Noi previziuni astrologice 5-11 decembrie. Care sunt zodiile norocoase și care vor fi cele testate?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, prezintă horoscopul săptămânii 5-11 decembrie. Iată ce zodii se bucură de oportunități, dar și cele care pot întâmpina dificultăți.

Care sunt evenimentele săptămânii?

Pe 7 decembrie, Mercur tranzitează Capricornul, cel mai matur semn al zodiacului. Acest tranzit este util pentru finalul de an, fiindcă ajută la organizarea eficientă a lucrurilor.

Pe 8 decembrie, avem Luna Plină din semnul Gemenilor, eveniment care îi pregătește de schimbări pe cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Va trebui să faci diferența dintre ce știi cu adevărat și ce crezi.

Pe 10 decembrie, Venus intră în Capricorn. Poate fi o perioadă romantică și foarte practică pentru relațiile din cuplu.

Berbec/Ascendent în Berbec

Se anunță aspecte foarte favorabile în zona profesională pentru Berbeci. Odată cu intrarea lui Mercur și Venus în Casa a zecea, îți dai seama de parcursul profesional și de relațiile cu șeful sau cu colegii. Aceste planete te fac să te întrebi ce ai făcut bun sau rău în carieră și te pregătesc pentru noul an. Dacă nu lucrezi, ci ești la școală sau la pensie, gândește-te ce ai realizat în anul care urmează să se termine. Spre finalul săptămânii, încearcă să fii mai oportunist.

Jupiter se află în continuare în Casa a 12-a, așa că ai grijă de sănătatea ta sau de a altora. Odată cu intrarea lui Jupiter în Berbec, spre finalul lunii decembrie, poți să pui pe roate ceea ce ți-ai dorit. Nu uita nici de opoziția dintre Soare și Marte! Așa că, ai grijă la tot ce înseamnă mișcare: drumuri, călătorii, care sunt destul de dezechilibrate.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Odată cu Luna Plină de pe 8 decembrie, trebuie să ajungi la un echilibru. Despre ce e vorba? Gândește-te la cât timp petreci la serviciu și cât stai acasă. Poate că cei dragi au nevoie de tine, dar îi eviți și stai mai mult la locul de muncă. Sau invers, există posibilitatea să ignori anumite sarcini de la serviciu și să te axezi foarte mult pe casă. Încearcă să-ți setezi obiectivele reale.

Relațiile cu familia sau cu autoritățile în această săptămână din decembrie te agită, iar odată cu prezența lui Marte în Casa a zecea, poți deveni un mic dictator. După sfârșitul săptămânii, vei avea chef de vorbă, de ieșit la evenimente și de făcut cadouri.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Eșți unul dintre protagoniștii săptămânii. În acest interval, vei dori să faci ce nu ai făcut într-o jumătate de an, dacă este posibil. O să fii energic, optimist și încrezător și vrei să faci de toate, mai ales ce ține de casă. Totuși, deși ești dornic să le rezolvi rapid, trebuie să știi că totul va întârzia și poate deveni stresant.

Cu Luna Plină de pe 8 decembrie, te poți lovi de lipsa celorlalți de timp. Te vei enerva, deoarece consideri că totul ți se cuvine. Din a două parte a săptămânii, înveți să vezi lucrurile mai clar și constați că te-ai grăbit. Poți să devii și mai filosof, iar în relațiile cu ceilalți, apar oaze de liniște. Bucură-te, pentru că ai nevoie de ele.

Pești/Ascendent în Pești

Din cauza Lunii Pline în Gemeni, o să te stresezi cam mult. Mai ales când vine vorba despre evenimentele din familie la care poți sau nu să participi. S-ar putea să te duci cu nervii de acasă la serviciu sau invers. Ar fi bine ca în această săptămână să te odihnești și să mănânci cât mai sănătos.

Încearcă să nu te închizi în tine și dă-ți seama că unele lucruri nu pot fi evitate. Pe plan profesional, o să te agiți și simți că poți demonstra mai mult. Cu toate acestea, încearcă să nu demonstrezi prin exagerări. De la finalul săptămânii, Daniela Simulescu îi invită pe Pești sau cei cu ascendentul în Pești să facă puțină curățenie în lista de prieteni sau de cunoștințe. Devii mai matur în ceea ce-i privește pe oamenii care sunt în jurul tău.

Citește și Ce spun astrologii internaționali despre atmosfera lunii decembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel