Nodurile din harta ta natală spun o "poveste despre soartă și destin"
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Nodurile lunare (alias Noduri ale Destinului) sunt punctele de pe cer unde Luna și Soarele se intersectează. Acest lucru se întâmplă de câteva ori pe an, timp în care experimentăm fenomenul astrologic cunoscut sub numele de eclipse. Nodurile denotă căile spirituale către care ar trebui să ne îndreptăm și sau la care ar trebui să renunțăm, precum și tipul de energie cu care lucrăm pe parcursul unui an și jumătate. Nodurile tranzitează prin fiecare axă (Nodurile sunt întotdeauna în două semne opuse —de exemplu, dacă Nodul Nord este în Leu, vom avea Nodul Sud în Vărsător).

În astrologie, nodurile lunare ale Lunii sunt împărțite în două: Nodul Nord și Nodul Sud. Ambele spun o poveste despre soartă și destin, despre această viață (Nodul Nord) și viețile tale trecute (Nodul Sud). În fiecare an și jumătate, nodurile lunare își schimbă semnele. În graficele noastre, diferitele poziții și semne ne arată destinul nostru trecut și actual. (Trecutul dictează viitorul – dacă nu învăţăm lecțiile karmice). Când vorbim de aşa numite lecţii karmice, nu trebuie confundate cu 'pedepse'. A rămâne în situaţii toxice nu înseamnă că plătim o datorie karmică. Este despre ceea ce învăţăm din ele.

De asemenea, așa știm ce se va întâmpla cu noi în timpul eclipselor, pe baza nodurilor noastre natale personale și a nodurilor de tranzit care afectează colectivul ca întreg. Nodurile destinului (alias nodul tău adevărat) arată scopul vieții tale în harta natală.

Nodul Nord arată viziunile fundamentale pe care am venit în această viață pentru a le învăța. Nodul Sud arată bagajele pe care le aducem cu noi din viețile anterioare. Ideea este că s-ar putea să ne întoarcem la tendințele vieții anterioare pentru că sunt atât de familiare. De asemenea, s-ar putea să nu vrem să avem de-a face cu lucruri vechi, așa că ne străduim să alegem doar drumul în viitor. Aici se întâmplă drama și conflictele.

Îți poți găsi destinul uitându-te la astrograma ta și căutând nodul tău adevărat. Nodul Sud va fi întotdeauna semnul și gradul opus "Adevărului". Încercuiește-le pe ambele în diagramă și folosește interpretările de mai jos.

Un secret din clasa 'avansată' a astrologiei

Fă un pas mai departe pentru a afla cum te vor afecta direct eclipsele.

Încercuiește casele în care vor avea loc cele două eclipse viitoare. După ce am avut o eclipsă de Lună la 27 de grade Taur pe 19 noiembrie, urmează o eclipsă de Soare la 12 grade Săgetător pe 4 decembrie.

Împreunează nodurile natale și nodurile în tranzit și afli 'povestea ta'  în perioada eclipsei. Poți face acest truc pentru a-ţi interpreta graficul și cu toate celelalte eclipse!)

Nodurile în fiecare semn

Nodul Nord în Berbec/Nodul Sud în Balanță: Aici este nevoia de a fi mai autonom, deoarece există tendința nativului de a se concentra pe relații. Trebuie să înveți să nu lași parteneriatele să te definească, iar trecerea de la situații și relații toxice va necesita multă muncă din partea ta. Dar este complet realizabil în timp.

Nodul Nord în Taur/Nodul Sud în Scorpion: Ai tendința de a fi prea dăruitor *și* hedonist. Se sugerează că tu ești responsabil de finanțe, mai degrabă decât partenerul tău. A fi consecvent în fluxul de emoții și a ține promisiunile este esențial, deoarece ai tendința de a fi prea concentrat pe evoluția personală. Nu ridica prea multe ziduri în jurul tău faţă de ceilalţi oameni.

Nodul Nord în Gemeni/Nodul Sud în Săgetător: Ești un gânditor independent cu abilități excelente de comunicare. Probabil că vorbeşti fluent câteva limbi. Este esențial să spui ceea ce vrei să spui și să te bazezi pe fapte.

Nodul Nord în Rac/Nodul Sud în Capricorn: Poți fi prea ambițios și dur. A învăța să fii sensibil emoțional la nevoile altora poate duce relațiile tale la un nou nivel. De asemenea, oferă-ți puțină îngrijire şi iubire de sine.

Nodul Nord în Leu/Nodul Sud în Vărsător: eforturile artistice și creative sunt favorabile pentru tine. Ai tendința de a fi un visător. A fi un lider este greu pentru tine, deoarece ești un jucător de echipă. A învăța să preiei frâiele te va ridica la înălțimi mari.

Nodul Nord în Fecioară/Nodul Sud în Pești: trebuie să fii mai critic și mai asertiv. De asemenea, ai tendința de a dispărea în ~lumea spirituală~, ceea ce înseamnă că ești adesea pierdut în sentimentele tale. Și ai tendinţa de a "dispărea" des din viaţa altor oameni. Fii mai comunicativ.

Nodul Nord în Balanță/Nodul Sud în Berbec: Gândește-te înainte de a vorbi! Ai tendința de a acționa sau de a spune lucrurile impulsiv. Să înveți să lucrezi în cooperare și să-i iubești pe ceilalți va fi o provocare, deoarece ești obișnuit să-ți pui nevoile pe primul loc. Acum, trebuie să te concentrezi asupra celorlalți.

Nodul Nord în Scorpion/Nodul Sud în Taur: Câștigi prin moștenire sau cu ajutorul partenerului de viaţă. Personalitatea ta poate fi puțin obsesivă/dependentă. Acesta este totuși un aspect grozav pentru gestionarea afacerilor altora! Ai răbdare și folosește-ți intuiția pentru a te ghida în toate eforturile tale.

Nodul Nord în Săgetător/Nodul Sud în Gemeni: Eşti *foarte* vorbăreț și nu te concentrezi. Dar ești foarte generos. De asemenea, un profesor natural și un filosof. Nu vorbi doar despre ce vrei să faci. Treci la fapte! Pune-ți cuvintele în acțiune.

Nodul Nord în Capricorn/Nodul Sud în Rac: Îți plac istoriile personale. Eşti sentimental și renunţi greu la emoţii – aici este nevoie de o disciplină emoțională. Fii deschis la împărtășirea și reflectarea cu ceilalți.

Nodul Nord în Vărsător/Nodul Sud în Leu: Motivații/obiective exclusiv pentru împlinirea personală, niciodată pentru faimă. Ești un idealist și umanitar. Cu toate acestea, poți fi un pic egoist și lipicios faţă de ceilalţi uneori.

Nodul Nord în Pești/Nodul Sud în Fecioară: Îți lipsesc granițele și ești perfecționist. Dar ai abilități de vindecare, așa că nu este atât de rău. Folosește-ți puterile pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Nodurile în case

Dacă te uiți la harta natală, vei găsi o glifă (un simbol astrologic) care arată ca o potcoavă. Acesta este simbolul pentru Nodul Nord. Glifa pentru Nodul Sud este o potcoavă cu susul în jos. Odată ce găseşti acele simboluri în hartă, atunci le poţi încercui. Ele vor apărea întotdeauna în case opuse, semne opuse și la aceleași grade. Acum că ai găsit casele în care 'locuiesc', vei putea înțelege karma și energia cu care lucrezi. Casele descriu vibrația și povestea generală, în timp ce semnele arată influenţa.

Nodul Nord în casa 1/Nodul Sud în casa a 7-a: Vei compensa orice datorie karmică în căsătorie/parteneriat. Cu alte cuvinte, urmăreşte lecţiile pe care le aduce fiecare relaţie.

Nodul Nord în casa a 2-a/Nodul Sud în casa a 8-a: Sexul poate fi o provocare a ta.

Nodul Nord în casa a 3-a/Nodul Sud în casa a 9-a: Ai atât de multă dragoste pentru cei apropiaţi, nu atât de mult pentru lucruri spirituale. Ai capacitatea de a te autoeduca și de a comunica bine.

Nodul Nord în casa a 4-a/Nodul Sud în casa a 10-a: Te concentrezi mult pe „imaginea” și reputația ta, precum și pe cariera ta. Petrece mai mult timp în practici spirituale și acasă.

Nodul Nord în casa a 5-a/Nodul Sud în casa a 11-a: Datoriile tale karmice sunt plătite prin eforturi umanitare — găsește o cauză pentru care doreşti să faci voluntariat sau un domeniu în care vrei să schimbi ceva.

Nodul Nord în casa a 6-a/Nodul Sud în casa a 12-a: Ești cel mai bun în a lucra împreună cu oamenii de la birou. Bonus: ai o sănătate puternică.

Nodul Nord în casa a 7-a/Nodul Sud în casa 1: Domini partenerii și nu ai granițe în relații - poate din cauza faptului că ai nesiguranțe în propria persoane şi în relaţii.

Nodul Nord în casa a 8-a/Nodul Sud în casa a 2-a: Ai grijă la cheltuirea excesivă și la folosirea sexualității în avantajul tău.

Nodul Nord în casa a 9-a/Nodul Sud în casa a 3-a: Simți nevoia de învățământ superior și de călătorie. Și probabil că eşti interesat să publici diverse creaţii.

Nodul Nord în casa a 10-a/Nodul Sud în casa a 4-a: ai o nevoie puternică de carieră, ceea ce are sens, deoarece găsești mai multă fericire la serviciu decât acasă.

Nodul Nord în casa a 11-a/Nodul Sud în casa a 5-a: ești foarte generos (mai ales cu copiii și cu partenerul). Găsești creativitate și fericire în a-i ajuta pe ceilalți.

Nodul Nord în casa a 12-a/Nodul Sud în casa a 6-a: Datoriile tale karmice sunt plătite prin relațiile tale cu oamenii din jurul tău din birou, cum ar fi colegii și angajații tăi. Nu este o obligaţie să accepţi relaţii toxice de lucru, că să înveţi lecţiile oferite de aceştia. Fii atent la probleme/preocupări de sănătate.

Planetele din Nodul Nord

Este obișnuit să avem planete aliniate cu Nodurile Destinului din harta natală, dar nu este o regulă generală. Așa că, dacă nu ai, atunci nu te stresa. Dacă harta ta natală include o planetă personală în 5 grade și în același semn zodiacal al unuia dintre noduri, atunci putem spune că energia este karmică. Dacă planeta este puțin mai departe, să zicem între 5 și 15 grade, atunci putem încă aplica energia - pur și simplu nu va deține aceeași putere.

Planetele de pe Nodul Nord dictează energia vieții prezente, iar planetele de pe Nodul Sud descriu energia vieții trecute; ele reprezintă, de asemenea, ceea ce aducem noi (Nodul Nord) și ceea ce lăsăm în urmă (Nodul Sud). Să presupunem că Soarele tău se află pe Nodul Sud - asta înseamnă că scapi de vechile nesiguranțe în această viață. În schimb, a avea Soarele pe Nodul Nord înseamnă că înveți cum să fii mai asertiv în această viață. Am înțeles?

Soare: Vorbim de mult ego. Popularitate. Lecțiile karmice te aduc în lumina reflectoarelor.

Lună: Este un amestec. Este o energie protectoare, dar indică şi tulburări psihice. Semnalează și popularitate și succes în căsătorie și o relaţie bună cu mama ta.

Mercur: Când Mercur își face apariția pe Nodul Nord, este un indiciu bun: gândire clară. Comunicare excelentă. Mult succes în călătorie.

Venus: Magnetism, bogăție, frumusețe, încredere în sine, sex-appeal, talente muzicale.

Marte: Natură asertivă, cu puțină insensibilitate și egoism față de ceilalți.

Jupiter: Toate semnele indică succes și avansare în carieră. Cu toate acestea, există tendința de delăsare sau blazare după obţinerea succesului.

Saturn: Munca grea dă roade pentru tine, dar ești aspru cu tine și cu ceilalți.

Uranus: Fanatism. Dar, de asemenea, creativitate și faimă bruscă.

Neptun: Câteva drame. Poţi avea tendințe artistice, psihice și te poţi aştepta la o viață  plină de farmec. Dar și manipulare. Problemele legate de droguri și alcool sau alte dependenţe sunt și ele posibile.

Pluto: Ai puterea de a schimba sau distruge lumea sau pe alții – și abilitatea de a te vindeca. De asemenea poţi obţine faimă, bogăţie, obsesie.

Planetele din Nodul Sud

Soare: Abnegație. Caritabil. Lipsește încrederea în sine.

Lună: Sentimente profunde, fire sensibilă. De asemenea, ești înclinat din punct de vedere spiritual și muzical.

Mercur: O memorie grozavă, dar irațională.

Venus: Stima de sine oscilantă. Există tendința de a găsi confort prin mâncare, sex, droguri sau alcool.

Marte: Furie, tendinţe agresive.

Jupiter: Un aspect foarte norocos! Informat. Inteligent. Generos. Ai grijă doar la pierderile financiare în domenii pe care nu le cunoşti.

Saturn: Ai o înțelegere și apreciere pentru suișurile și coborâșurile vieții.

Uranus: Ajuți să-i inspiri pe alții.

Neptun: Atenție la alcool și droguri. Ai o imaginație sporită și dificultăți de concentrare. Înclinație către arte și spiritualitate.

Pluto: Natură transformatoare. Pregătește-te să obţii faimă - la bine și la rău.

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel