Noi previziuni astrale pentru Rac, Leu, Scorpion și Capricorn. Trebuie să vă concentrați mai mult pe propria persoană!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop anual. Ce evenimente aduce anul 2024 pentru nativii Rac, Leu, Scorpion și Capricorn? Îngrijirea de sine devine foarte importantă!

Laitmotivul anului 2024 este monetizarea. Pe 21 aprilie, marea conjuncție Jupiter-Uranus în Taur aduce schimbări semnificative din punct de vedere financiar, la nivel mondial, care se vor răsfrânge și asupra buzunarelor noastre. Cei care vor fi dispuși să se adapteze, vor avea multe de câștigat. Cei care vor opune  rezistență, vor avea multe de îndurat. Jupiter reprezintă expansiunea, Uranus vorbește despre inovație și instabilitate, iar semnul Taurului este asociat resurselor.

De pe 26 mai,  Jupiter intră în semnul Gemenilor timp de aproximativ un an. Acest tranzit va oferi numeroase beneficii celor care vor dori să evolueze, să se preocupe de educație, dar și de călătorii.

Iată cum se va desfășura anul pentru nativi!

Rac/Ascendent în Rac

Este important să călătorești, să mergi la evenimente și să cunoști oameni. În paralel, este recomandat să te ocupi de aspecte administrative serioase și să stabilești limite clare în relația cu ceilalți. Ți-ar prinde bine să reflectezi la propria persoană și să descoperi mai mult partea ta spirituală. Nu este esențial să devii un fanatic al religiei, ci să faci distincția între aspectul fizic al ființei tale și evoluția ta spirituală. Tranzitul lui Jupiter prin casa a 12-a aduce la suprafață atât aspecte pozitive, cât și negative ale acțiunilor tale anterioare. Confuzia poate apărea din cauza problemelor financiare sau de la locul de muncă. Este important să acorzi atenție sănătății fizice, mentale și emoționale. Mai apoi, ar trebui să iei în considerare posibilitatea de a te muta. Poți să pleci din țară sau să te întorci.

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul

Leu/Ascendent în Leu

 Cariera rămâne o prioritate pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, dacă evoluția ta profesională nu corespunde așteptărilor, te poți simți o victimă. Poate părea că meritele tale nu-ți sunt recunoscute și că lipsește validarea, înțelegerea și aprecierea. Din aprilie, perspectiva asupra situației tale profesionale ar putea suferi modificări. Îți vei da seama că unele lucruri sunt mai grave decât problemele tale, iar tu chiar aveai parte de momente bune. Această perioadă poate reprezenta un moment propice pentru a lua decizii majore în carieră, precum pensionarea, demisia sau schimbarea domeniului de activitate. Este necesar să fii flexibil și să fii deschis către schimbare. Dacă insiști să menții ceva ce nu mai funcționează, ai putea avea de suferit. Cu Pluto în casa a 7-a a relațiilor, relațiile tale capătă profunzime și pasiune.

Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ai oportunitatea să cunoști persoane noi sau să reiei legătura cu persoane din trecut. Conjuncția Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie te îndeamnă să nu faci pași serioși într-o relație deoarece pot apărea surprize neașteptate. În această perioadă, încercarea de a înțelege dinamica relației tale cu noul partener este esențială. Comunicarea și mersul la întâlniri vor ajuta la clarificarea situației. Unii oameni pe care îi vei întâlni vor avea trăsături mai ciudate sau vor fi mai nonconformiști. Pe 26 mai, Jupiter va intra în casa a 8-a, asociată cu finanțele partenerului, moștenirile, taxele și intimitatea. Secretele pot ieși la iveală sau cineva le poate spune pe ale tale, așa că ar trebui să fii atent la cine îți împărtășești viața personală. Îți poți consolida relația afectivă. Jupiter te poate ajuta să obții finanțare sau să faci investiții pe termen lung. Careul cu Saturn din casa a 5-a te va ajuta să nu te întinzi mai mult decât trebuie.

Surprize neplăcute din partea lui Mercur retrograd pentru PATRU zodii. Vor face față agitației?

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Pluto în casa a 2-a, te simți mai tânăr și poți face ajustări, precum mersul la sală sau schimbarea garderobei. Vei experimenta mai multă libertate și putere. Până în mai, Jupiter în casa a 5-a te sprijină în aspecte legate de iubire, copii și creativitate. Din punct de vedere financiar, ai putea începe o perioadă care o să-ți dea anumite lecții. Nu te baza pe nimeni și pe nimic, doar pe propria persoană. În 2024, trebuie să ai mai mare grijă și la sănătate, mai ales dacă ai tratat-o superficial. Pluto îți poate induce iluzia că simptomele tale sunt de o natură aparte, dar trebuie să te bazezi pe medicina clasică. Saturn, guvernatorul tău, se află în casa a 3-a lângă Neptun. Te va ajuta să iei niște hotărâri care pot fi legate de schimbarea locuinței sau plecatul din țară. Orice ai decide, va fi de lungă durată.

Vezi și Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional: O zodie are parte de inspirație în mediul profesional 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel