. Urmează tehnicile nativilor Fecioară în direcții de ordine și disciplină și spune lumii cum se face, de fapt, treaba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel